!!! SEGÍTSÉG !!! - általános segítségkérő topic
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Van egy Asus P5K alaplapom. De nincs rajta olyan hely ahova a nyomtatómat tudnám bedugni. Tudjátok az a hosszú vékony amibõl kis "tüskék" állnak ki. Ilyenkor mi a teendõ?
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Saor Alba
Van valakinek fogalma, hogy miért nem jön be az IP cim, ahol lehetne konfigurálni?
MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3
az a gondom vele, hogy azért nem tudom bekonfigurálni, mert nem jön be az IP cim, ahol be lehetne... és pingelni se tudom.. próbáltam visszaállitani a gyári beállitásokat de az sem segitett.
Tudna valaki segiteni, hogy mi lehet a baj?
MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3
ゾルターン
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
Þór vígi þessi rúnar
Elsõ körben szerintem azt kéne kigyomlálni. Ha nincs rá lehetõséged, akkor marad az alacsony felbontás, low grafika, ilyesmik.
Defrag, etc.
Þór vígi þessi rúnar
Még megpróbálom a vidikártyának a driverét lecserélni, mert sztem ez lehet, de nem biztos.
És ha nem ez, hanem más akkor csak annyit kell csinálni, hogy lecserélem egy másik driver-ra?
Fákjúal!
Van Asus P5K-E WIFI lapom és nemtok róla boot-olni IDE-s vinyót illetve optikai meghajtót. Ezt írja: reboot and select proper boot device
Fákjúal!
Ez nem hardver hiba, hanem valamelyik driverek összeakadnak(ütköznek) és ezért van a kék halál. Winreinstall és csak az a drivert rakd fel amit nagyon muszáj.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Amúgy 1 hete vettem 2 db 1 gigás memóriát. Beraktam õket. Sipol. Kivettem az egyiket elindul kivettem, beraktam a másikat, sipol. Átraktam másik slotba sipol. Beraktam a másikat elindul.
Aqua-ba visszavisz: "hát igen ez szar, itt egy másik"...
Þór vígi þessi rúnar
A kékhalál álltalában memória vagy proci esetleg alaplap gubancra szokott utalni.
Sajnos a jó hagyományos szûrési eljárással lehet csak kideríteni, hogy mi a gond.
Þór vígi þessi rúnar
Megint a kékhaláos problémám van (vagyis még mindig). Na szval általában minden nap kapok egy kékhalált.
Ennyit sikerült megjegyeznem belõle: IRQL_NOT LESS_OR_EQUAL de a hibakódokat már nem (mire megtalálom a fényképezõt mindig újraindul, ezért mindig lekésem).
Aztán megnéztem a hdd-t és 48fokos. Az nagyon sok, nem? Lehet hogy ettõl van?
ゾルターン
Letöltöttem egy filmet több darab .asf fájlból, vki tudja hogyan lehet egyesíteni õket?
Thx
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
Nos...én már rebootoltam egy csomószor, de mindig visszatérek ide...lehet a baj oka, hogy két windows xp van fennt??
kösz a segítséget!
Dell 7567 - i7 7700HQ, Nvidia GTX 1050 Ti 4 GB GDDR5, 8 GB DDR4, Samsung 850 EVO 250 GB M.2, 1 TB SSHD ; Xiaomi Mi9
rákötöttem gépre, benyomtam, beraktam XP SP3-as telepítõ CD-t, arról próbáltam drivert rátenni, kiírta: "Az eszköz illesztõprogramjának telepítõjében hiányzik egy szükséges bejegyzés. Ennek egyik oka lehet, ha az INF a Windows 95-höz vagy késõbbi változathoz készült. Forduljon a hardver szállítójához.". Jó, nem ment, megint elõvettem a leszedett drivert, felrakom. arról próbálok ilesztõprogit frissíteni, nem jó. Letörlöm, és mûködött az egér XD Azt nem tudom h a letörlése után, vagy elõtte jó volt-e, de kiírta amikor onnan telepítettem volna az illesztõprogit hogy: "Az INF-fájl szolgáltatástelepítési szakasza érvénytelen.". Szóval nem ment elvileg. Aztán mikor leszedtem azt a progit vagy mit, meglöktem egeret, és már ment. Na, mi történt akkor?
Dell 7567 - i7 7700HQ, Nvidia GTX 1050 Ti 4 GB GDDR5, 8 GB DDR4, Samsung 850 EVO 250 GB M.2, 1 TB SSHD ; Xiaomi Mi9
Van Asus P5K-E Wifi lapom. Meghajtóim mind IDE-s. Azaz WD80GB=primary master & SAMO200GB=RAID & DvD-író=secondary master. Az a bajom, hogy nemtok boot-olni DvD-íróról illetve WD80 primary masterról. BIOS-ban a priorítás állítottam ahogy kell, de boot-oláskor mindig ezt írja: "reboot and select proper boot device" Sztem még buherálni a BIOS-ban, de nemtom, hogy hol. Kérlek segítsetek.
Fákjúal!
Azt szeretném kérdezni: nekem dualba be van kötve 2 db ddr2-s samsung 512 mb-s 667 mhz-s memória az alaplapomba (asus m2n-e) és hogy be lehet-e még mellé kötni dualba 2 db Kingston hyperx 1gb-s 800mhz-s memóriát?
Elõre is köszi a választ.
\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder