Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
-
Ja, ez a baj :(
Bár találtam már neten hirdetést, ahol elvileg vállalnának ilyen lapot, csak nem tudom, hogy mennyire maradna működőképes a lap, miután szétforrasztják az egészet, besztatják a sérült biosát és visszaforrasztják. Meg aztán marhára messze van tőlem a hely :(
#43462: Az a helyzet, hogy először frissítettem és nem voltam túl tapasztalt :( Meg a másik, hogy az egyetlen pendriveom egy noname szar (már formázni sem lehet, a gép, amiben a lap volt pl lefagyott, akárhányszor megpróbáltam bármit is csinálni a pendrive-al) és abban még annyira sem bízok, mint a winfosban, floppy meg nem volt a képben lemezre meg azért nem akartam BIOSt írni.
Ezt a jumperes bios visszaállítást meg majd meglesem hogy is néz ki.