!!! SEGÍTSÉG !!! - általános segítségkérő topic

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Prince of Máté
attól függ hányat és milyen hosszút sípol... általában táp hiba.

Jólvan mind1...akkor 1 másik kérdés...tegnap a gép elkezdett hirtelen sipolni...így kisebb kihagyásokkal(mintha vmi ritmus lett volna 😄)...ma is csinálta 1x...
Amúgy sípolást addig csinálja amíg nem áramtalanítom a gépet.
Naah és az lenne a kérdésem, hogy ez mitõl lehet, hogyan lehet megoldani a problémát...?
Vki?
setuh
abit kn8 ultra.de a masik ket slotba ha egyedul rakom akkor megy csak abba a kettobe nem...szerencsere megtalaltam a garanciat sztem holnap vissza viszem.

\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder

Bandi 18
Hát tudod sosem lehet tudni, asszem az enyém 2.5-en megy, szóval nem akarok okoskodni 😊. Amúgy milyen lapról van szó? Mert lehet hogy rossz helyre teszi a ramot ha singleben akarja.

setuh
nem tudom de elobb olvasd el mit ir fent:"Nagy bajban vagyok!",szted ez nagy baj??nem jo helyen jarsz...

Valaki tudna nekem is segíteni?
(Üdv
1 kérdés:
Hogyan tudom azt kikapcsolni, hogy mikor beakarok jelentkezni kiírja, hogy x üzenetem érkezett "ezen" az email fiókon?
Elõre is köszönöm.
Üdv)
setuh
de eleinte nem csinaltam semmit biosba es addig se ment...

Solten
Na bazz, ez eszembe se jutott <#falbav> <#eljen> Btw, egy DDR magasabb volton üzemel, 2.7V-tól nem kéne meghatódnia.

Saor Alba

Bandi 18
Nem biztos hogy hibás hanem mivel húztad memen a feszt egyszerûen csak nem hajlandó elindulni vele? Bios reset esetleg addig ne vidd vissza

setuh
<#rinya>hat ilyen nincs most szedhetem elo a garanciat es meg sietnem is kell mert 2 eve vettem csak aszem vmikor augusztusba,remelem 2 evre szolt a gari...de nem ertem h mehet tonkre amikor hozza se nyultam <#shakehead>.nah mind1 azert kosz a segitseget!

Solten
Akkor a lap hibás, egy modullal mindenképp mennie kell.

Saor Alba

setuh
de nem mert utolag kiderult h igy van dualban csak rosszul tudtam en.csak mostmar meg az a gondom h a masik ket slot sehogy se megy meg ha egyedul dugom be az egyik ramot akkor se...

Solten
<#fejvakaras> támogatja ez a lap egyáltalán a dual-t?? Mit ír a manual?

Saor Alba

setuh
sajnos igy se megy<#shakehead>.mit ajanlasz vigyem vissza az alaplapom letezik h ket ram slot megment volna anelkul h vmit csinaltam volna veluk?

setuh
koszonom kiprobalom<#eljen>

Solten
Külföldi fórumról:

Használj egy modult, menj be a BIOS-ba, állítsd a memó-voltot 2.7-re. Mentsd el a beállításokat, restart. Miután betöltõdött a windows, stb. power off. Rakd be a másik modult. És indítsd megint a gépet.

Saor Alba

Üdv
1 kérdés:
Hogyan tudom azt kikapcsolni, hogy mikor beakarok jelentkezni kiírja, hogy x üzenetem érkezett "ezen" az email fiókon?
Elõre is köszönöm.
Üdv
Helló!

Olyan problémám van, hogy a házon elöl lévõ "Front Audio Panel" ami áll egy mikrofon bemenetbõl és egy fejhallgató kimenetbõl, nem akar mûködni!
A mellette levõ két USB -t már sikerült bedugni és mûködik is!
A Front Audio kábelt rádugtam az alaplapon lévõ F_Audio (Front Panel Audio Header) tüskékre! Amit ráadásul EGY féle képpen lehet csak rádugni, tehát nem szúrhattam el! A BIOS -ban nem találtam semmi ezzel kapcsolatos tiltást, a windowsban viszont a Realtek HD Audio Manager mégsem érzékeli ha bedugom elõre a fejhallgatót! Tudnátok segíteni hogy mi lehet a probléma? Az Alaplap: Gigabyte GA-73PVM-S2H A ház pedig: XDL Happy-5 BK

Elõre is köszönöm a segítséget!

Sziasztok.
Problemam a következö, még nem találtam rá választ sehonnan, remélem itt tudtok segíteni.
Webstar modem, smc WRT54G router wifis.
2 gép lan 1 laptop wifi.
Router és gélek között nincs szakadás, minden oké.
Amióta lecserélték UPC-ék a modemet webstarra a következö a probléma:
Vannak ugye Receive, Send, Cable ledek. Napközbe többször nincs jel a router felé, tehát nem világit a Send jelzés, söt valamikor a Cable sem.
A modem néha ujraindul, utána minden oké egy darabig. Aztán megint ugyanaz, Send el, Cable el, modem kihuz utana van. Szoltam upc-éknek, kijöttek, kicserélték a modemet ugyanilyen webstarra. Probléma ugyanaz.
Router beállitása😄HCP on, MAC Clone on. Tehát mac-es bejelentkezés probléma nem lehet. Hallottam olyat is h ez a fajta modem nem minden routerrel kommunikál tökéletesen. Mi lehet a baj? Ha valaki tudja irjon, mert már 1 hónapja ezzel szenvedek, és a másik dolog, hogy délután 4-5 óra körül helyre áll a rend, és éjszaka egy szakadás nincs. Talán upc-éknél van a gáz? Köszi
rooney8
Lehet hogy nem ugyanolyan a két ram, és ezért nem tud dualba menni.

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

setuh
nah senki se tud nekem segiteni?<#sir>

setuh
hali!eszre vettem h anno mikor a gepem vettem nem dual-ba raktam a ket ramomat...nah most at akartam tenni ket egyforma szinu slotba de amikor elinditottam a gep csak sipol egyet hosszan es nem csinal semmit.aztan atraktam mas hogyis de ugyse ment;csak abba a kombinacioba megy ahogy eleinte raktam.mer van ez ?ugye nem az alaplapommal van baj mert most keszulok meg ramot venni es ha az se fog menni az nagyon gaz...vmit at kene allitsak ?hlp pls

Sordoran
úgy volt, csak az USB-set raktam be, ezért indítottam újra tegnap vagy 5x a gépet, hol USB-s, aztán nem ment PS2-est, találtam drivert megint USB-set stb.

Dell 7567 - i7 7700HQ, Nvidia GTX 1050 Ti 4 GB GDDR5, 8 GB DDR4, Samsung 850 EVO 250 GB M.2, 1 TB SSHD ; Xiaomi Mi9

nandorb
nedugd be mind a 2egeret egyszere csak az usb-set rakd be

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

Sordoran
ezt a gépnek mond <#idiota>
bedugtam, egybõl új hardver, USB optikai egér, telepítés, illesztõprogi keresése, 10 perc után talál vmit, másol fájlokat, hiba üzenet: "Az INF-fájl szolgáltatástelepítési szakasza érvénytelen." És ennyi, a hardver telepítése közben probléma lépett fel, a hardver valószínüleg nem fog mûködni, és tényleg nem mûködik <#boxer>
Ugyanez amikor leszedtem a drivert hozzá, és azt jelöltem meg h onnan keressen illesztõprogit
És még a másik egeremnek a felfele görgetése se mûködik már...

Dell 7567 - i7 7700HQ, Nvidia GTX 1050 Ti 4 GB GDDR5, 8 GB DDR4, Samsung 850 EVO 250 GB M.2, 1 TB SSHD ; Xiaomi Mi9

NeoMaN
nem kell driver az egérhez...

Sordoran
csak azt a drivert próbáltam ami genius oldalán fenn van, de az is tavaly októberi
SP3-as az XP-m

Carlos
Másik (régebbi, újabb) drivrt próbáltál már? Milyen oprendszer?

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Csak a telepitéskor? Csak akkor ha a GTA SA-t telepited, egyéb játéknál nem?

Þór vígi þessi rúnar

II Rocky II
az mitõl lehet h pl feltelepiteném a gta san andreas-t és kb 76%ig felmegy a csik😄 azaz addig feltelepiti majd lefagy a gép és ujraindul:Ssssssssss

24 - Exile -Nov.23

Sordoran
Sziasztok! Lenne egy kis problémám: Most vettem egy USB-s Genius NetScroll 100-as optikai egeret, és rákötöttem a gépre, elkezdi telepíteni drivert, fel is ismerte hogy optikai egér stb. de nem telepítette fel, azt írja ki: "Az INF-fájl szolgáltatástelepítési szakasza érvénytelen.", és nem is mûködik. Drivert a genius oldaláról szedtem le, de a Windows magának se tudta megoldani.
És most még a régebbi ps2-es egerem meg nem görget felfele, hanem ha a görgõt felfelé tekerem, nagy léptekben megy lefele, vagyis vagy lefele görgetem, vagy lefele gyorsabban.

Persze,menni fog,gond nélkül.
Nem kell semmit beállítanod.
Ha tuningolni is akarsz, akkor FSB 400 szorzó 9 =3600MHz ami már szinte mindenhez jó és ezt 80%,hogy bírja a procid is.

Asus P7P55D | Intel I5 750 | ASUS HD7950-DC2T 3GB | 4GB Kingston HyperX 1600MHz |

Üdv, újra itt. 😊
Megoldottam a problémát...egy reinstallal...szóval nem a router hibája volt.😊
1 másik kérdés:
Elõre is köszönöm.
Üdv
Banyapapa
ez nem eloszto hanem adapter,nagy különbség.
te olyat szeretnél
hogy alaplapodra több IDE cuccot rakhassál (vinyok,dvd meghajtok stbstb),amit linkeltél az erre nem jó.
Oda olyan PCI-s raid kártya kell.
Amit linkeltél arra van,ha van notivinyod erre rádughatod,de elfoglal 1 IDE helyet,ergo nem lesz több IDE csatlakozási lehetöséged,csak kisebb vinyot rakhatsz a pc-dbe.

AlieN911
Szerintem meg de! A kicsire ami a képen van a vinyo, azt dugnám a lapba és a másikba a vinyot.. Szerintem megoldhato nem?

Honda - The Power of Dreams

Wanted
Meggyõztél.
E8400 lesz az új proci.
De a kérdés továbbra is áll:
Egy kérdés:
A lenti konfigomban az új proci a 800 mhz-es ramokkal menni fog?
Milyen fsb-t kell beállítanom?
(Nem igazán értek ezekhez.)

I7 9700K | ASUS MAXIMUS XI CODE | 2X8GB PATRIOT VIPER RAM | ASUS STRIX GTX 1080TI | ASUS PG279Q | Playstation 4 PRO |

Banyapapa
ez irja is,sima noti vinyot rakhatsz rá,ide kábelre (nem erre gondoltál te szerintem)

Banyapapa
nemtom mi az amit találtál,de ugy tom a floppy is 3.5" méretü,a 2.5 a laptop vinyok szoktak lenni.
de ilyen raid kártyám van nekem is (még talonban),késöbb jol jön majd ha uj alaplapot-gépet vennék talán egyszer.
És IDE csatlakozokat már nem nagyon raknak rájuk,inkább SATA-t eröltetik,ezé jo nekem ha van ilyen.

AlieN911
lehet h nem ez a legjob hely de nemtudom hol kérdezzem. Nem tudjátok h az mitõl lehet h ezer évig tudtam feliratot rakni a filmek alá most meg egyszerûen nem hajlandó berakni pedig mindent ugyanugy csinálok

\"A kritikát nem bírálhatjuk felül, a kritika értünk van\" (H. T. Loutrec) \"Nem tetszik a közeg? akkor ott a lovad, nyergeld fel, és takarodj\" (V. R. S. Démon)

AlieN911
2000ért megtaláltam, de egy olyan megoldást is találtam, h. a 2.5 -> 3.5 re! Azaz a 2.5ös a floppy ugye? Az csak 100ft 😊 Floppy meg már nemkell..
Vagy a 2.5ös az mi?

Banyapapa
ezt vateran talaltam 3ezer felett volt ez,nézz körbe boltokban hátha jobb árban is van,ilyen raid kártya.

AlieN911
Hát ez PCI-s és ugy 2 IDE, ha más nincs akkor ez lehet, hogy jo lesz! MIlyen árba van?

Banyapapa
1 IDE-böl 2-t?
nem ilyenre gondoltál?

AlieN911
Hali!

Van olyan adapter normális elfogadhato áron, ami 1 IDE-bõl 2-õt csinál? THX

nandorb
Sziasztok!!!

Kellene segiteseg a halozati kartyaban 54-es kell es olyan amit lehet szepen usb-re csatlakoztatni, ja meg hogy ne beepitett antena legyen

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

Sziasztok!

Tudnatok segiteni nekem? Az ocsem vett maganak egy MacBOOKot es megorokoltem az 1 eves MSI laptopjat. Nagyon tetszik a MacOSben hogy felul a menutalcan mutatja a hangerot vizualisan, a telep idejet, stb. Meg nekem jo lenne pl a proci terheles, a CPU homerseklet kijelzese is. Valami ingyenes progi lenne a legtutibb ami nem nagy meretu. Tudtok ilyesmi progirol? Legfontosabb azert a telep kijelzese lenne meg talan meg a hangero.
Sziasztok. Egy olyan problémám van hogy a démon tools nem müködik letöröltem és megprobáltam újra telepiteni,de ezt irja ki. error code: 10001 contact support. Mi lehet a gond? Aki tudja légyszi irja meg. köszi Rudko
ffxi
Nah a jobbos végû. Olyan az enyém is. És nem mûxik.

Fákjúal!

rooney8
Nem, semmi sincs húzva, mindent visszavettem alapra.

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.