!!! SEGÍTSÉG !!! - általános segítségkérő topic
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amúgy sípolást addig csinálja amíg nem áramtalanítom a gépet.
Naah és az lenne a kérdésem, hogy ez mitõl lehet, hogyan lehet megoldani a problémát...?
Vki?
\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder
(Üdv
1 kérdés:
Hogyan tudom azt kikapcsolni, hogy mikor beakarok jelentkezni kiírja, hogy x üzenetem érkezett "ezen" az email fiókon?
Elõre is köszönöm.
Üdv)
Saor Alba
Használj egy modult, menj be a BIOS-ba, állítsd a memó-voltot 2.7-re. Mentsd el a beállításokat, restart. Miután betöltõdött a windows, stb. power off. Rakd be a másik modult. És indítsd megint a gépet.
Saor Alba
1 kérdés:
Hogyan tudom azt kikapcsolni, hogy mikor beakarok jelentkezni kiírja, hogy x üzenetem érkezett "ezen" az email fiókon?
Elõre is köszönöm.
Üdv
Olyan problémám van, hogy a házon elöl lévõ "Front Audio Panel" ami áll egy mikrofon bemenetbõl és egy fejhallgató kimenetbõl, nem akar mûködni!
A mellette levõ két USB -t már sikerült bedugni és mûködik is!
A Front Audio kábelt rádugtam az alaplapon lévõ F_Audio (Front Panel Audio Header) tüskékre! Amit ráadásul EGY féle képpen lehet csak rádugni, tehát nem szúrhattam el! A BIOS -ban nem találtam semmi ezzel kapcsolatos tiltást, a windowsban viszont a Realtek HD Audio Manager mégsem érzékeli ha bedugom elõre a fejhallgatót! Tudnátok segíteni hogy mi lehet a probléma? Az Alaplap: Gigabyte GA-73PVM-S2H A ház pedig: XDL Happy-5 BK
Elõre is köszönöm a segítséget!
Problemam a következö, még nem találtam rá választ sehonnan, remélem itt tudtok segíteni.
Webstar modem, smc WRT54G router wifis.
2 gép lan 1 laptop wifi.
Router és gélek között nincs szakadás, minden oké.
Amióta lecserélték UPC-ék a modemet webstarra a következö a probléma:
Vannak ugye Receive, Send, Cable ledek. Napközbe többször nincs jel a router felé, tehát nem világit a Send jelzés, söt valamikor a Cable sem.
A modem néha ujraindul, utána minden oké egy darabig. Aztán megint ugyanaz, Send el, Cable el, modem kihuz utana van. Szoltam upc-éknek, kijöttek, kicserélték a modemet ugyanilyen webstarra. Probléma ugyanaz.
Router beállitása😄HCP on, MAC Clone on. Tehát mac-es bejelentkezés probléma nem lehet. Hallottam olyat is h ez a fajta modem nem minden routerrel kommunikál tökéletesen. Mi lehet a baj? Ha valaki tudja irjon, mert már 1 hónapja ezzel szenvedek, és a másik dolog, hogy délután 4-5 óra körül helyre áll a rend, és éjszaka egy szakadás nincs. Talán upc-éknél van a gáz? Köszi
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Dell 7567 - i7 7700HQ, Nvidia GTX 1050 Ti 4 GB GDDR5, 8 GB DDR4, Samsung 850 EVO 250 GB M.2, 1 TB SSHD ; Xiaomi Mi9
\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life
bedugtam, egybõl új hardver, USB optikai egér, telepítés, illesztõprogi keresése, 10 perc után talál vmit, másol fájlokat, hiba üzenet: "Az INF-fájl szolgáltatástelepítési szakasza érvénytelen." És ennyi, a hardver telepítése közben probléma lépett fel, a hardver valószínüleg nem fog mûködni, és tényleg nem mûködik <#boxer>#boxer>
Ugyanez amikor leszedtem a drivert hozzá, és azt jelöltem meg h onnan keressen illesztõprogit
És még a másik egeremnek a felfele görgetése se mûködik már...
Dell 7567 - i7 7700HQ, Nvidia GTX 1050 Ti 4 GB GDDR5, 8 GB DDR4, Samsung 850 EVO 250 GB M.2, 1 TB SSHD ; Xiaomi Mi9
SP3-as az XP-m
Þór vígi þessi rúnar
24 - Exile -Nov.23
És most még a régebbi ps2-es egerem meg nem görget felfele, hanem ha a görgõt felfelé tekerem, nagy léptekben megy lefele, vagyis vagy lefele görgetem, vagy lefele gyorsabban.
Nem kell semmit beállítanod.
Ha tuningolni is akarsz, akkor FSB 400 szorzó 9 =3600MHz ami már szinte mindenhez jó és ezt 80%,hogy bírja a procid is.
Asus P7P55D | Intel I5 750 | ASUS HD7950-DC2T 3GB | 4GB Kingston HyperX 1600MHz |
Megoldottam a problémát...egy reinstallal...szóval nem a router hibája volt.😊
1 másik kérdés:
Elõre is köszönöm.
Üdv
te olyat szeretnél
hogy alaplapodra több IDE cuccot rakhassál (vinyok,dvd meghajtok stbstb),amit linkeltél az erre nem jó.
Oda olyan PCI-s raid kártya kell.
Amit linkeltél arra van,ha van notivinyod erre rádughatod,de elfoglal 1 IDE helyet,ergo nem lesz több IDE csatlakozási lehetöséged,csak kisebb vinyot rakhatsz a pc-dbe.
Honda - The Power of Dreams
E8400 lesz az új proci.
De a kérdés továbbra is áll:
Egy kérdés:
A lenti konfigomban az új proci a 800 mhz-es ramokkal menni fog?
Milyen fsb-t kell beállítanom?
(Nem igazán értek ezekhez.)
I7 9700K | ASUS MAXIMUS XI CODE | 2X8GB PATRIOT VIPER RAM | ASUS STRIX GTX 1080TI | ASUS PG279Q | Playstation 4 PRO |
de ilyen raid kártyám van nekem is (még talonban),késöbb jol jön majd ha uj alaplapot-gépet vennék talán egyszer.
És IDE csatlakozokat már nem nagyon raknak rájuk,inkább SATA-t eröltetik,ezé jo nekem ha van ilyen.
\"A kritikát nem bírálhatjuk felül, a kritika értünk van\" (H. T. Loutrec) \"Nem tetszik a közeg? akkor ott a lovad, nyergeld fel, és takarodj\" (V. R. S. Démon)
Vagy a 2.5ös az mi?
nem ilyenre gondoltál?
Van olyan adapter normális elfogadhato áron, ami 1 IDE-bõl 2-õt csinál? THX
Kellene segiteseg a halozati kartyaban 54-es kell es olyan amit lehet szepen usb-re csatlakoztatni, ja meg hogy ne beepitett antena legyen
\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life
Tudnatok segiteni nekem? Az ocsem vett maganak egy MacBOOKot es megorokoltem az 1 eves MSI laptopjat. Nagyon tetszik a MacOSben hogy felul a menutalcan mutatja a hangerot vizualisan, a telep idejet, stb. Meg nekem jo lenne pl a proci terheles, a CPU homerseklet kijelzese is. Valami ingyenes progi lenne a legtutibb ami nem nagy meretu. Tudtok ilyesmi progirol? Legfontosabb azert a telep kijelzese lenne meg talan meg a hangero.