Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
-
csoola #42462 sziasztok, sürgösen kellene nekem help!
leformáztam és ujratelepitettem egy ismerösömnél a gépet, ugy, hogy két particiora osztottam a 40 gb-os vinyot, egy 10-esre meg a maradékra, ugy szoktam itt a sajátomat is, hogy 10 gb-ot leformázok aztán arra el is kezd települni a windows, majd amikor kész, a maradékot már windows alol megcsinálom
most, ahogy kész lett, meg akartam formázni a maradék 2x gb-os particiot, erre a sajátgépben látom, hogy csask a 10 gb-os van, mintha egy akkora vinyo lenne és pont
hogyan tudnám megcsinálni, hogy a másik részt is lássa, és leformázhassam, hogy jo legyen? kellena gép és holnap vissza kellene mennem összehozni...
nagyon megköszönném ha valaki tudna segiteni, ha kicsit tagolatlan akkor megpprobálom könnyebben elmagyarázni de szerintem érthetö
köszi mindenkinek