!!! SEGÍTSÉG !!! - általános segítségkérő topic
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem tudja valaki ,hogy hol tudnék routerhez 12V-os adaptert venni?
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Az a baj hogy nekem általában mindig akadnak a VGA-kal vmi problémák.
XP újrarakva, gép átnézve, de semmi olyat nem találtam ami rossz lenne. De csak mondom hogy bekapcsolom (mintha még nem lenne bemelegedve a gép) 10perc múlva bejön a fekete kép amin vmozgathatom az egeret meg hang is van, de a Ctrl+Alt+Delete-re elmegy az egér. Egy restart és minden helyreáll, nem megy el soha a gép (na de az embert csak idegesíti). Ha vki tudja hogy mi a probléma írjon!
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
Mit jelent az, hogy: "Megtisztítani a RAM modulokat"??
És hogyan kell ezt csinálni?
És Xirol, melyik filmbõl van ez a kép?? 😛
Köszi!!
Saor Alba
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Itt töltsd le: link
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Logitech MX1000-es egérhez keresek magyarnyelvõ leírást,de nem találok sehol,ha valakinek van esetleg ilyen egere,az megmondaná nekem,hogy mennyi idõ alatt töltõdik fel?
.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?
Saor Alba
Saor Alba
Qool&Quiet maradhat v kikapcsoljam?
Saor Alba
Saor Alba
Szóval a kérdésem az lenne, hogy a memóriákat hogyan tudnám tuningolni?
De így néz ki:
Akkor miért van ott alul felül még egy-egy fekete sáv is?
probalj meg masik telepito lemezt!
ha ugyan az akkor vincsi.. esetleg ram.. valakinek mas otlet?
Kollégánmtól hoztam egy gépet, Wint kéne ráhúznom, de valamiért megáll a telepítés 34 percnél és onnan sehová !!! Nem fagy de már vagy egy órája csak itt áll, ilyenkor mi lehet a baj ?
Elég gyenge gép 2,4 -es cerka ....
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Elvilek ahhoz hogy lássák egymást egy hálózatban, annyi kell hogy a MUNKACSOPORT-juk megegyezzen. Ezt be tudod állítani a Vezérlõpult/Rendszer-nél. Ha még így sem az igaz, javaslom a 'Hálózati hely hozzáadása' opciót, ahol az IP címek alapján fel tudod venni a másik gépet. Csak meg kell nézden az IP-t. (tudom h a router dinamikus IP-t ad, de az egy-egy azonos gépnél tök ugyanaz mindig 😄 )
Egy rövid de szájbarágós segítséget szeretnék kérni otthoni hálózat beállításához. A szitu a következõ:
1. asztali PC vezetékkel kapcsolódik a routerhez
2. notebook vezeték nélkül kapcsolódik ugyanahoz a routerhez
Az istennek sem tudom rábírni õket, hogy lássák egymást, illetve a megosztott mappákat. MIt szúrhattam el, vagy mit kell beállítanom, hogy mûködjön? MIndkét gépen XP SP3-van.
Köszönöm!
Egy olyan progi érdekelne,amivel a beszkennelt dolgokban javítani tudnék.Pl.:számokat átírni,vagy neveket.Remélem érthetõ vagyok.köszi
E L A D Ó --- 160 GB Samsung winchester--- 9,000 forint
érdeklõdni: [email protected]
Üdv.,
ASTERIX és TALPRAESETT TOM képregényeket vásárolnék és ELADNÉK!
Van egy Gigabyte 8500GT-m, és szeretném húzni, de semmivel sem sikerül, mivel mindig visszaállítja az alap órajelre azonnal "alkalmazás" után. Rivatuner, ATItool, nTune, mindennel próbálkoztam, mindegyik felismeri, húzok a csúszkán, alkalmaz, de visszaállít. Lehetséges attól, hogy passzív hûtésû, és gyárilag le van blokkolva?
Másik kérdésem: Videókarira van dugva monitor+TV is dualview módban. Kezdetben normálisan mûködik,de kis idõ elteltével (fél óra) a monitor elkezd vibrálni (TFT monitor). Az az érdekes, hogyha felveszem a frekvenciát 60-ról 75-re, mérséklõdik a vibrálás, de akkor is látszik. Ha kihúzom a kábelt a TV-bõl, egybõl megszûnik a vibrálás. Ötlet?
Jah még ha single módban csak a monitor megy, de össze van kötve a TV-vel a gép, akkor is képes vibrálni.
Kérdésem az lenne hogy tudna-e valaki progit ajánlani az svf tömörítésû file-okhoz mert a neten utánanéztem és hj split-et ajánlotta de amikor összeraktam a file-t (90 MB-os darbokban volt) szintén csinált belõle egy svf-et csak a teljes méretben. Total Commanderben ha klikkelek a file-ra kihoz egy elvileg rar tömörítésû iso file-t. de nem sokra megyek vele mert alapból svf-et lát.
Ha valaki tud segíteni vagy ismeri ezt a tömörítési formát írja már meg mit kellene tenni vele.
Elõre is köszi.
Gigabyte Gaming 5 8Gb Kingston DDR3 1600Mhz Intel I7 4790K Shapphire R9 270X
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Újra én, teljesen mégsem oldódott meg az elõzõ problémám, de már annyira rájöttem hogy mi okozza. Szóval 22-es monitorom van és a windows media player illetve a classic csíkozza a videókat amiknek 704x396 a felbontásuk, viszont az 1280-as videókkal semmi gond, más lejátszók tökéletesen viszik mind2-õt. Ha valaki találkozott már hasonlóval plz help
Ja igen ha lejjebb veszem a monitor felbontását megszûnik a gond, ugye úgy a képe ocsmány
Másik gépen természetesen jól mûködik <#falbav>#falbav>
A kártyát Windowsból szokás húzni.
Van egy Asus EN8600GT videokarim. A Biosban felhúztam a PCI Slot frekvenciáját, és javított a teljesítményén. Az alap beállítás 100Mhz, és 140 ig lehet húzni. Én óvatosan csak 10-et húztam rá, de már az is láthatóan javította a kari telljesítményét. A beállításokat visszaraktam alapra. Az a kérdésem, hogy sérûlhet e a kártya ha felemelem a PCI Slot órajelét?
Valami nincs rendben a videókarimmal. Tegnap leállt a gép, aztán belenézek és a vga kilõtte a hütõventi egyik kis rugós tartópöckét
Valaki találkozott már ilyennel?
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64