Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.

A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
  • Kozman
    sziasztok sajnos nem találtam alkalmasabb topicot ugyhogy bocsi hogy itt hozom fel...a problémám az hogy a firefox elmenti mindenhol a felhasználoneveket ahova belépek és elég sürün előfordult már hogy jelszo irás közben egyszerüen visszaugrott a felhasználonézhez és ott nyomtam le az entert mert a billentyüzetet néztem és most a felhasználonévnél elvan mente a felhasználo néz és mellette a jelszo egy szoban....ugyhogy elég kinos ha valaki megnézi a gépem megtudja a jelszom...teendő?...nem akarok jelszot váltani mert mindenhol ugyanazt használom és hosszu lenne mindent ujra átirni ugyhogy valahogy a firefoxbol kéne kiszedni ötlet?....hogy lehet egyes felhasználoneveket kiszedni a firefox memoriájábol...
    köszönöm