!!! SEGÍTSÉG !!! - általános segítségkérő topic
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
mert OC profilok vannak meg a ramot is lehet állítani de az FSB nem találom sehol
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
Esetleg még valami tipp? 😊
A drágább házakon van érzékelõ arra hogy szétszedték e a házat.
Valószínüleg annyit kell csinálnad hogy a BIOS-ban ezt a behatolásjelzõt átállítod arra hogy nem történt behatolás!. Valami chaiss intrusion szerü beállítást keress!
Enermax850w; ASUS Prime H770-PLUS D4; i9-14900; 128GB RAM; ASUS RX 6750; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx Win11Pro
angolul próbálkozz
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
Enermax850w; ASUS Prime H770-PLUS D4; i9-14900; 128GB RAM; ASUS RX 6750; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx Win11Pro
ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit
ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit
Kéne egy kis segítség,hátha valaki tud valamit errõl,az a probléma valahányszor el indítom a gépet,bejön a BIOS,egy üzenettel,és ha ujra indítom ha nem,nem tudom áthidalni,ugyan az jön be..
Az üzi: Message Confirmation
The system intruded,chassis opened
or tempered before.Please check
the system.
Ha valamelyikõtök tudja mi a probléma forrása kérem írjon :/
Köszi!
(nemröhög!)
Nemtudtok egy olyan progit amivel családfát lehet késziteni?
Köszi a progit, kipróbáljuk
Tegnap felpróbáltam tenni uj biost, mivel kiderült, hogy azért lesznek itt hibák, mert az alaplapom még nem is supportálja a procimat...😄<#idiota>#idiota><#zavart2>#zavart2>...
Naszal leszedtemaz oldalról az F12 es Biost. Most egy Gigabyte 965P S3 rev 3.3 as prociról van szó. Namármost leszedtem, tömöritett fájl, kicsomagolom van benne 3 fájl. Elinditom az exe t windows alól, feljön egy menü mintha bios lenne, megadom neki a bios elérési utját, meg az opciokat amiket szeretnék, de vmiért mindig kilép a progi.Namármost van egy qflash nevû progi, kezdésnél nem del t nyomok bioshoz, hanem endet ehhez, itt van két opcio: load meg save from drive... load from drove ra azt irja hogy nincs drive, gondolom lekéne irni cd re a biost és arról frissitene... Erre a cd re mien fájlokat irjak?
3 Fájl van a tömöritettben.
965PS3.F12 (F12 fájl)
autoexec (msdos kötegfájl)
meg egy exe, a flash895, ez inditja el azt az ablakot windows alól.
Irja be a rendszergazda jelszavát:ha adtál meg jelszót ird be,ha nem nyomj enter-t.
Enermax jó márka.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Légyszíves segítsetek: felraktam a legújabb videódrivert és ujraindításnál ezt írja ki: A windows nem indítható, mert alábbi fájl hibás, vagy nem található: Windows/system32/config/System
Légyszíves gyorsan segítsetek, fontos lenne!!!
Nagyon szépen köszönöm!!!
Nem lepõdnék meg, ha a szar táp valamit szétégetett volna.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Van egy kis gondom, remélem tudtok segíteni.
Adott egy TH7 Raides lap, P4 1,4 körüli Intel procival.
Videókari szintén egy õskövület FX5200.
Kb fél éve kezdett el olyat produkálni a masina hogy minden különösebb ok nélkül újraindult, komolyabb igénybevétel nélkül.
Lekapkodtam róla minden hardware-t, csak 1 vinyó, DVD olvasó maradt rajta. Mindkettõ hagyományos IDE.
A tünet megszûnni látszott.
Aztán kb 2 hete volt egy fincsi áramingadozás, melynek hatására a benne levõ táp elfüstölt.
Új 300W-os noname táp bele, minden frankón ment gond nélkül. Mai napig.
Egyszer csak gép kikapcs, fater reflexbõl konnektort lekapcsolta.
Azóta se kép se hang. Szaga nincs, biztosíték egyben. A lap kap áramot mert a standby led világit rajta. De nem indul semmi.
Kérdésem: Tápegység vagy alaplap lehet a ludas?
és az normális ha késznelétbõl bekapcsolom akkor szakaszosan sípol?<#confused>#confused>
Mystro - Mystro Portál - www.mystro.try.hu Intel Core 2 Quad Q6600, Geforce 8800GTS 512MB, Gigabyte GA-P35-DS3L
Mystro - Mystro Portál - www.mystro.try.hu Intel Core 2 Quad Q6600, Geforce 8800GTS 512MB, Gigabyte GA-P35-DS3L
World in Clonflict-eztem és egyszercsak megállt a kép de az egérrel tuttam mozogni. Alt+TAB -al átváltottam asztalra és ez fogadott:
Feladatkezelõben megnéztem és a proci 1-4%-on volt, 0,99GB volt a RAM-ban az 1GB-ból. Bezártam a wic-et és ekkor elment a kép...
Gears of War-ban egy idõ után memóriahibát ír, de ha visszaváltok a játékba, tudom folytatni de a 4. pályán valahol, C++ Runtime error-t kapok...
Mi lehet a baja a gépemnek?<#confused>#confused><#confused>#confused><#confused>#confused><#shakehead>#shakehead>
Saor Alba
Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN
Valaki tudna segíteni nekem...a problémám az lenne hogy feltettem egy bizonyos FoldLocker nevezetû progit ami az altgr+f billentyûvel indult ] ennek a párjával...na igen...a mai napon letöröltem...és nemtudok olyan jelet írni csak jobb oldalra....]] a bal oldalit nem csinálja...
Ha vki tudna segíteni nagyon megköszönném!
Üdv
ezt a képet csak azért linkeltem be hogy mutassam hogy nekem ahoz a fehér/szürkés csatlakozóra van dugva az LCD-t Tv nem a kékre.Nem tudom hogy ez milyen minõségû képre képes.Eredetileg a kábelt a kék csatlakozóra lehetett kötni de úgy egyáltalán nem volt kép.Aztán találtam egy csatlakozó fejet amit a videókártyához adtak és azzal tudtam rákötni a szürke kimenetre.😊
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
B. Az alaplap és/vagy a Biosa ennyit csal hõmérõzésnél (+/-20 fok)
82 fokos a cpum:S ma cseréltem alaplapot, minden rendben ment, mostmeg 82 fokos :S fan pörög rendesen. mi lehet a baj?:S
Mondjuk érdmes kábelszerzés elött utánanézni tud e a TV HDMI-n számítógép képet fogadni és képes e 1:1 pixelmappingra?
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
Ki a sz@rt érdekli, hogy milyen a configod!Nem érzed hülyeségnek ezt aláírásba tenni? Ja és a moderátorokat is le sz@rom!