!!! SEGÍTSÉG !!! - általános segítségkérő topic

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MaSzKa
nem tudja valaki hogyan lehet tuningolni Asus P5B alaplapba?

mert OC profilok vannak meg a ramot is lehet állítani de az FSB nem találom sehol

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

Köszi a reagálást,megnéztem és csak is Chaiss fan speed-et találni ami ugye gépház hûtõ szabályzásra vonatkozik...Ismerõsöktõl kérdeztem adtak pár tippet amit végigrágtunk de egyre jutottunk..Bedilizhetett a lap? : /
Esetleg még valami tipp? 😊
Úgy érzékeli a BIOS hogy "behatolás történt a gépházba" 😄
A drágább házakon van érzékelõ arra hogy szétszedték e a házat.

Valószínüleg annyit kell csinálnad hogy a BIOS-ban ezt a behatolásjelzõt átállítod arra hogy nem történt behatolás!. Valami chaiss intrusion szerü beállítást keress!

Köszi ez nekem is megvolt, de sajnos angolul nem tudok (fõleg nem ennyire).

Enermax850w; ASUS Prime H770-PLUS D4; i9-14900; 128GB RAM; ASUS RX 6750; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx Win11Pro

Valaki meg tudja magyarázni azt a fura jelenséget, hogy arra gondoltam hogy meghallgatok egy számot, erre magától elindult a wmp 11 és azt a számot játsza le?<#conf><#alien><#alien><#ijedt>

#35586 Erre tudtok valami megoldást? :/
Met
link
angolul próbálkozz

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

#35587-re tud valaki ötletet? 😊
Ott nincs e-mail cím. (legalábbis én nem találtam)

Enermax850w; ASUS Prime H770-PLUS D4; i9-14900; 128GB RAM; ASUS RX 6750; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx Win11Pro

tommyg
asus.hu

ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit

Tudna valaki adni egy e-mail címet vagy linket az ASUS magyarországi vezérképviselethez? Volna egy kis gondom egy ASUS alaplappal.

tommyg
sziasztok, milyen progival tudom levenni a videókról a hangsávot? tehát úgy akarom hogy a csak a videó menjen, alatta semmi hang csak némán szóljon

ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit

Hellotok egy kis segítségre szorulnék 😊 Az lenne a problémám hogy két három naponta eltünik a mozzila böngészõmböl a könyjelzõ igy magától. Gyanakodok virusra, de ebbe nem vagyok biztos, viszont ezt a problémát valamilyen módon meg szeretném szüntetni, ha tudnátok segíteni az nagyon jó lenne. Elõre is köszönöm. Kellemes Ünnepeket Mindenkinek 😊
Sziasztok!
Kéne egy kis segítség,hátha valaki tud valamit errõl,az a probléma valahányszor el indítom a gépet,bejön a BIOS,egy üzenettel,és ha ujra indítom ha nem,nem tudom áthidalni,ugyan az jön be..
Az üzi: Message Confirmation
The system intruded,chassis opened
or tempered before.Please check
the system.

Ha valamelyikõtök tudja mi a probléma forrása kérem írjon :/
Köszi!
<#worship>

Agelong Tree:Link.

<#mf1>

Met
balta
na nem azzal csak kivágni lehet<#eplus2>

Solten
MS Paint... <#hehe>

Saor Alba

Hali!
(nemröhög!)
Nemtudtok egy olyan progit amivel családfát lehet késziteni?

Met
Az a baj, hogy nem indul a win, nem lehet megnézni.
Köszi a progit, kipróbáljuk

Szerintem a Windows telepitésekor lett megadva rendszergazdai jelszó,ezért nem enged enterel továblépni.Esetleg megpróbálhatod a jelszot törölni ezzel a programmal:Offline Pasword & Registry Editor.

Hali!
Tegnap felpróbáltam tenni uj biost, mivel kiderült, hogy azért lesznek itt hibák, mert az alaplapom még nem is supportálja a procimat...😄<#idiota><#zavart2>...
Naszal leszedtemaz oldalról az F12 es Biost. Most egy Gigabyte 965P S3 rev 3.3 as prociról van szó. Namármost leszedtem, tömöritett fájl, kicsomagolom van benne 3 fájl. Elinditom az exe t windows alól, feljön egy menü mintha bios lenne, megadom neki a bios elérési utját, meg az opciokat amiket szeretnék, de vmiért mindig kilép a progi.Namármost van egy qflash nevû progi, kezdésnél nem del t nyomok bioshoz, hanem endet ehhez, itt van két opcio: load meg save from drive... load from drove ra azt irja hogy nincs drive, gondolom lekéne irni cd re a biost és arról frissitene... Erre a cd re mien fájlokat irjak?
3 Fájl van a tömöritettben.
965PS3.F12 (F12 fájl)
autoexec (msdos kötegfájl)
meg egy exe, a flash895, ez inditja el azt az ablakot windows alól.

Met
Olyankor mi van ha nem lett megadva jelszó, enterrel nem enged be és az esetleg használatos jelszavakat se fogadja el?

Melyik windows telepitésre szeretne bejelentkezni?Nyomd meg az 1 gombot.
Irja be a rendszergazda jelszavát:ha adtál meg jelszót ird be,ha nem nyomj enter-t.

És ha kérdezi melyik rendszert índítsa oda mit írjak mert csak egy van?

davidka003
Ja azért mindjárt más.
Enermax jó márka.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Visszaállítás a rendszerleíró adatbázis a Windows XP elindulását megakadályozó sérülése esetén:Link.

Sziasztok!

Légyszíves segítsetek: felraktam a legújabb videódrivert és ujraindításnál ezt írja ki: A windows nem indítható, mert alábbi fájl hibás, vagy nem található: Windows/system32/config/System

Légyszíves gyorsan segítsetek, fontos lenne!!!

Nagyon szépen köszönöm!!!

Sry nem annyira noname 😛 Enermax

davidka003
"Új 300W-os noname táp bele"

Nem lepõdnék meg, ha a szar táp valamit szétégetett volna.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Boldog Nyulat midnenkinek!

Van egy kis gondom, remélem tudtok segíteni.
Adott egy TH7 Raides lap, P4 1,4 körüli Intel procival.
Videókari szintén egy õskövület FX5200.
Kb fél éve kezdett el olyat produkálni a masina hogy minden különösebb ok nélkül újraindult, komolyabb igénybevétel nélkül.
Lekapkodtam róla minden hardware-t, csak 1 vinyó, DVD olvasó maradt rajta. Mindkettõ hagyományos IDE.
A tünet megszûnni látszott.
Aztán kb 2 hete volt egy fincsi áramingadozás, melynek hatására a benne levõ táp elfüstölt.
Új 300W-os noname táp bele, minden frankón ment gond nélkül. Mai napig.
Egyszer csak gép kikapcs, fater reflexbõl konnektort lekapcsolta.
Azóta se kép se hang. Szaga nincs, biztosíték egyben. A lap kap áramot mert a standby led világit rajta. De nem indul semmi.

Kérdésem: Tápegység vagy alaplap lehet a ludas?

GyimiGábor
kicseréltem a tesóm memóriájára és úgy is ugyanaz a baja

és az normális ha késznelétbõl bekapcsolom akkor szakaszosan sípol?<#confused>

Mystro - Mystro Portál - www.mystro.try.hu Intel Core 2 Quad Q6600, Geforce 8800GTS 512MB, Gigabyte GA-P35-DS3L

tommyg
hát ha memória hibát ír akkor memóriahiba

GyimiGábor
a kép linkje: http://mystro.try.hu/kep.jpg

Mystro - Mystro Portál - www.mystro.try.hu Intel Core 2 Quad Q6600, Geforce 8800GTS 512MB, Gigabyte GA-P35-DS3L

GyimiGábor
Hali (ismét...)

World in Clonflict-eztem és egyszercsak megállt a kép de az egérrel tuttam mozogni. Alt+TAB -al átváltottam asztalra és ez fogadott:

Feladatkezelõben megnéztem és a proci 1-4%-on volt, 0,99GB volt a RAM-ban az 1GB-ból. Bezártam a wic-et és ekkor elment a kép...

Gears of War-ban egy idõ után memóriahibát ír, de ha visszaváltok a játékba, tudom folytatni de a 4. pályán valahol, C++ Runtime error-t kapok...

Mi lehet a baja a gépemnek?<#confused><#confused><#confused><#shakehead>

Solten
Bammeg, nem látod ott a kártyádon a dvi kimenet. A tv-den meg van dvi bemenet. Na akkor milyen kábel kell??? <#idiota>

Saor Alba

Soldiers
Helllo van egy problémám amikor elindítok egy játékot bejön a kékhalál és ezt írja ki ATI3DUAG.DLL hibát nem tudjátok mi lehet??????? ez köszi elõre is

Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN

Halee!
Valaki tudna segíteni nekem...a problémám az lenne hogy feltettem egy bizonyos FoldLocker nevezetû progit ami az altgr+f billentyûvel indult ] ennek a párjával...na igen...a mai napon letöröltem...és nemtudok olyan jelet írni csak jobb oldalra....]] a bal oldalit nem csinálja...
Ha vki tudna segíteni nagyon megköszönném!
Üdv
REALista
Szerinted ezzel + ezzel kellene próbálkoznom?
Vagy ha nem akkor megtudnád mondani hogy innen mit kéne beszereznem szerinted hogy tökéletes hd képet kapjak.Köszi a segítséget!

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

REALista
De van mindkettõ.

Van egy LCD tévéd, és analóg VGA kábelen kötöd össze? Nincs rajta értelmes DVI vagy HDMi bemenet? Persze ez is mûködhet, de nyilván csak akkor lesz kép, ha mindkét megjelenítõ engedélyezve van és be van állítva ...

trogerzsiger
na köszi! úgytünik megoldódott! most 37 fokos<#eljen>

REALista
Geforce6600Gt 128mb

ezt a képet csak azért linkeltem be hogy mutassam hogy nekem ahoz a fehér/szürkés csatlakozóra van dugva az LCD-t Tv nem a kékre.Nem tudom hogy ez milyen minõségû képre képes.Eredetileg a kábelt a kék csatlakozóra lehetett kötni de úgy egyáltalán nem volt kép.Aztán találtam egy csatlakozó fejet amit a videókártyához adtak és azzal tudtam rákötni a szürke kimenetre.😊

trogerzsiger
jó most átátlitottam hogy pörögjön mint atom, jó már hül...

A. Rosszul lett visszarakva a hûtõje ...
B. Az alaplap és/vagy a Biosa ennyit csal hõmérõzésnél (+/-20 fok)

trogerzsiger
Sziasztok!

82 fokos a cpum:S ma cseréltem alaplapot, minden rendben ment, mostmeg 82 fokos :S fan pörög rendesen. mi lehet a baj?:S

Konkrétan MIYLEN videokártyád van? Ha van rajta DVI-D vagy DVI-I kiemenet, akkro vehetsz hozzá DVI/HDMI kábelt és/vagy átalakítót. Másik megoldás, hogy a legtöbb VGA-hoz vagy az S-Video kimenetre (7 tûs!) vagy sima analóg D-Sub-ra, vagy DVI-I csatihoz van Komponens HD kimenet (jó esetben járt is hozzá) és olyan csati minden normális tévén van, és azzal át megy a HD képjel is.
Mondjuk érdmes kábelszerzés elött utánanézni tud e a TV HDMI-n számítógép képet fogadni és képes e 1:1 pixelmappingra?

REALista
Lenne még egy kérdésem.Rákötöttem a gépet egy lcd tv-re hogy tudjak HD filmeket nézni de a videokártyán nincs hdmi kimenet így azzal a kábellel amit most használok nem jön át 100%-osan a HD minõség.Lehet valamit csinálni hogy mégis hdmi kábelellel tudjam összekötni a cuccost?Videokártya csere kizárva.😄

Eddig minden nagyon f@szán mûködött benne,csak gépházat cseréltem,és berottyant!

Ki a sz@rt érdekli, hogy milyen a configod!Nem érzed hülyeségnek ezt aláírásba tenni? Ja és a moderátorokat is le sz@rom!