Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
-
Hali!
Kis segítségre lenne szükségem. Elég érdekes helyzetbe kerültem. Adott egy PC. Rubachem-es portalanító hajtógázzal kifújattam belőle a port, mert már csupa mocsok volt. Visszaraktam a gépre a borítást, ezután nem működött a Power és a Reset gomb. Egy kis idő elteltével a Power gombra nagy nehezen már bekapcsolt. Ezután a windows bejött, de nem működött semmi USB-s hardwer, illetve a reset gomb sem. Power gomb benyomására sem indul újra a gép. Szétszedtem, kiszedtem az alaplap USB csatlakozókat, 8 vékony kis vezetéket, csak én hülye nem néztem h hogy voltak bekötve, gondoltam majd az alaplapi könyvből lesve visszarakom őket. Ahha...csak az a baj, hogy az alaplapi könyvben kissé más nevek vannak a kábelekhez írva, mint ami valójában a kábelen van... pl ien hogy 1-D 1+D 2-D 2+D nincs a könyvben, viszont ez van írva 4 kábelre. Így nemtom hogy a bekötést jól dugtam-e vissza az alaplapra. Ezután már bekapcsolt a gép is, USB-s eszközök is működtek, de egy idő után a processzor teljesítmény lezuhan 0%ra, minden processz 0%!! A reset nem működik, ctr+alt+del -re megnyílik ugyan a task manager, de onnan sem indul újra...
Ha valaki esetleg tudna segíteni, megköszönném!