!!! SEGÍTSÉG !!! - általános segítségkérő topic
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
P5K Deluxe/WiFi-AP alapom van, néha megy rajta az 5.1 néha nem, driver frissítés nem segít, reinstall nem segített.. valamiért a hangkari néha úgy gondolja, hogy elég stereoban adnia amit szeretnék és ez kissé irrátáló, valakinek tipp esetleg ?
És nem alaplapi hiba voltam asus szaküzletben vele és nincs semmi baja tehát..
Üdv.
The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.
Letölt, kír cd-re, bebootol róla, futtat. Ha pirossal írkál hibaüziket, akkor memória. Hõfokok rendben vannak?
[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...
alaplap gigabyte-P35-DS3,proci-core2 duo E6750, videokari-radeon hd3870,4db 1024-es kingmax,160gb samsung vinyo,450wattos codegen táp,vista ultimate64bit.Minden új kb 2 hónapja vettem.Na most olyanokat csinál,játék közben 1 pillanatra leáll mintha áramszünet lenne pedig nincs és újra indul ez az egyik dolog a másik ha bármit elkezdek letölteni és hozzáteszem csak a töltés megy semmi más akkor meg szinte állandoan lefagy.Tudom ebböl nem lehet nagy okosságot levonni de valami útmutatást ha kaphatnék hogy mit kellene esetleg csinálnom azt megköszönném.
Te döntésed...
[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...
Saor Alba
Találtam egyokos személyt (<#hehe>#hehe>) aki megvenné 50-55 ér a gts emet. Inkább 55. Nos ennyiért ujonnan boltból kapok GT-t. Gondoltam elöször az a plusz 15% jól jön, meg fõleg az lenne jó hogy kecsói boltba venném meg mert ez gyõrbõl van és ha elromlik akkor lehet aggódni... Ezeknek tudatában megéri a váltás? (A bit, memória csökkenés, + rosszabb cooler.). Ha ugygondoljátok cserével jobban járok, kettõ választási lehetõség:
Gainward vagy leadtek referencia (csak 1-2 t kell ráfizessek)
Gigabyte 88GT vf700 as coolerre (no ráfizetés)
Az én szörnyecském egy 8800 GTS 640 asus. Referencia.
Multkor mutattam a hibákat amiket produkált, azota ujra van rakva a gép, remélem télleg driver hiba volt, még nem találkoztam semmi bajjal. Kivéve amit az airborne dvd müvelt (bemountoláskor gép restart..:S)..ugyohgy azt nem tudtam feltenni. COD4 nem hibázott, de amikor hibázott 2x er az se 10 perc alatt, hanem napok alatt.
1. mennyire terheli a processzort (C2D-t támogassa)
2. ír winchesterre (2 vinyó van, mint2-t naplózza)
Töltsük le az internetet!
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
MOSt vásároltam 2 * 1 GB ddr2-800 -as ramot.
Már volt a gépben 2* 1 GB ddr-2-800 -as ram. Mind a 4 ram azonos tipusú.
Miután beleraktam a windows csak 3.37GB-ot lát csak.
Érdeklõdtem, hogy mi okozza ezt és azt választ kaptam, hogy a 32 bit-es XP csak ennyit lát.
Szeretném kikérni a véleményeteket!
köszi
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Gigabyte 965P-DS3|| Intel C2D E8400|| 2*1GB 800MHz Geil Black Dragon|| MSI HD 4770 512MB GDDR5 || Chieftec 450w|| 320GB Seagate|| Pioneer DVR-112D|| XDL Happy 5B X-FIRE: braveheart1991
A burning ROM-ban az összes audio opció szürke, a DVD lehetõségek pedig
hibátlanul mûködnek. Eddig is ezzel írtam a CD-ket,most meg nem tudja.
Mit lehetne csinálni? Egyébként 2 hete raktam újra a gépet.
Vagy indítsd el a Hálózati beállítás varázslót...
Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]
Simán. Telepítésnél kiválasztod, hogy a C meghajtót formázod és arra rakod a Windowst.
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Config: Gigabyte GA-X48T-DQ6 Gainward GTX260 C2Q Q9650 Geil Ultra4GB
Saor Alba
Nem nagyon találtam RAMmal/Mermoriával foglalkozó Topicot.
Van egy olyan kérdésem, hogy ramot akarok venni, de mi a külömség a:
KINGSTON 1024Mb DDR2 800Mhz
és a
KINGMAX TinyBGA 1024Mb DDR2 800Mhz
között, mi ez a TinyBGA megkülömöztetés?
nekem nagyon bevállt eddig a Kingmax márka ezért it gondolkozokk ebbe a márkéba, de nekem jelenleg MSI P6N-es alaplapom van, érdemes lenne más márkába is gondolkozni, ha ingen akkor mibe?
2*1GB vagy 2*2GB ramot szeretnék duálba futtatni...
valamint mi a jobb egy darab 2GB ram vagy két darab 1GB ram duálban
elõre is tnx a segitséget, és ha van ezzel foglalkozó topic és én lamika nem találtam meg akkor egy linket is megköszönék oda :-)
Virtual SimRacing
Saor Alba
Saor Alba
Sürgösen szükségem lenne egy kis segitségre lenne szükségem nem vagyok egy nagy zseni de itt vannak jobbak tölem.Az a gondom,hogy amikor telepiteni akarom az XP-t akkor ezt irja ki a monitorra: Boot from CD:None DISK BOOT FAILURE,INSERT SYSTEM DISK AND PRESS ENTER)kell e ilyenkor valahol valamit állitani mert mondtak olyat is sz beszédre nem adok és hol lehet letölteni ezt a BOOT-t amivel inditani tudnám a gépemet!!
A segitséget nagyon köszönöm elöre is! amugy van nekem egy WIN XP1-2 de az on nincs rajta ez BOOT vagy mi!
PEGASO ez a legjobb spanyol gyártmányu kamion de az a baj hogy sehol nincs ilyen ahol lelehet tölteni a pttm-be!ja DAF,SCANIA ezek elismert haszongépjármüvek..!
HONDA - The Power of Dreams - EK4 -
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

<#whatever>#whatever>