Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
-
MEGOLDODOTT a gepem problemaja... HIHETETLEN!!!!!!
ha emlekeztek ra kb 2 hettel ezelott irtam hogy a gepem ujraindul magatol a winfosbol.. neha a biosbol..szal mindig mashonnan.
azt hittem hogy az alaplap, rendeltem masikat, de nem az volt. megneztem a ramokat, a tapot egyik sem segitett. akartam szerezni processzort de a nagy amerikaban mar senki nem arul sima ddr, sima single core procikat nomeg olyan alaplapot sem ami ezekhez jo.
szal elegem lett az egeszbol, elmentem bevasarolni, osszetettem egy zsir uj gepet, dual core 3ghz, 4 giga ram, uj tap, uj minden kiveve a haz. dvd iro es a merevlemezek....
es ugyan azt csinalta!!!! ki be kapcsolgatott! azt hittem megorulok, komolyan fekudtem a foldon a gepem mellett es tanacstalanul bamultam a falat foleg hogy elbasztam egy ember havi fizeteset es nem jutottam elorebb.
sztan akartam venni uj vincsiket, de havernak volt sata vincsije es azzal sem ment. szoval tuti hogy a haz!!! mar gondolkoztam milyen hazat vegyek ma de eszembejutott.. mi lenne ha siman lehuznam a RESET switchet az alaplaprol??? lehuztam, a gep mukodik............................ faszan!
azt hittem fejbelovom magam hogy mindezidaig emiatt baszakodtam :)