!!! SEGÍTSÉG !!! - általános segítségkérő topic
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Saor Alba
srácok az nagy gond ha a vinyóm egy intenzív 2-3 óra cod4 után 50 fok?
a ramok is eléggé forróak:S
hûtött ramok de a borda az forró!
hátra beraktunk egy ventit ami a gépbe fújja a levegõt
jó lesz így vagy nem?😄
vagy ez üzemi hõfok és nem kéne aggódnom?
\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
tökéletes lett. tökéletes a kártya, minden tökéletes...
8.1-es catalystet töröltem, felraktam a 6.6-ot és láss csodát felismerte a kártyámat, és ami eddig ismeretlen volt az most ATI T200 Unified AVStream amirõl fogalmam sincs hogy micsoda, de nagyon örülök neki hogy megérkezett...
úgy látszik ez mégis csak az én lámaságom volt, de azt tudom hogy ezt a drivert sosem szedem többé le a géprõl.
meghát ez az ismeretlen eszköz kikészít...ez a két dolog ami bánt, minden más faszául megy és ezért nem is értem. akkor inkább ne menne semmi:@
* Ez a probléma sokszor a letiltott vagy visszautasított sütik miatt jelentkezik."
na most mi a halált csináljak?firefox az elsõszámú böngészõ,és a sütikik is engedélyezve vannak,mi a halált szarakodik?ráadásul tegnap ugyan ezt az oldalt meg tudtam nézni
Amit korábban linkeltem, nem tettél fel olyan drivert?
Ha nincs rakotve a tapra a 8800gt ventilatora,igy meg szinte gozolog,ha a masik gep tapjahoz kotom a ventilatort akkor ugyanugy nem indul el ansik gep se.Miota kiment a gep azota nem mukodik normalisan.
Meglehet valahogy csinalni?Vagy vigyem vissza es kicserelik?
Jimi Hendrix
Hol lehet azt beállítani, hogy ha berakok egy CD-t, vagy valami háttértárolót, akkor automatikusan megnyissa a tartalmát?
Az automatikus lejátszás fülön hiába állítom be, nem mûködik!
gigabite p31-ds3l,e2180,8800gt,kingmax 2giga 800,wd320b,fsp 350pnf
Nem tuningoltam,mukodott is par napig,de az alaplap cd-rol feltettem egy drivert,es hirtelen lealt a ge,azota nem indul be,valoszinu hogy a tap ment tonkre,mert ha probalom mozgatni a kabeleket,akkor 1mp-re beindul es leal.Mitol lehetett ez,mas alkatresz is okozhatta a gepbol,vagy hibas tapot fogtam ki?Gari van ra,az ilyet egyobl kicserelik,vagy nem fogjak,mert ramfognak valamit pl:hogy tuningoltam?Elore is koszi.
Jimi Hendrix
az alaplap könyvében nézd meg merre van
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
LFS úgyszintén, tesztekben hozza amit kell...
Próbáld meg visszavenni az órajeleket a moddolás elõttire, vagy akár visszarakni a Pro BIOS-át, úgy látszik nem véletlenül lett lebutítva
Szerintetek melyik jobb? A nyitott vagy a zárt fejhallgató? Mindenképpen Sennheisser érdekelne, de abból inkább csak nyitottak vannak... Jól visszaadja a basszust egy nyitott? És mennyire szûri ki a zajokat? Megéri egyáltalán? Pls válaszoljatok! THX!
CoolerMaster Elite 330, ASUS M2N-E SLI, AMD Athlon64 X2 3800+, 4*512 MB DDRII 667 MHz, nVIDIA GeForce 7950GT 256MB, SAMSUNG 250GB SATAII, SAMSUNG 500 GB SATAII
Ilyennel még nem találkoztam, hátha valaki: Genius Sound Maker value 5.1 típusú hangkártya, windows újratelepítés után a következõt produkálja:
Gyártó oldaláról ( máshol is csak ugyanezt találtam ) letöltött, egyértelmûen ehhez a kártyához való driver feltelepítése után van hang. Ez még nem fura, de az, hogy újraindítani csak elõzõ helyesen mûködõ verzióval lehet, de akkor meg nincs fent a driver. Ha normál újraindítást csinálok, a WINDOWS és alatta futó csík után fekete képernyõ az idõk végezetéig. Driver gond az tuti, de akkor elõtte, míg újra nem indítom, miért van hang? Van ötletetek a megoldásra? Elõre is köszi !
nos már kezdtem örülni hogy minden jó minden super...aztán mégsem
van egy játék, elindítom, látszik hogy akad(jobban mint a korábbival) nyomok egy alt+tabot, és a desktop szét van esve...mosódás, kockásodás, teljesen kivehetetlen...
ez a kártya csere úgy látszik nem volt a legjobb ötlet.
[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...
Ezt tedd fel...
Vagy a cd-rõl, amit kaptál a kártyához...
[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...
ez a része nem érdekel.
ha szar lenne a kártya akkor nem menne...BIOS lett cserélve X800Pro helyett X800XT PE lett belõle...felismeri minden program, leteszteltem 3dmark03-ba, összevetettem másokéval és jobb volt mint vártam...
de ott van az az érzés hogy nem jó valami amiatt az ismeretlen eszköz miatt, meg hogy új a kártya és nem tudom beállítani meg még egy jópár dolog miatt szerintem nem úgy teljesít ahogy kéne mondjuk játékban...
nem lehet hogy szarul van beállítva vagy valamiféle csökkentet only for noobs módban van?
Mennyire vágott át?
Mondtam, hogy modolta. Egy pro-t vettél...
Hivatás az Életért!
ez a kártya modolva lett biost cserélt rajta az elõzõ gazdája és õ azt mondta hogy tökéletesen ment és hogy õ az omegaval használta ezért raktam én is azt fel.
viszont mostanra kezd nem tetszeni a teljesítménye...van olyan játék amelyikbe ugyanúgy szaggat mint ti4200al... és a kép sem tetszik...mintha nem lenne olyan éles franc se tudja.
nem vagyok benne biztos hogy megérte nekem ati-ra váltani :S
SapphireHD4890VaporX1GB,AMDPhenom9950X4AM2BlackEdition,CorsairPSU520HX,KingstonHyperX4096Mb1066,GigabyteGAMA790GPDS4H 250GBSamsungSataHDD,SamsungSHD162,TtakeM9,SBX-FIGamer,VistaUltimateSp264bit
SapphireHD4890VaporX1GB,AMDPhenom9950X4AM2BlackEdition,CorsairPSU520HX,KingstonHyperX4096Mb1066,GigabyteGAMA790GPDS4H 250GBSamsungSataHDD,SamsungSHD162,TtakeM9,SBX-FIGamer,VistaUltimateSp264bit
Gondoltam ma kiderítem mi a baj. Lehúztam mindent, és bekapcsolásnál hosszú sípolás idõközönként. A ram foglalatokkal történt valami. Csak a 4. foglalatot hajlandó felismerni. A többit nem. A ramok jók, kipróbáltam. Nem tudom mitörténhetett. Bios-t már frissítettem, de nem oldotta meg. És 4 db ram miatt mind a 4-re szükség lenne.
Így most csak 512 mb van. A Vista döcög. De legalább megy.
Létezik valamilyen megoldás, vagy az alaplapon tönkrement valami?Szervizben tudnak segíteni?
http://flickr.com/photos/zolika90/
Az RBR-t mivel indítod? mert 3 exe file-al lehet, sima exe, nosseexe, sseexe, próbáld ki mindhárat
Illesztõprogram leírása Unknown
Hardver azonosító DISPLAY\NTativrv01
asus p7h55m i5-760, gts 450, 8GBddr3,razor abyssus
Egy hatalmas problémába ütköztem, egy elég régen telepített, de nem agyonhasznált Windows XP-m egyik napról a másikra mûködésképtelenné vált. Inditásnál lehetsõségeket kínál fel, hogy normál módú indítás, csökkentett módu, csökkentett mód hálózattal, stb. számol vissza 30mprõl. Nem lenne ebben semmi meglepõ, de bármelyiket választom nem történik semi, kis töltés és visszajutok erre a menühöz. Félek tõle, hogy ezt a problémát csak újratelepítéssel lehet orvosolni, amit most nem lenne szerencsés. Boot lemez most nincs a közelben. Hogy lehetne orvosolni a problémát és mindent visszaállítani?
1. úgy hogy csak a gép van, semmi telepítõ cd, ilyesmi.
2. pár napon belül elérhetõ lesz egy windows live cd és annak segítségével menteni, majd újratelepíteni.
3. kizárólag újratelepítés
Válaszokat elõre köszönöm.
ja és még az is csúnyán nyomja az oldalam hogy az RBR kifagy rögtön ahogy betölt...
LFS tökéletes, más játék tökéletes, csak RBR fagy szét...
és az omega driverben szétnéztem, nem opengl-be van hanem d3d-be ami szerintem gáz ha régi emlékeim nem csalnak O.o
Az Everest-ben meg szerintem a Számítógép- Összegzésnél mutatja ha valaminek nincs meg a drivere
Egyéb eszköz/ismeretlen eszköz
semmit nem ír róla, totál ismeretlen nem tudom mi ez honnan jött ki fia
szóval igen valami net keretet is írkált az elején mikor a catalystel foglalkoztam.
viszont amit a végén írtál az nekem nagyon sötét O.O
amíg nem tudtam semmit kezdeni ezzel az egésszel (mert elszállt a net) addig csináltam egy tesztet 3dmark03ba hogy megpróbáljam megnyutatni magam, talán mégis jó a kártya.
default beállításokkal 11k pont az jó, vagy aggódhatok a pénzem miatt?