Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.

A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
  • steweee
    vettem egy új 2 gigás pendrivét. kiírja hogyha usb 2 lenne nekem telepítve, akkor gyorsabb lenne. eddig is volt sok usb-s ezsközöm, ez miért más és mit kellene hozzá telepíteni?

másik dolog, létezhet olyan hogy egy régebbi alaplapomon, kb 3-4 éves most kezdett el tönkremenni az alaplapi hangkártya kimeneti csatlakozó ?

először a "zöld" halt meg, vagyis az első két hangfal és a mélyláda nem ment. úgy oldottam meg, hogy a ház elején is van egy kimeneti csati, oda dugtam át. most hogy az 5.1 es rendszert tettem rá, ment egy darabig a "fekete" vagyis a hátsó két hangfal, de mostmár az sem. erre leosztottam a ház eleljén lévőt kettőbe. az 5.1 els kishangfal ami eddig nem volt hazsnálva az múködik "barna"ú

találkozott már vki hasonlóval?