!!! SEGÍTSÉG !!! - általános segítségkérő topic
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |
"Jézus ez milyen gép? 😊" errre azt mondom nem vagyok Jézus de azért válaszolok😄 hát egy nagyon jó gép..😄DDD internetre tökéletes na meg divxes dvd player helyett is tökéletes lessz..ha összejön a cuccos.😄
24 - Exile -Nov.23
Saor Alba
Íme a kép:
24 - Exile -Nov.23
Tudna valaki segíteni? Szeretnék a Crysisból kifényképezni egy részletet ezt,hogy kell csinálni? Még nem próbáltam soha. Avatart
szeretnék szerkeszteni. Elõre kösz!
Z77A-GD65 | 3570K | Mugen 2 Rev.B | Vengeance LP White 8GB | HD7870-DC2TG-2GD5-V2 | Xonar DX | 830 128GB | WD7500AAKS | 2X HD154UI | TX650W | BX-500 | 32LF2510
mindegy ?
Hivatás az Életért!
van egy gép amibe bekapcsolom kijön a windowsos "üdvözöljük" vagy mi, és egyszerüen csak ujraindul a gép. a wincsin van 2 particio. kénének rola adatok, belerakom én gépembe, és nálam is ugyan ez a helyzet, elkezd betöltödni én windowsom az én gépemen, és egyszer csak ujraindul a gép. ha kiveszem a wincsit (mármint ami a hibás gépbe volt) akkor tökéletesen emgy az én gépem. hogy tudnék a "hibás" vincseszter tartalmához hozzáférni?
porki fagyok fállalon
Jó lenne a fülest külsõ hangkarin használni, az sb-röl meg mennének a hangfalak.
Thrash \'Till Death
Nagy problémám van. Tegnap a gépem kicsit furcsán viselkedett.
A tápegységem nagyon felmelegedett és olyan 1 óra mulva kicsit fura szaga volt. Kikapcsoltam a gépet és estefele bekapcsoltam , amikor már lehûlt.
Este pedig teljesen normálisan mûködött nem melegedett.
Most meg a gép 1 órája és megfogom a gépház tetejét és megint meleg , de most szaga nincsen.
Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |
Volna egy érdekes problémám és nemtom h mi okozhatja. A gépem bekapcsoláskor (konkréta a Windows indításakor) rengeteget tölt és futás közben is szinte mindig ég a piros led, viszont tudtommal nem fut semmi ami ezt megindokolná. A torrent megy, de az eddig még nem okozott ilyet, ráadásol net nélkül is ezt csinálja, szal azt kizártam. Totál lelassítja a gépet és szinte alig tudom használni vmre.Vmi program kellene ami megtalálja h mizu v nemtom. Lszi segítsetek.
lehet kapni lakatfogót és abból az adtaból ki lehet számolni
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
a prohardver oldalon a teszteket azt mérõmûszerekkel mérték le nem? vagy hogy?
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Ma vettem egy logitech x-230-as 2.-1-es hangfalat és az lenne a bajom hogy a játékoknál néma meg a videoknál,de a zenénél jo.Mi lehet a baj?<#szomoru1>#szomoru1><#szomoru1>#szomoru1><#szomoru1>#szomoru1>
Asus M2N|AMD Athlon 5600+|2GB RAM Kingmax|Gigabyte nvidia 8800 GT|Chieftec 550W|Raidmax Katana táp nélküli fekete ház|Samsung 500GB Winchester
porki fagyok fállalon
Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?
"To correct this issue, download and install Catalyst Display Driver 7.2 or higher."
Próba ki sztem...
[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...
[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...
Elõre köszönöm
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Asus P5B,E1200@3,2ghz,2*1gb Kingmax 1066mhz@cl4 HD2900 pro@900/2500mhz,Toshiba 60GB,Maxtor 160GB,Samsung 500GB,Vista Ultimate, Logitech Z2300,Acer 22\",Sok hűtő:)
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Ha igen, akkor hogyan tudom elérni, hogy legalább az a meghajtó beolvassa, amelyikkel megírtam?
Valami egyébként rémlik, mintha kérdezett volna olyasmit, hogy biztosan RAW-ban akarom-e megírni a lemezt, mert akkor csak olyan drive fogja olvasni, amelyik támogatja ezt a formátumot...csak az a furcsa, hogy hiába frissítek drivert, firmwaret, nem történik semmi...
Alcohol 120%-al próbálkoztam, de az sem segített, megnézem ezt az iso bustert is, köszi!
Iso busterrel nézz rá, hátha...
Valakinek csak van valami ötlete:
Toshiba laptop DVD-RAM meghajtójával kiírtam sok adatot egy DVD-re, az adatok rajta kell hogy legyenek, mert rá vannak égetve a korongra, látszik is.
Az XP RAW-formátumnak jelöli a DVD-n található adatokat, és nem hajlandó olvasni, emiatt nyilván másolni sem.
Ha ráklikkelek a meghajtóra, megnyitja, mint egy üres flashdrive-ot.
Hogyan/mi módón lehetne ezt a lemezt beolvastatni, hozzáférni a rajta lévõ adatokhoz?
A meghajtó driver/firmware upgrade-je semmit sem oldott meg...
Plz help...
Egyéb:
Bár már nem sokat számít, de azért megkérdezem:
Az hogy a ****ba lehet, hogy az LCD-mbe szinte midnen, ami 30 percnél többet van egy helyben, vagy 3 napig ottmarad? Pl ma tettem fel a Maya 2008-at, ment kb 2 órát, azt már ott figyel a teljes mensor körvonalakban a monitoromban. Ugyanez van a FRAPS FPS számlálójával, meg minden fossal. Ez hogy lehet? Már nem garanciás a monitor (egy 19"-es XEROX LCD-rõl van szó), amikor ezt elõször megláttam, elmentem a boltba, ahol vettem, elmondtam és hogy ezzel lehet-e menni garanciába, azt még én voltam hülye, pedig azért ennyi idõ alatt nem nagyon maradhatna semmi benne egy LCDben, nem?
Töltsük le az internetet!
Ma olyan problémám jelentkezett, hogy bekapcsoltam a gépet és kiírta a monitorom, hogy "no video input" kicsit igazgattam a gép hátulján, és utána ment rendesen. Majd egy restart után megint ugyanezt írta ki. Ekkor a monitort áttettem a DVI csatlakozóba, és megint ment. Most hogy megint bekapcsoltam a gépet, megint nem ment, kicsit babráltam, és most megint megy. És ami még fontos, hogy elkezdtem játszani, és a játékokat nem jelenítette meg rendesen. Egyiknél szemcsés/foltos volt a kép, másiknál sárga képernyõ fogadott. Mindez csak játék közben, menükben nem. Szerintetek mi lehet a baj? A videokártyám egy 8600GT, monitorom pedig egy Philips 17-es TFT. Azt még hozzátenném, hogy minap a házban az extra hûtõventi, ami hátulján van, elkezdett zörögni, és levettem. Létezik, hogy csak az lehetett a baj, hogy túlmelegedett valami?
HP Compaq dc7600 Convertible Minitower
Intel Pentium 4 3.00 Ghz
1024 MB DDR2 RAM
Sapphire Radeon HD2600XT 256MB DDR3 (1 hónapos)
Western Digital 80 GB Sata
Samsung 250 GB Sata
Samsung 200 GB Ata fekete Mobil Rackben
DVD-RW 16X/48X
Leadtek WinFast TV2000XP Expert
Creative soundblaster live 24 bit 7.1
ilyen a ház