!!! SEGÍTSÉG !!! - általános segítségkérő topic

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

davidka003
Nem lehet betenni, mert nem egyforma a foglalata.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

norbi56
ddr2-es ram mellé belehet tenni ddr1-eset?

Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |

hungaro
van még olyan,de szerintem már boltba nem tudsz venni!

Hivatás az Életért!

II Rocky II
felül van az a kerek bigyula oda megy a bill-et ugye? az egér meg a hosszukás mellé? de hát van olyan egér egyálltalán? ugytudtam hogy annak is ilyen kerek bemenete van:S
"Jézus ez milyen gép? 😊" errre azt mondom nem vagyok Jézus de azért válaszolok😄 hát egy nagyon jó gép..😄DDD internetre tökéletes na meg divxes dvd player helyett is tökéletes lessz..ha összejön a cuccos.😄

24 - Exile -Nov.23

Borgi
#33469 valaki PLS :C

porki fagyok fállalon

hungaro
#33470 valaki PLS

Hivatás az Életért!

gurubefree
Fraps. Talan meg videot is tudsz csinalni vele.

ゾルターン

Solten
Jézus ez milyen gép? 😊 az egeret a COM-ra (hosszúkás nyomtatóport mellett), a billentyût a nagy kerek valamire ott fent. Régi szabvány már el is felejtettem a nevét. Persze soros egér szükséges hozzá és megfelelõ billentyûzet 😊

Saor Alba

II Rocky II
vki tudna segieni nekem?a következõ képen a szg-en a billentyûzetet oké hogy hova dugom de az egeret vajon hova?valami tipp?megoldás?
Íme a kép:

24 - Exile -Nov.23

Helló mindenki!

Tudna valaki segíteni? Szeretnék a Crysisból kifényképezni egy részletet ezt,hogy kell csinálni? Még nem próbáltam soha. Avatart
szeretnék szerkeszteni. Elõre kösz!
czky
Mondjuk alapértelmezett. 😊

Z77A-GD65 | 3570K | Mugen 2 Rev.B | Vengeance LP White 8GB | HD7870-DC2TG-2GD5-V2 | Xonar DX | 830 128GB | WD7500AAKS | 2X HD154UI | TX650W | BX-500 | 32LF2510

a vinyó formázásánál a foglalási egység mérete mekkora legyen?
mindegy ?
hungaro
Üdw,tegnap vettem egy videó kártyát,2hónapossat,és kaptam hozzá driver cd-t,nos felteszem és akkor azt írja ki hogy a driver meghibásodott,újra indúl a gépem és ki választom hogy windos rendes módú indítása,amikor teljessen betöltené akkor elmegy a kép és újra indúl megint kéri és arra megyek rá hogy csökkentett módú indíttás azzal bejön,letörlöm a félig felrakott drivert,és el engedi indíttani újból,mi lehjet a baja??

Hivatás az Életért!

Borgi
hello!
van egy gép amibe bekapcsolom kijön a windowsos "üdvözöljük" vagy mi, és egyszerüen csak ujraindul a gép. a wincsin van 2 particio. kénének rola adatok, belerakom én gépembe, és nálam is ugyan ez a helyzet, elkezd betöltödni én windowsom az én gépemen, és egyszer csak ujraindul a gép. ha kiveszem a wincsit (mármint ami a hibás gépbe volt) akkor tökéletesen emgy az én gépem. hogy tudnék a "hibás" vincseszter tartalmához hozzáférni?

porki fagyok fállalon

FlyHigh
USB hangkártya tudna jól mûködni egy SB mellett?
Jó lenne a fülest külsõ hangkarin használni, az sb-röl meg mennének a hangfalak.

Thrash \'Till Death

Gyocsika
Mi lehet a gond? Tönkrement a táp?

Gyocsika
Sziasztok!

Nagy problémám van. Tegnap a gépem kicsit furcsán viselkedett.
A tápegységem nagyon felmelegedett és olyan 1 óra mulva kicsit fura szaga volt. Kikapcsoltam a gépet és estefele bekapcsoltam , amikor már lehûlt.
Este pedig teljesen normálisan mûködött nem melegedett.

Most meg a gép 1 órája és megfogom a gépház tetejét és megint meleg , de most szaga nincsen.

norbi56
cs all!apumnál van egy ddr2-es 1gb-s ram az lenne a kérdésem hogy berakhatok-e mellé ddr1-es 1gb-s ramot jah és a ddr és sd ramnak más slot-ja van uyge? szal ha vélletlenül az a ddr2-es sd ram lenne akkor az õ slotjára bele sem menne a ddr1?vagy ez most hogyvan? pls help

Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |

Hy!
Volna egy érdekes problémám és nemtom h mi okozhatja. A gépem bekapcsoláskor (konkréta a Windows indításakor) rengeteget tölt és futás közben is szinte mindig ég a piros led, viszont tudtommal nem fut semmi ami ezt megindokolná. A torrent megy, de az eddig még nem okozott ilyet, ráadásol net nélkül is ezt csinálja, szal azt kizártam. Totál lelassítja a gépet és szinte alig tudom használni vmre.Vmi program kellene ami megtalálja h mizu v nemtom. Lszi segítsetek.

programra gondoltam nem mûszerre!
A legtöbb lejátszóban van lehetõség képernyõmentésre. Szóval a PrintScreen-re nincs szükség. Ha mégse lenne ilyen, de van lehetõség rá, akkor a megjelenítõ modult át kell állítani VMR-re.

MaSzKa
de van
lehet kapni lakatfogót és abból az adtaból ki lehet számolni

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

valamilyen fogyasztásmérõ progi nincs ami kiírja hogy mennyit eszik a gép?
a prohardver oldalon a teszteket azt mérõmûszerekkel mérték le nem? vagy hogy?
rooney8
BsPlayer-rel megnyomod a p betût (X:\Programfiles\Webtech\ mappába lesznek a képek. Vagy pedig megnyomod a print screen-t a billnetyûzeteden, megnyitod a paint-et beillszeted (ctrl + v) és elmented.

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

Mit kell beállítani h a videó lejátszók képeit print screenel el tudjam menteni ?

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Sziasztok!
Ma vettem egy logitech x-230-as 2.-1-es hangfalat és az lenne a bajom hogy a játékoknál néma meg a videoknál,de a zenénél jo.Mi lehet a baj?<#szomoru1><#szomoru1><#szomoru1>

Asus M2N|AMD Athlon 5600+|2GB RAM Kingmax|Gigabyte nvidia 8800 GT|Chieftec 550W|Raidmax Katana táp nélküli fekete ház|Samsung 500GB Winchester

Borgi
háj, akor mivan hogyha egeremmel egyet kattintok és kettönek veszi? Állitgathatom a vezérlöpultba a dábulklikk goyrsaságot, de guyanigy viselkedik. mitévö legyek?

porki fagyok fállalon

Pretorian
Hát, ha ilyen "bundle packben" töltöd le, akkor van rá esély, hogy benne lesz a frankó driver...

Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?

és ez a driver jo a laptopra?

JAG1
Ati-nál ezt írják:
"To correct this issue, download and install Catalyst Display Driver 7.2 or higher."

Próba ki sztem...

[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...

Met
akkor az ati oldalán

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

ezaz hogy ott nincsen,mert néztem

JAG1
Laptop gyártó honlapján fogod megtalálni...

[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...

tegnap vettem egy laptopot de le akarom formázni,mert rosz van rajta anyni midnen hogy nem látom át a dolgokat.Már néztem drivereket hozzá de egyedül a videokártyához nem talûltam. Ati mobility radeon x2300.Ha valaki tudna nekem adni egy normálsi linket ahol letudom ezt tölteni, nagyon megköszönném./Windows xp op rendszeres kéne/

Elõre köszönöm

Shep
Ok, thx

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

JAG1
Ha az sem olvassa, amivel írtad, akkor fingom nincs. Életemben nem írtam ram-ot, pedig vagy 5 éve ott figyel egy a többi között. :-)

Ha töredezett mentesítés alatt lassú az azért van mert 100%kal dolgozk ir másol stb.

Asus P5B,E1200@3,2ghz,2*1gb Kingmax 1066mhz@cl4 HD2900 pro@900/2500mhz,Toshiba 60GB,Maxtor 160GB,Samsung 500GB,Vista Ultimate, Logitech Z2300,Acer 22\",Sok hűtő:)

Shep
Olyan problémám van ,hogy beraktam a gépbe egy SATA-s vinyót nygon szépen pörög, viszont ha töredezettségmentesítést indítok neki, akkor valamiért marha lassú. Mi lehet ennek az oka?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Pretorian
De, elképzelhetõ, sõt valószínûleg igen, igazság szerint nem igazán értek hozzá.
Ha igen, akkor hogyan tudom elérni, hogy legalább az a meghajtó beolvassa, amelyikkel megírtam?
Valami egyébként rémlik, mintha kérdezett volna olyasmit, hogy biztosan RAW-ban akarom-e megírni a lemezt, mert akkor csak olyan drive fogja olvasni, amelyik támogatja ezt a formátumot...csak az a furcsa, hogy hiába frissítek drivert, firmwaret, nem történik semmi...

JAG1
Amúgy nem az a baj, hogy ram-ot írtál és a többi olvasó ezt nem kezeli?

Pretorian
Bármilyen meghajtóban próbálkozom, bármely gépen, nem sikerül...
Alcohol 120%-al próbálkoztam, de az sem segített, megnézem ezt az iso bustert is, köszi!

JAG1
Ugyan abba a meghajtóba teszed?
Iso busterrel nézz rá, hátha...

Pretorian
Még mindig help!!!

Valakinek csak van valami ötlete:
Toshiba laptop DVD-RAM meghajtójával kiírtam sok adatot egy DVD-re, az adatok rajta kell hogy legyenek, mert rá vannak égetve a korongra, látszik is.
Az XP RAW-formátumnak jelöli a DVD-n található adatokat, és nem hajlandó olvasni, emiatt nyilván másolni sem.
Ha ráklikkelek a meghajtóra, megnyitja, mint egy üres flashdrive-ot.
Hogyan/mi módón lehetne ezt a lemezt beolvastatni, hozzáférni a rajta lévõ adatokhoz?
A meghajtó driver/firmware upgrade-je semmit sem oldott meg...
Plz help...

KILLER2
GameCam az, én azt használom. Bonyolultabb, mint a FRAPS, de sok mindent tud, fele annyira se viszi le az FPS-t és kis, tömörített videót csinál.
Egyéb:
Bár már nem sokat számít, de azért megkérdezem:
Az hogy a ****ba lehet, hogy az LCD-mbe szinte midnen, ami 30 percnél többet van egy helyben, vagy 3 napig ottmarad? Pl ma tettem fel a Maya 2008-at, ment kb 2 órát, azt már ott figyel a teljes mensor körvonalakban a monitoromban. Ugyanez van a FRAPS FPS számlálójával, meg minden fossal. Ez hogy lehet? Már nem garanciás a monitor (egy 19"-es XEROX LCD-rõl van szó), amikor ezt elõször megláttam, elmentem a boltba, ahol vettem, elmondtam és hogy ezzel lehet-e menni garanciába, azt még én voltam hülye, pedig azért ennyi idõ alatt nem nagyon maradhatna semmi benne egy LCDben, nem?

Töltsük le az internetet!

bardocz
ez a videó frapsal felvéve foglal 2.14 gigát pl,és 3 és fél perces
bardocz
gamecam talán a neve,de sztem sok az a 10 giga 5 perces videónak,nekem 6 perces videók voltak 4-5gigásak,sztem vedd lejebb a minõségét valahogy
nemtud valaki olyan videó micsodát mind a FRAPS csak az azért nem jó mert 10 GBban csinálja meg egy 5 perces avit! gondolom lehetne állítani a minõlségén vagy a akármit a frapson belûl a másik ok mert csak 30 másodpercet tudok velelrögzíteni!
Sziasztok.
Ma olyan problémám jelentkezett, hogy bekapcsoltam a gépet és kiírta a monitorom, hogy "no video input" kicsit igazgattam a gép hátulján, és utána ment rendesen. Majd egy restart után megint ugyanezt írta ki. Ekkor a monitort áttettem a DVI csatlakozóba, és megint ment. Most hogy megint bekapcsoltam a gépet, megint nem ment, kicsit babráltam, és most megint megy. És ami még fontos, hogy elkezdtem játszani, és a játékokat nem jelenítette meg rendesen. Egyiknél szemcsés/foltos volt a kép, másiknál sárga képernyõ fogadott. Mindez csak játék közben, menükben nem. Szerintetek mi lehet a baj? A videokártyám egy 8600GT, monitorom pedig egy Philips 17-es TFT. Azt még hozzátenném, hogy minap a házban az extra hûtõventi, ami hátulján van, elkezdett zörögni, és levettem. Létezik, hogy csak az lehetett a baj, hogy túlmelegedett valami?

desigo
tudnátok mondani erre egy tételes közelítõ árat thx

HP Compaq dc7600 Convertible Minitower
Intel Pentium 4 3.00 Ghz
1024 MB DDR2 RAM
Sapphire Radeon HD2600XT 256MB DDR3 (1 hónapos)
Western Digital 80 GB Sata
Samsung 250 GB Sata
Samsung 200 GB Ata fekete Mobil Rackben
DVD-RW 16X/48X
Leadtek WinFast TV2000XP Expert
Creative soundblaster live 24 bit 7.1

ilyen a ház
berczely
Feltettem vistat úgyan az a baja drivernél azt írja h legújabb van.