Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
-
Hello egy kis help kellene mert már megőrjít ez a dolog :D. Ma megkérek hogy nézzek rá egy gépre mert bizonyos játékok telepítése közben újraindul. Előtte hangkarit cseréltük benne mer meghalt az alaplapi. Akkor nem is volt gond minden játék ment normálisan, míg most javaslatomra (mivel minden játék egy mappába volt ömlesztve egyiknek sem volt külön mappája játék a játékon volt) elkezdték újrarakni a játékokat most ár mindet külön-külön mappába. És ekkor jelentkezett ez a hiba hogy csak úgy magától restartolt a gép. De nem mindennél pl Sarcraft simán felment. A vinyót is cserélték régebben oltban egy 250-esre amiből a bios 130-at ismer fel de a win mind a 250-et. Szerintem ez a ludas de már magam sem tudom. PLZ valami öletet mert én már kifogytam belőle.