!!! SEGÍTSÉG !!! - általános segítségkérő topic
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
van egy radeon 9250 Pro videókártyám és leszedtem a driverját az ati.com ról, midig ugyan ezt a drivert (6-11-pre) használtam de már 2x ujraraktam a windowst és egyszer se tudtam feltenni a catalystet mert kiírt egy olyat hogy nem található az aticcc.msi nevû telepítõfájl és kéri hogy tallózzam be de ha betallózom neki akkor meg vmi hibát ír ki! pls ha vki tud vmi megoldást az segítsen <#help>#help>

Lenne egy problémám amiben a segítségeteket kérném. Van egy Maxtor 6L250R0 tipusu winchesterem ami 3 részre van darabolva. Az egyik partición ven 3 mappa amit nem tudok módosítani. Nem tudom megnézni mi van benne, törölni, semmit, viszont más adatot ugyanezen partición meg tudok. Tudnátok segíteni, hogy hogyan lehetne ezen problémát megoldani?
Segítséget elõre is köszönöm.
Üdv
. bár nemtom a konfigot de boritékolom hogy a táp!
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Nekem az a problémám,hogy ha bekapcsolom a gépet van,hogy 1-2 percen belül újraindul.Aztán megint és megint.Már azt hinném,hogy jó,de megint.
Idõnként azonban elkapja a ritmust és hibátlanul megy órákig!
Biztosan hardver hiba,de melyik alkatrész lehet rossz?Én a tápra gyanakszom,de nem vagyok biztos magamban.Segítenétek?
Köszönöm
De azért próba szerencse... Ha megkérlek segítenél nekem firmware-t találni egy ilyen pioneer dvr-k17RS-hez mert én égen földön keresem a neten mindenhol de semmi. Ehez a típushoz nem találok. Esetleg van vmi spéci hely?
Elõször csinálta a gép, miután letettem a játékot a tálcára, rendbe is jött, de kicsit azért megijedtem, hogy mi lehet ez. Hõfokok rendben voltak, CPU 47 C, GPU 45 C. Ez mitõl lehetett? Kicsit megállt a játék, megakadt a hang, aztán így folytatta. Szóval mitõl lehetett ez? Vagy csak egyszerû kis hiba, ami nem baj, ha egyszer elõfordul, csak valami kis hiba volt, azt annyi? Köszi.
Töltsük le az internetet!
nemrég vettem egy Genius Slimstar (sima) billentyûzetet. Az a gond vele, hogy bekapcsoláskor nem mindig érzékeli a gép, sem a BIOS, sem a WinXP; akár USB-re, akár PS2-es portra csatlakoztatom. Ilyenkor ki kell húznom és újra bedugnom. Az alaplapom Asus P5B Deluxe amin egy logitech egér és egy USB/LPT átalakító van. Ez mitõl lehet? A régi PS2-es billentyûzettel nem volt ilyen gond. (A BIOS-ban a legacy USB keyboard be van kapcsolva). Talán az a gond, hogy nem áramtalanítom éjszakára, és ez betesz a billentyûzetnek? Vagy hibás az energiatakarékos módja neki, és ettõl kifagy éjszaka?
Inteles cucc kellene mert a jo proci hutomet szeretnem hasznalni.... ........
Pentium Dual Core E6500 @ 4,01 GHz 1,34v,AC Freezer 7 Pro,4 GB DDR2,Asus P5QLD PRO,SAGA2 400W MSI HD4830 OC (700/2200) 512MB GDDR3,SAMSUNG 500GB F3,2xLG DVD RW H55L,Benq 19\' Windows 7 x64 RTM
Segítség kéne! Az a helyzet hogy most vettem nemrég egy Asus p5gc mx1333 alapot. A nettel van problémám, megpróbállom leírni. Szóval van net meg minden de a Hálózati kábel nincs castlakoztatva majdnem másodpercenként elõjön majd eltûnik. A vezérlõpultos ikon ugrál szintén másodpercenként (csatlakoztatva/nincs hálózat). Van amikor csak néha, van amikor percenként csinálja. Nemtom mi lehet a baja... net általában folyamatosan újraindul de érezni hogy akadozik. a kábellel nem nagyon lehet probléma, eddig ment minden és a drivert is újra raktam már(atheros l2fast ethernet 10/100 T-Base Controller)...
Ha tud valaki valami lécci jelezzen!
Most lett routerem, bevanüzemelve, és az lenne a kérdésem, hogy lehet hálózaton keresztül a másik géprõl a cuccosokat áthúzni?
Köszönöm
Töltsük le az internetet!
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Amúgy nincs is sok pénzem, sõt elég kevés is 😞
Egy kis segítség kellene. Tegnap szerettem volna DVD-t nézni az acer aspire 3104NWLMi laptopomon, de nem volt hajlandó beolvasni a dvd lemezt. Utána kiderült h egyátalán nem olva be dvd-ket, de ami a vicces, h cd-t beolvas...
Nemrégiben tettem újra a windowst, normál sp2-s XP. Ez lehet baj? Mert eddig olvasott dvd-t...
Amugy a meghajtó típusa pioneer dvd-rw dvr-k17rs. A laptop kb. 4 hónapos.
Köszi!
nem r6550
de akkor elég lett volna az r6550 is nem?
Fõ elõnyük az 1333 fsb, és az olcsóság (vö: E6700 vs E6750 ára)
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
Számit az architektúra, tranzisztorok száma, felépités...
A legkisebb c2d körberöhögi a p4 eket, érdemes lecserélni õket.
szóval sztem 4,4ghz
és a 2 mag megosztja a feladatokat
de lehet h ez hülyeség xD
de akkor mind1 csak kíváncsi lennék mennyit eszik😄
sztem megéri mert úgy is jönnek azok a játékok amik már kihazsnálják a 2 magot
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
van valami program amivel meglehet nézni hogy hány wattot zabál a gép??
1. a kérdésem az lenne hogy ez most tulajdonképpen hány GHzen mûködik ???
2. a jelenlegi procim egy sima egymagos P4 3,4 Ghz , megéri leváltani ??
Jobb ötletem nincs, keresek valami memóriatesztelõt aztán megnézünk vele egy gyorstesztet.
Ez azért is érdekes,mert nálam az NEC iró 18X olvasási sebessége le van véve 5x-re.Igy pl.dvd film lejátszásakor teljesen hangtalan.