Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.

A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
  • angelus
    Ide is berakom hátha tud valaki megoldást:

Hello mindenki.

Segítségre lenne szükségem, mert nem tudom feltelepíteni semmilyen nagyobb lélegzetvételű programot (értsd semmilyen játékot), mert a telepítő random kifagy a telepítés során, de a felét sose éri el annak.

A configom a következő:
    Asus P5K motherboard
    Intel Core 2 Duo E4400 @ 2000 Ghz
    2x 512MB 800Mhz DDRII Ram
    MSI Geforce 8600GT 256Mb GDDR3
    Windows XP SP3 (Windows Installer 4.5, és Framework 3.5 SP1 is frissítve más fórumok tipje alapján de ez se segített.), de ez le lett cserélve egy Windows Vista SP1-re és a hiba továbbra is fennáll.

Sajnos nem tudom mi a probléma, ma a particiot formáztam és friss installal probálkoztam, legfrissebb drivereket szedtem mindenhez, de a probléma továbbra is fennáll. Egyszerűen telepítés közbe kifagy a game, keybo majd mouse, végül csak a reset maradt. Valaki tudna segíteni ebben? Előre is köszönök mindent.