!!! SEGÍTSÉG !!! - általános segítségkérő topic
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
anno a gépem telepítésekor két partíciót hozta létre: C-t, és D-t. a C-nek 10 gigát adtam, úgy gonddoltam elég lesz. a gond az, hogy most megtelt és folyton baszogat hogy nincs elég hely. Két lehetõségem van:
1, vagy letörlök dolgokat (ezt azért nem találom megoldhatónak, mert mindent de tényleg mindent a D-re telepítek, a temp mappákat rendszeresen üríteni szoktam lemezkarbantartó is rendszeresen fut.)
vagy
2, valami programmal megpróbálok 1-2 gigát D-rõl C-re átrakni. Ennek a programnak a nevében szeretnék segítséget kérni. Remélem megoldható, nem szeretném az egészet újratelepíteni.
\"Szerintem mar a kukasok is uj szaknyelvet hasznalnak, ami tele van \"megelozo csapas\", meg hasonlo kifejezesekkel es Improvised Explosive Deviceket keresnek a szemettartokban. LOL\" by NEXUS6
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
ertem en hogy nincs,de a speciális monitor beállításoknál én tudom állítani 60 tól 75ig.
eddig 60on volt most áttettem 75re.és nem crt monitor,hanem olyan amit a 32917-ben linkeltem.
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
LCD-nél nincs olyan, hogy Hz (Hertz), csak a CRT(katódsugárcsöves, régi monitor) monitoroknál.
LCD nem rontja a szemet. CRT az rontja, kivéve ha legalább 85Hz-es.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
hát akkor sztem marad a 60hz. Én azt hittem minnél magasabb a hz annál jobb a szemnek.namind1😊
Ne te élj a gépnek,ő \"éljen\" érted XD
Ne te élj a gépnek,ő \"éljen\" érted XD
A laptopomba bedugtam a töltõt és nem kedzte el tölteni hanem csak váltóáramról megy folyamatosan... Ez mitõl lehet? Valaki tudna segíteni??
kaptam egy samsung SyncMaster 931BF-et,ilyet:
frissítésnek be lehet állítani 60hz-tõl 75hz-ig.Melyik lenne az ideális?Minnél nagyobb hz-n ketyeg annal jobb? 1152x864 felbontásban használom.
Elõre is köszi.
Thrash \'Till Death
Nekem 8600GT-m van nem tom mennyi különbség lehet hõméérsékletben a GT és a GTS között de az enyém bekapcsolás után miután feláll a windows akkor 45-50°C körül mozog és játékok közbe megy 60°C-ra. Ennél föntebb csak ritkán megy, akkor is csak akkor mikor a Crysis-t nyomom. Én ilyenkor le szoktam venni a gépház oldalát mert akkor több levegõt kap a gép.
Samsung HD161HJ típusú vinyóhoz keresek elektronikát. Aki rendelkezik ilyennel és megválna tőle, az dobjon egy PM-et! Munkám gyümölcsét cserélném valami ehetőbbre.
Megtudná mondani valaki hogy egy 8600gts-nek mennyi az ideális hõmérséklete.Kezdetekben túlmelegedet a kártya , de sikerült lehûteni ma viszont újra befagyasztotta a gépet.
||| HALA MADRID!!! ||| GOOO ALONSOOO GOOO!!! ||| FLY EAGLES FLY!!! |||
xp-t felraktam utána 1 hangkártya drivert és az ati drivert.
utána az alaplap lemezérõl mindent és a gép újraindult.
amikor bejött az xp akkor mintha nem lenne fent az ati driver és 2 hangkártya driver volt fent de hogy hogy azt nem értem!
leszedtem és a gépet újraindítottam,de miután az xp-nél a töltõ csík elmet nem mutatott képet csak az üdvözlõ "zenét" hallottam!
nem tudtam mit csinálni fogtam és az xp-t elkezdtem elõrõl felrakni.
formázta a partíciót utána elõkészítette és újraindult a gép és lekezdte a telepítést!
ment 1 darabig utána megállt és csak pörgött a lemez mint a bolond és a gép is töltött de az egér se mozgott és nem is jutott semmire a gép! fél órát így ment és semmi!
még 2szer megpróbáltam más lemezzel is de semmire se mentem.
a ramokat kivettem és csak 1-el megpróbáltam de akkor a gép se indult, a gépet kifújattuk teljesen és semmi! amikor nem indult az alaplapon a led c1-et írt ami olyat jelent hogy a ramot ellenõrzi, de várhattam és semmi se történt pedig újraindítottam párszor!
ha 1 ramot másik slotba tettem akkor már nem volt jó.visszaraktam a ramokat úgy ahogy voltak és úgy elindult de már nem szenvedtem az xp-vel!
légyszives segítsetek mert most jó lenne ha menne a gép!
teljesen nem értek hozzá sajnos ezért kérek tõletek segítséket
Vki nem tudja hogy lehet modositani a Revoltec Fightboard Advanced hotkey-einek (11 db) funkcioját?
egyet:SureThing CD Labeler LightScribe 5
olyan problémám lenne, hogy vettem egy asus drw 2014L1T lightscribe os dvd íróm.minden jól megy rajta, csak a lightscribe funkciót nem ismeri fel semmi progi. annyi mindent próbáltam már.Bios reset, drivert akartm felrakni, a firmware-t nem tudtam frissíteni, mert amikor akartam azt a hiba üzit dobta, hogy: no matched device.
windows xp van telepítve (reborn)
mit tegyek?légyszi segítsetek.
ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit
Wlan titkosításnál melyik a jobb: WEP, vagy WPA.
A válaszokat elõre is köszönöm!
ACER Aspire 5738ZG
kölcsönkért időből élek....
A gyári hûtés úgy se bír el sokkal nagyobb órajelet ...
egyébként shrike, lehet hogy nekem is ugyanaz a problémám AC97es integrált lóf... azzal. majd megírom hogy milyen lett, ha ujratelepintettük :[
Hogy lehet CPU-teljesítményt szabályozni úgy hogy a BIOS-t kihagyjuk belõle? (Laptopom van és a BIOS-ban szinte semmit se lehet beállítani)
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
MÁr mégis mondd meg nekem mit lehet ezen elcseszni???<#falbav>#falbav>
Én mindig a web drivert rakom fel elõször és mindig van hang.
Ma gondoltam ujrateszetm a gépet...
Ezt csak azért írom le hogy más ne basszon rá:
Ha vki igényli a creative hangkari progijait nemcsak az a fontos hogy legyen hang sose a web drivert tegye fel elsõre, hanem a cd-n levõt, utána frissitse a webessel, mert nem lesz semmi hang. Nem segit semmi, se ujratelepités, se letörlés, se reg clean, csak azha ujrateszed a windowst...
Üdv.
(gz8 mikor jár le a büntim?)
Hogy tud valaki ennyire szarul írni. Alig lehet elolvasni.
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
hibát ír ki
és nem csak nekem(hanem haveromnak is)
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"