!!! SEGÍTSÉG !!! - általános segítségkérő topic

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

NeoMaN
Powerquest Partition Magic

D-bõl lecsíp és hozzáteszi C-hez.

Requiem88
sziasztok
anno a gépem telepítésekor két partíciót hozta létre: C-t, és D-t. a C-nek 10 gigát adtam, úgy gonddoltam elég lesz. a gond az, hogy most megtelt és folyton baszogat hogy nincs elég hely. Két lehetõségem van:
1, vagy letörlök dolgokat (ezt azért nem találom megoldhatónak, mert mindent de tényleg mindent a D-re telepítek, a temp mappákat rendszeresen üríteni szoktam lemezkarbantartó is rendszeresen fut.)
vagy
2, valami programmal megpróbálok 1-2 gigát D-rõl C-re átrakni. Ennek a programnak a nevében szeretnék segítséget kérni. Remélem megoldható, nem szeretném az egészet újratelepíteni.

\"Szerintem mar a kukasok is uj szaknyelvet hasznalnak, ami tele van \"megelozo csapas\", meg hasonlo kifejezesekkel es Improvised Explosive Deviceket keresnek a szemettartokban. LOL\" by NEXUS6

bardocz
amúgy nem úgy van hogy a tft a full szembarát,az lcd meg nem?
Csabesz6
biztosan hiszen nagyon okosak latszik<#idiota>

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

Ez valami elképesztõ faszság... Tudja egyáltalán mi az a Hz?
Csabesz6
azóta rájöttem😊
ertem en hogy nincs,de a speciális monitor beállításoknál én tudom állítani 60 tól 75ig.
eddig 60on volt most áttettem 75re.és nem crt monitor,hanem olyan amit a 32917-ben linkeltem.

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

davidka003
Ezt írta:

LCD-nél nincs olyan, hogy Hz (Hertz), csak a CRT(katódsugárcsöves, régi monitor) monitoroknál.
LCD nem rontja a szemet. CRT az rontja, kivéve ha legalább 85Hz-es.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

FlyHigh
😄

Thrash \'Till Death

senki? :S

Csabesz6
na most ezt érthetõen is leirnád?

Csabesz6
köszi a választ, neked is kirol😊
hát akkor sztem marad a 60hz. Én azt hittem minnél magasabb a hz annál jobb a szemnek.namind1😊

Deadkiller
úúúha ügyik vagytok LCD-nél nincs hz csak crc(képcsöves monitornál)!lcd szembarát képrcsöves nemannyira kivéve ha tudja legalább a 85HZ-t!!

Ne te élj a gépnek,ő \"éljen\" érted XD

Deadkiller
sziasztok szerintetek abit is7-v2 mit szólna AB9PRO bioshoz ?:.D válaszotokat elõre is köszöntem!

Ne te élj a gépnek,ő \"éljen\" érted XD

bardocz
attól az függ hogy menyit villan a szemedbe másodpercenként(persze ha csak egy helyben van az egész és még az egeret sem mozgatod elvileg nem frissül a képernyõ),sztem minnél kisebb az érték annál jobb a szemednek,és sztem túl sok különbséget nem lehet észrevenni(nekem nem sikerült)
kirol
Nemek is ilyenem van. Én 60 hz-en 1280*1024-ben használom.

Sziasztok!

A laptopomba bedugtam a töltõt és nem kedzte el tölteni hanem csak váltóáramról megy folyamatosan... Ez mitõl lehet? Valaki tudna segíteni??

Csabesz6
sziasztok
kaptam egy samsung SyncMaster 931BF-et,ilyet:

frissítésnek be lehet állítani 60hz-tõl 75hz-ig.Melyik lenne az ideális?Minnél nagyobb hz-n ketyeg annal jobb? 1152x864 felbontásban használom.
Elõre is köszi.

Segítsetek, az Optiarc 7173A dvdíróm megkergült, DL lemezt írtam ezután az újraírható DVD-t (+,- tökmindegy) CD-t csak egyszer írhatónak érzékeli. Feltettem a legújabb 1.03 flasht is az sem segített. Ha valaki találkozott ilyennel írjon.
Imisz
nem lett jó, :s

FlyHigh
Full terhelésen, ha nem megy 70fok fölé, az még jó. De a legjobb lenne ha 60fok köré vissza tudnád tornázni. Esetleg megpróbálhatsz ráállítani egy rendszerhûtõt közvetlenül, csak a tesztelés miatt, így nem melegedhet túl.

Thrash \'Till Death

pls valaki segítsen vagy legalább írjon valamit hogy mit próbáljak meg<#rolleyes>#32906

sgt anderson
Heló!
Nekem 8600GT-m van nem tom mennyi különbség lehet hõméérsékletben a GT és a GTS között de az enyém bekapcsolás után miután feláll a windows akkor 45-50°C körül mozog és játékok közbe megy 60°C-ra. Ennél föntebb csak ritkán megy, akkor is csak akkor mikor a Crysis-t nyomom. Én ilyenkor le szoktam venni a gépház oldalát mert akkor több levegõt kap a gép.

Samsung HD161HJ típusú vinyóhoz keresek elektronikát. Aki rendelkezik ilyennel és megválna tőle, az dobjon egy PM-et! Munkám gyümölcsét cserélném valami ehetőbbre.

Hi
Megtudná mondani valaki hogy egy 8600gts-nek mennyi az ideális hõmérséklete.Kezdetekben túlmelegedet a kártya , de sikerült lehûteni ma viszont újra befagyasztotta a gépet.
miilann
valaki ajánlana/linkelne nekem egy jó audio kodeket?

||| HALA MADRID!!! ||| GOOO ALONSOOO GOOO!!! ||| FLY EAGLES FLY!!! |||

Fenn kellett volna hagyni azt a sz*r topicot 😉...

azt csinálnám de nem is tudom most az xp-t felrakni

bardocz
elõször sztem az alaplap dircerét telepítsd utána a többit
sziasztok!
xp-t felraktam utána 1 hangkártya drivert és az ati drivert.
utána az alaplap lemezérõl mindent és a gép újraindult.
amikor bejött az xp akkor mintha nem lenne fent az ati driver és 2 hangkártya driver volt fent de hogy hogy azt nem értem!
leszedtem és a gépet újraindítottam,de miután az xp-nél a töltõ csík elmet nem mutatott képet csak az üdvözlõ "zenét" hallottam!
nem tudtam mit csinálni fogtam és az xp-t elkezdtem elõrõl felrakni.
formázta a partíciót utána elõkészítette és újraindult a gép és lekezdte a telepítést!
ment 1 darabig utána megállt és csak pörgött a lemez mint a bolond és a gép is töltött de az egér se mozgott és nem is jutott semmire a gép! fél órát így ment és semmi!
még 2szer megpróbáltam más lemezzel is de semmire se mentem.
a ramokat kivettem és csak 1-el megpróbáltam de akkor a gép se indult, a gépet kifújattuk teljesen és semmi! amikor nem indult az alaplapon a led c1-et írt ami olyat jelent hogy a ramot ellenõrzi, de várhattam és semmi se történt pedig újraindítottam párszor!
ha 1 ramot másik slotba tettem akkor már nem volt jó.visszaraktam a ramokat úgy ahogy voltak és úgy elindult de már nem szenvedtem az xp-vel!
légyszives segítsetek mert most jó lenne ha menne a gép!
teljesen nem értek hozzá sajnos ezért kérek tõletek segítséket

Hy!
Vki nem tudja hogy lehet modositani a Revoltec Fightboard Advanced hotkey-einek (11 db) funkcioját?

van egy jó pár droppx, íróm, illetve a nero 8 és az LS honlapról töltöttem
egyet:SureThing CD Labeler LightScribe 5
Met
olyan író program kell ami támogatja a LS-t

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Hi!
olyan problémám lenne, hogy vettem egy asus drw 2014L1T lightscribe os dvd íróm.minden jól megy rajta, csak a lightscribe funkciót nem ismeri fel semmi progi. annyi mindent próbáltam már.Bios reset, drivert akartm felrakni, a firmware-t nem tudtam frissíteni, mert amikor akartam azt a hiba üzit dobta, hogy: no matched device.
windows xp van telepítve (reborn)
mit tegyek?légyszi segítsetek.
tommyg
WEP

ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit

WPA. de nem nagyon értek hozzá
vki
Hi!

Wlan titkosításnál melyik a jobb: WEP, vagy WPA.

A válaszokat elõre is köszönöm!

ACER Aspire 5738ZG

Tudom hogy kell a BIOS-ban az ilyesmit állítani, csak a laptop BIOS-a nem kínál fel semmiféle ilyen beállítási lehetõséget... Ez a baj
Figyelj oda rá, mert néhány proci rosszabbul türi ha alulórajelezed , mint ha húzod! Amugy nem értem miért nem jo a biosbol állitani? Hiszen bootoláskor már azon ál fel. Szoftveres megoldások , illetve próbálkozások voltak/vannak erre nézve, de nem javaslom a hsználatukat. Biosban lödd be a kivánt értéket,pár billentyû nyomással megvagy.

kölcsönkért időből élek....

Túl van húzva, kisebb kéne...
Vagy sehogy, vagy ha elég régi a gép, akkor jumperrel, de ez nem valószinû.
A gyári hûtés úgy se bír el sokkal nagyobb órajelet ...

Imisz
kalapáccsal!

egyébként shrike, lehet hogy nekem is ugyanaz a problémám AC97es integrált lóf... azzal. majd megírom hogy milyen lett, ha ujratelepintettük :[

HELP!

Hogy lehet CPU-teljesítményt szabályozni úgy hogy a BIOS-t kihagyjuk belõle? (Laptopom van és a BIOS-ban szinte semmit se lehet beállítani)
davidka003
Én úgy szoktam, hogy rányomok a Windows Update-re a Windows Vistában és az szépen leszedi a netrõl a Creative drivereket. Utána újraindítom a gépet és már van is hang.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Nekem is volt hang elõször a web driverrel de köv lépés után már nem...
MÁr mégis mondd meg nekem mit lehet ezen elcseszni???<#falbav>

davidka003
Szerintem te csesztél el valamit.
Én mindig a web drivert rakom fel elõször és mindig van hang.

Csá!
Ma gondoltam ujrateszetm a gépet...
Ezt csak azért írom le hogy más ne basszon rá:
Ha vki igényli a creative hangkari progijait nemcsak az a fontos hogy legyen hang sose a web drivert tegye fel elsõre, hanem a cd-n levõt, utána frissitse a webessel, mert nem lesz semmi hang. Nem segit semmi, se ujratelepités, se letörlés, se reg clean, csak azha ujrateszed a windowst...
Üdv.
(gz8 mikor jár le a büntim?)

davidka003
Úgy látszik, hogy az.
Hogy tud valaki ennyire szarul írni. Alig lehet elolvasni.

Firerock
Neroval és Alcohollal(úgy mintha sima DVD-t írnák)

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

Firerock
próbáltam
hibát ír ki
és nem csak nekem(hanem haveromnak is)

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

tugyiti
<#nevetes2><#fogmosas><#fejvakaras>
tommyg
te beteg vagy? 😊

ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit