Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
-
koncy007 #39087 Hali!
Szóval van egy kis gondom.... régebben vettem egy Saitek R220-as kormányt jó pár évig el volt téve és azóta lett másik gépem is, lényeg a lényeg most elövettem autókázni , de az a baj vele hogy mikor bedugom egy USb-re( akármelyikre) azt irja ki hogy: Az usb-eszközt nem lehet felismerni!! A kormány tuti jó mert kipróbáltam bátyám laptopján,nem kell semmit csinálni, csak ráteszem usb-re és már világít is!! Nálam meg Eszközkezelőbe is azt irja hogy ismeretlen eszköz!! A kormányhoz nem volt cd ( nem is kell szerintem ha laptopon egyböl ment). Van valakinek valami ötlete?:( A kormány rendben, az usb-k tuti jok a gépen csak nem érzékelik a kormányt! bátyám eszközkezelőjében via rev 5 van meg annál jobbb... már nem emlékszem hogy volt irva. Léci segitsetek!!!!!