!!! SEGÍTSÉG !!! - általános segítségkérő topic
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Behelyezed a 2 rétegû lemezt a meghajtóba
Elindítassz egy CD/DVD író programot pl Nero
Kijelölöd hogy DVD-t akarsz írni
Kiválasztod mit akarsz rá felírni
És rákattintassz az írás indítása gombra
...<#gunyos1>#gunyos1>
ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit
külömben laci bela vagyok
ha érdekel [email protected] ra irj
az lenne a nagy kérdésem hogy hogy tudok kiírni 1 letöltött játékot(.iso) kétrétegû(double layer) DVD-re?(részléetes leírást kérnék mert láma vagyok ehez😊)
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
Thrash \'Till Death
Thrash \'Till Death
Van vkinek egy rossz SAMSUNG HD161HJ típusú vinyója? Az enyém alján lévõ panelen egy kis kütyü elfüstölt, és szükségem lenne egy olyan panelre, mert kurva fontos adataim vannak a lemezen. Aki tud segíteni PLZ írjon!!!
Samsung HD161HJ típusú vinyóhoz keresek elektronikát. Aki rendelkezik ilyennel és megválna tőle, az dobjon egy PM-et! Munkám gyümölcsét cserélném valami ehetőbbre.
Realtek AC97 (értsd atomrégi) audio codec letöltése ...
Elöbbihez kell a KB888111-es Microfo$zt patch is ...
[email protected]
vagy csak irjatok ide please
Pentium Dual Core E6500 @ 4,01 GHz 1,34v,AC Freezer 7 Pro,4 GB DDR2,Asus P5QLD PRO,SAGA2 400W MSI HD4830 OC (700/2200) 512MB GDDR3,SAMSUNG 500GB F3,2xLG DVD RW H55L,Benq 19\' Windows 7 x64 RTM
Egyn asus p5pl2-e, core2duo e6300, asus 8600gts, 1 giga ddr2-es ram, creative audigy hangkártyához elég egy 350 wattos codegen táp?
Amit nem telepítettem fel az alaplapnak az egyedül a Realtek integrált hangkártya. Az alaplaphoz kapott cd-m rossz, gb oldalárol vadásztam össze hozzá mindent ami kellett.
Thrash \'Till Death
Az eszközkezelõben sárga kérdõjel van a PCI Device-nél, mi hiányzik neki?
A slot-ban csak egy hangkártya van, de az mûködik.
Thrash \'Till Death
A következõ miatt írok: szeretnék DVD-t rippelni, de azt írja hogy konfigurálnom kell az AVI kodeket mert kül nem megy. Van hozzá egy programom amivel tudom is konfigurálni de nem igazán értek hozzá hogy mit hogyan kell beállítani. Nagyon meg köszönném ha valaki tudna segíteni vagy legalább azt megtudná mondani hogy hol kérdezzek erre rá ahol tudnának segíteni.
Köszi
Esetleg valaki tud rá megolást?
ja és kösz
Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8
Igaz nincs semmi baj, csak van egy fájl amit nem tudok letörölni :S a fájl neve (warning , nulla bájtot a mérete és nem tudok bele kukantani, azt irja ki hogy, nincs meg a fájl, amit tudok csinálni velle, könyvtárral együt át tudom máshová helyezni, de csak könyvtáral, simán a fájlt nem tudom kopizni vagy modositani a nevét vagy másik meghajtóra áthelyezni még könytárastul sem, a könyvtáral bármit tudok csinálni kivéve törölni, ja a fájl eredetileg a windows temp könyvtárában volt aszem.
a kérdés mi ez a fájl és letudom valahogy tüntetni? ja és az utolsó modositás 2005.10.18 volt, szal a winxp nem modositota egy ideje, és ha valaki azt irná hogy menjek csökkentetbe, akkor sem tudom letörölni 😊
Edit: nem egy (warning fájl van a fö vinyon hanem kettö, és mind kettö ugyan akkor lett modositva, még a perc is egyezik
Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8
"A logikai hibás eszközök mentésének ára nagyrészt 100.000,- és 200.000,-Ft között mozog. A másik a 150.000,- és 300.000,-Ft közötti ársáv, ennyibe kerül a fizikailag és logikailag is sérült tároló egységek mentése. Az esetek körülbelül 10%-ában - a különösen bonyolult feladatoknál - az ár ettõl jelentõsen eltérhet."
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
A billentyûzetemen az F1-F12 gombok mellett (a scroll lock felett) van 3 gomb, amelyekkel hibernálni meg lekapcsolni tudom a gépet (a harmadikról lövésem sincs, mi lehet). Na most, ezekere nekem nincs szükségem, és rohadtul idegesítõ, mikor véletlenül megnyomom õket, és leáll az egész gép. Le lehet ezeket valahogy kapcsolni, vagy marad a barkács módszer?
http://joeperry.blog.hu/
van egy nvidia geforce 8600GT videókártyám.
Az xp-n megy rendesen amikor felteszem a drivereit azután is.
A Vistán is megy rendesen amég nem teszem fel a drivert.Vistás drivert tettem fel már próbáltam a gyári driverel meg internetrõl letöltöttel is.
Amint felteszem a driverét, újraindítóm azután a monitor azt írja ki,hogy no signal going to sleep. (DVI kimeneten van) Fujitsu siemens W19-1
Lehet az,hogy a DVI-t másodlagos kimenetként kezeli?Ha igen mit lehetne tenni,hogy vistán is mûködjön rendesen?
Vagy még mi lehet a gond?
Köszönöm a segítségeteket.
Mai nap vettem egy Asrock conroe 1333-D667 tipusu alaplapot egy samsung sata2-es vinyóval, és Asus dvd rw-vel,valamint egy dual procival. A gépet összerakattam a boltban,gondoltam otthon telepítek.Gép bekapcs, biosban bootolás beállítva.WinXP Cd behelyez, ujraindítás...Namost utána nem történik semmi.Illetve fekete képernyõre kiírja, hogy állítsam be a bootolást, és indítsam ujra a gépet, vagy nyomjak egy gombot a folytatáshoz.Ha nyomok, akkor ujra kiírja. Ha ujraindítás után F11 gyorsmenüt is beállítom, akkor is ugyan ez történik. Ha alaplapi CD-t beteszem, valami gyors diagnosztika lefut, és kiírja, hogy nem jó CD-t tettem be a SATÁ-hoz, tegyem be a correct cd-t és indítsam ujra. Honlapjukon nem találok semmi Sata drivert külön. Valami javaslat a megoldáshoz ? De ha driverrel van a probléma attól még XP-nek indulnia kéne nem ? Mi lehet a probléma ?
Van egy SAMSUNG 160GB-s SATA2-s vinyóm és pont holnap lenne egy hónapos, de az történt vele hogy elfüstölt. (szó szerint). Be akartam kapcsolni a gépet és egy szikra után elkezdett füstölni. A gép persze kikapcsolt, (egyébként minden más hardver egyidõs a vinyóval, mind holnap lesz 1 hónapos) A vinyó tápcsatlakozója alatt egy ilyen kis fekete vminek a doboza nyitódott szét és az füstölt. A gép egyébként mûködik, szerencsére semmi baja nem lett. A kérdésem pedig hogy hol tudom lementetni az adatokat a vinyóról? Iszonyúan fontos lenne, hogy minden meglegyen! Egy megbízható és amennyiben lehet akkor olcsó helyet ha tudna mondani vki, ahol vissza tudják nyerni a vinyóról az adatokat azt megköszönném!
Samsung HD161HJ típusú vinyóhoz keresek elektronikát. Aki rendelkezik ilyennel és megválna tőle, az dobjon egy PM-et! Munkám gyümölcsét cserélném valami ehetőbbre.
ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit
Azt szeretném kérdezni hogy az AsRock AM2NF3-VSTA alaplapon van ATA kábel? :S És ha van akkor hány darab? AsRock honlapján néztem de ott nem igazán volt egyértelmû számomra. Légyszi minél elõbb válaszoljatok. Elõre is köszi!
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
Lehet lecserélem a procit e6750 re akkor mennyiért tudnám eladni az e6320at szerintetek?
integrált szar, driver telepítve, de meg se mukkan. mi a f**z baja van? nem tudom elképzelni sem...
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
másik hangszóróval is megpróbáltam, a hangszóró ikon megjelenik a tálcán lehet is állítani, de egy gramm hangot se dob 😞((
bocs csak már este van és ideges is vagyok
köszi!