!!! SEGÍTSÉG !!! - általános segítségkérő topic

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tommyg
Részletes leírás:

Behelyezed a 2 rétegû lemezt a meghajtóba

Elindítassz egy CD/DVD író programot pl Nero

Kijelölöd hogy DVD-t akarsz írni

Kiválasztod mit akarsz rá felírni

És rákattintassz az írás indítása gombra

...<#gunyos1>

ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit

lene egy nagyon fontos kérdésem hogy lehet le törölt képeket visza hegyezni
szia lehet hogy van nekem egy ijen vigyom lehet hogy nagy egyém 40es tudok szerezni kisebet vagy én leszedem a éget vigyod rol az agyagokat
külömben laci bela vagyok
ha érdekel [email protected] ra irj
Firerock
hellosztok
az lenne a nagy kérdésem hogy hogy tudok kiírni 1 letöltött játékot(.iso) kétrétegû(double layer) DVD-re?(részléetes leírást kérnék mert láma vagyok ehez😊)

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

trogerzsiger
igen ezt mondták is. a 8600gts meg azt irja hogy 400 watt kell nekije. de mondták hogy egy jó márkájû 350 wattos táp jó.

FlyHigh
Most lehet én vagyok a hülye, de számomra elég lehetetlenül hangzik. Nem fog ez így ütközni?

Thrash \'Till Death

FlyHigh
Értem, megpróbáltam bios-ban letíltani az integrált hangot, még mindig keresi. Azt azért nem értem, ha nekem van egy 100X jobb hangkártyám, akkor minek telepítsem fel az integráltat? Elõzõ Asus-on kikapcsoltam a lan-t is meg az audiot is, valamiért az nem szólt hogy kellne neki drivert. Komolyan rakjak fel még egy audio drivert a creative mellé?😄

Thrash \'Till Death

sgt anderson
Helló!
Van vkinek egy rossz SAMSUNG HD161HJ típusú vinyója? Az enyém alján lévõ panelen egy kis kütyü elfüstölt, és szükségem lenne egy olyan panelre, mert kurva fontos adataim vannak a lemezen. Aki tud segíteni PLZ írjon!!!

Samsung HD161HJ típusú vinyóhoz keresek elektronikát. Aki rendelkezik ilyennel és megválna tőle, az dobjon egy PM-et! Munkám gyümölcsét cserélném valami ehetőbbre.

Met
350 elég a Codegen viszont nem😊

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Barny
Helo tudom,hogy nemnagyon tartozik ide de valaki eltudna kuldeni a Bioshock kodjat.Kitoroltem es most meg nincs meg a kod.pls
[email protected]
vagy csak irjatok ide please

Pentium Dual Core E6500 @ 4,01 GHz 1,34v,AC Freezer 7 Pro,4 GB DDR2,Asus P5QLD PRO,SAGA2 400W MSI HD4830 OC (700/2200) 512MB GDDR3,SAMSUNG 500GB F3,2xLG DVD RW H55L,Benq 19\' Windows 7 x64 RTM

1GB ram mellé nem felesleges egy 8600GTS?

trogerzsiger
Hali!

Egyn asus p5pl2-e, core2duo e6300, asus 8600gts, 1 giga ddr2-es ram, creative audigy hangkártyához elég egy 350 wattos codegen táp?

A realtek chiphez meg a www.realtek.com.tw-n keress drivert.

#32852?
FlyHigh
Nem, egy Gigabyte SP2 8600GT van benne, azt látja is.
Amit nem telepítettem fel az alaplapnak az egyedül a Realtek integrált hangkártya. Az alaplaphoz kapott cd-m rossz, gb oldalárol vadásztam össze hozzá mindent ami kellett.

Thrash \'Till Death

Véletlenül nem HD2000/3000-es ATI VGA-d van?

#32845?

FlyHigh
Hali!
Az eszközkezelõben sárga kérdõjel van a PCI Device-nél, mi hiányzik neki?
A slot-ban csak egy hangkártya van, de az mûködik.

Thrash \'Till Death

matula77
Köszi a segítséget! Szerintem házhûttéssel megoldom.

Bandi 18
Esetleg nem radiátor/konvektor mellett van? 😄 Mert az a 46 már sokkal jobb. Nekem is melegedett az Athlon 1400+-os procim ilyen 50-60 fokon üzemelt én levettem a gépház oldalát azóta nincs gond. talán ezt próbáld meg bagy több házhûtõt berakni, vagy nagyobb procihûtõt mondjuk egy szép nagy rézbordásat 😊

matula77
Szia! Nem nincs húzva, hûtõ megy rendesen. De menetközben csináltam egy próbát, és lehet hogy megvan a problémám.Az a helyzet, hogy ahol a gép van ott van a lakásban a legmelegebb: 27-fokot mértem. kinyitottam az ablakot, és lehûtöttem a szobát 21-fokra, és lement a processzor hõmérséklete 45-46-ra.Lehet hogy ezentúl hûttenem kell a szobát? De mi lesz nyáron?

Bandi 18
Nagyon sok az a 60 fok. Terhelten kéne annyinak lenni vagy még annyinak sem. Nincs húzva? Mûködik rendesen a hûtõ?

asdasddsadsa
Sziasztok!
A következõ miatt írok: szeretnék DVD-t rippelni, de azt írja hogy konfigurálnom kell az AVI kodeket mert kül nem megy. Van hozzá egy programom amivel tudom is konfigurálni de nem igazán értek hozzá hogy mit hogyan kell beállítani. Nagyon meg köszönném ha valaki tudna segíteni vagy legalább azt megtudná mondani hogy hol kérdezzek erre rá ahol tudnának segíteni.
Köszi

matula77
sziasztok! Van egy AMD Athlon64 x2 4200+ -processzorom ami alapon 60- fokos, és ha terhelem akkor felmegy 80-fölé, és elkezd szirénázni az alaplapom.Próbáltam már szilikoncserét, de nem változott semmi.Mit lehet még kezdeni vele?1-hetes az egész gép, ja és phoenix awardbios-om van, ha esetleg ott lehetne valamit álítani.Elõre is köszi!

tarti19
sziasztok, van egy labtec wireless desktopom, és mostanába nagyon sokszor belassul mind az egér mind a bill.( billnél nagyon lassú lesz a reakcióidõ)
Esetleg valaki tud rá megolást?

biomage
segitet 😊, persze a fájlt nem tudtam unlockolni de a könyvtáral együtt képes voltam törölni, az unlock progival, most vettem észre rosz helyre irtam a kérdésemet elnézést
ja és kösz

Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8

Probáld ki az Unlocker-t:Link.

biomage
Hali

Igaz nincs semmi baj, csak van egy fájl amit nem tudok letörölni :S a fájl neve (warning , nulla bájtot a mérete és nem tudok bele kukantani, azt irja ki hogy, nincs meg a fájl, amit tudok csinálni velle, könyvtárral együt át tudom máshová helyezni, de csak könyvtáral, simán a fájlt nem tudom kopizni vagy modositani a nevét vagy másik meghajtóra áthelyezni még könytárastul sem, a könyvtáral bármit tudok csinálni kivéve törölni, ja a fájl eredetileg a windows temp könyvtárában volt aszem.
a kérdés mi ez a fájl és letudom valahogy tüntetni? ja és az utolsó modositás 2005.10.18 volt, szal a winxp nem modositota egy ideje, és ha valaki azt irná hogy menjek csökkentetbe, akkor sem tudom letörölni 😊
Edit: nem egy (warning fájl van a fö vinyon hanem kettö, és mind kettö ugyan akkor lett modositva, még a perc is egyezik

Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8

davidka003
Nem éri meg szerintem.

"A logikai hibás eszközök mentésének ára nagyrészt 100.000,- és 200.000,-Ft között mozog. A másik a 150.000,- és 300.000,-Ft közötti ársáv, ennyibe kerül a fizikailag és logikailag is sérült tároló egységek mentése. Az esetek körülbelül 10%-ában - a különösen bonyolult feladatoknál - az ár ettõl jelentõsen eltérhet."

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

joeperry
Helló mindenkinek!

A billentyûzetemen az F1-F12 gombok mellett (a scroll lock felett) van 3 gomb, amelyekkel hibernálni meg lekapcsolni tudom a gépet (a harmadikról lövésem sincs, mi lehet). Na most, ezekere nekem nincs szükségem, és rohadtul idegesítõ, mikor véletlenül megnyomom õket, és leáll az egész gép. Le lehet ezeket valahogy kapcsolni, vagy marad a barkács módszer?

http://joeperry.blog.hu/

sziasztok!
van egy nvidia geforce 8600GT videókártyám.
Az xp-n megy rendesen amikor felteszem a drivereit azután is.
A Vistán is megy rendesen amég nem teszem fel a drivert.Vistás drivert tettem fel már próbáltam a gyári driverel meg internetrõl letöltöttel is.
Amint felteszem a driverét, újraindítóm azután a monitor azt írja ki,hogy no signal going to sleep. (DVI kimeneten van) Fujitsu siemens W19-1
Lehet az,hogy a DVI-t másodlagos kimenetként kezeli?Ha igen mit lehetne tenni,hogy vistán is mûködjön rendesen?
Vagy még mi lehet a gond?
Köszönöm a segítségeteket.
Kürt Zrt.

Sziasztok
Mai nap vettem egy Asrock conroe 1333-D667 tipusu alaplapot egy samsung sata2-es vinyóval, és Asus dvd rw-vel,valamint egy dual procival. A gépet összerakattam a boltban,gondoltam otthon telepítek.Gép bekapcs, biosban bootolás beállítva.WinXP Cd behelyez, ujraindítás...Namost utána nem történik semmi.Illetve fekete képernyõre kiírja, hogy állítsam be a bootolást, és indítsam ujra a gépet, vagy nyomjak egy gombot a folytatáshoz.Ha nyomok, akkor ujra kiírja. Ha ujraindítás után F11 gyorsmenüt is beállítom, akkor is ugyan ez történik. Ha alaplapi CD-t beteszem, valami gyors diagnosztika lefut, és kiírja, hogy nem jó CD-t tettem be a SATÁ-hoz, tegyem be a correct cd-t és indítsam ujra. Honlapjukon nem találok semmi Sata drivert külön. Valami javaslat a megoldáshoz ? De ha driverrel van a probléma attól még XP-nek indulnia kéne nem ? Mi lehet a probléma ?
sgt anderson
Üdv mindenkinek!
Van egy SAMSUNG 160GB-s SATA2-s vinyóm és pont holnap lenne egy hónapos, de az történt vele hogy elfüstölt. (szó szerint). Be akartam kapcsolni a gépet és egy szikra után elkezdett füstölni. A gép persze kikapcsolt, (egyébként minden más hardver egyidõs a vinyóval, mind holnap lesz 1 hónapos) A vinyó tápcsatlakozója alatt egy ilyen kis fekete vminek a doboza nyitódott szét és az füstölt. A gép egyébként mûködik, szerencsére semmi baja nem lett. A kérdésem pedig hogy hol tudom lementetni az adatokat a vinyóról? Iszonyúan fontos lenne, hogy minden meglegyen! Egy megbízható és amennyiben lehet akkor olcsó helyet ha tudna mondani vki, ahol vissza tudják nyerni a vinyóról az adatokat azt megköszönném!

Samsung HD161HJ típusú vinyóhoz keresek elektronikát. Aki rendelkezik ilyennel és megválna tőle, az dobjon egy PM-et! Munkám gyümölcsét cserélném valami ehetőbbre.

tommyg
sziasztok, olyan progit keresek ami egy videóból az összes képkockák rögzíti, elõre is kössz

ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit

Atti12
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni hogy az AsRock AM2NF3-VSTA alaplapon van ATA kábel? :S És ha van akkor hány darab? AsRock honlapján néztem de ott nem igazán volt egyértelmû számomra. Légyszi minél elõbb válaszoljatok. Elõre is köszi!

Met
hát ha a megfelelõ driver van felrakva, bios-ban nincs letiltva, a hangerõszabályzón sincs lenémítva és a kábelek is jó helyre vannak bedugva, akkor rossz az alaplap

Hy!
Lehet lecserélem a procit e6750 re akkor mennyiért tudnám eladni az e6320at szerintetek?

Imisz
nem

Met
eszközkezelõben nem mutat hibát?

Imisz
nem.... 😞
integrált szar, driver telepítve, de meg se mukkan. mi a f**z baja van? nem tudom elképzelni sem...

Vezérlõpult/Hangok és audioeszközök/Eszköz hangereje/Elnémitás?

Imisz
azzal se szól semmit

clio1616v
ha sistereg akkor fókuszálj a hangszórókra, esetleg próbáld ki hogy mit szól egy fejhallgatóval...

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

clio1616v
lol sistereg 😊 ezt a szót se láttam még leírva 😊

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

SHADOWEYES7
valami lehet levan tiltva :S

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

Imisz
igen... de csak sistereg de azt is elég halkan :/
másik hangszóróval is megpróbáltam, a hangszóró ikon megjelenik a tálcán lehet is állítani, de egy gramm hangot se dob 😞((

clio1616v
hangszórók jól vannak rádugva?

xD
bocs csak már este van és ideges is vagyok
köszi!