Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
-
csab3sz #38948 Hali 2 problémám van!
Tegnap barátomnak (akinek eladtam a régebbi gépemet) olyat csinált a gépje viharban hogy amikor elment az áram és visszajött (ez a 2másodperces elmenéses dolog) akkor neki visszakapcsol az szgépje és újraindulna ha nem kezdene el sípolni a gépje és nem írná az ki hogy GF 8800GT......
Azt szeretné(m) kérdezni hogy valahol (BIOS)ban ki lehetne kapcsolni ezt a beállítást hogyha elmenne az áram akkor ne kapocsoljon vissza?
K.J nevében köszönöm!
Az én problémám pedig:
Xp-nem kellett, de amikor felraktam minden szir-szart akkor a végén észrevettem hogy a kép egy kicsit homályos! lool
DVI-on van a SAMU meg minden de nem olyan éles mint amilyen szokott lenni most felrakom a legújjabb drivert hátha jobb lesz, he igen írok.
Kösz!