!!! SEGÍTSÉG !!! - általános segítségkérő topic
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Na igen... Hihetetlenlenebb ez még még egy francia autó kapcsolási rajzánál is...
Saor Alba
Nem is igazán értem hogy tud már egy szoftveres megoldás ekkroa hibát okozni, pláne Easy módban, mindenféle "Tuti ezt akarod?" kérdés nélkül...
"It ain't what you don't know that gets you into trouble. It's what you know for sure that just ain't so."
Saor Alba
Kaptam új gépet, a boltba még összerakták, én csak bedugogattam!
Játszok-játszok egyszer csak újraindítja magát. Mondom biztos véletlen volt, játszok-játszok megint. Betöltés után kiírja Hibajelentés súlyos hiba! Kérlek segítsetek bosszant egy kicsit.
köszönöm
"It ain't what you don't know that gets you into trouble. It's what you know for sure that just ain't so."
Nézd meg a BIOS-ban nem e qrt el valamit.. Túl magas szorzó v. ilyesmi.
Saor Alba
A saját gépemen akartam kipróbálni a Gigabyte alaplaphoz jött EasyTune5 Pro programot. Namost felment, stb. hát egyenlõre nem állítottam semmit, gondoltam kipróbálom a gombokat, rányomtam a GO-ra... Namost az egész gép lefagyott, nem csinált semmit, nyomtam egy reset gombot.
Az indításkor pedig semmi kép, bekapcsol de nem bootol.
Akkor kikapcsoltam, jumpert ráraktam a Clear CMOS-ra kiszedtem a gombelemet 10 percre, minden vissza, majd ugyanaz a probléma. Hangot nem ad, indul csak sötét képernyõ és nem bootol. Nem tudjátok ezzel mit tudok kezdeni? Nehogy már az OS alól használható program EASY módban ráadásul semmit sem állítva, csak a GO-t nyomtam meg hardveres hibát okozzon... szólvan nem tudtok vmit?
Van két winchesterem mind kettõn más op rendszer, elindítom a gépet és mindíg kérdezze hogy melyik vinyórol buttoljon...ezt meg lehet valahogy csinálnI? Elégé fontos lenne!elõre köszönöm szépen ! by by all!
\"Egy pohát tej tiszta fej\"
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
szerintem fps fóbiája van<#hehe>#hehe>
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
Úgyhogy szerintem te vagy a <#lama>#lama>,hogy egy ilyen drága kártyán szarul megy nálad.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Ha szaggat mint az állat de a Fraps azt írja, hogy 2000fps akkor jól érzed magad?
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
Feltettem NFS PS-t. Elkezdek vele játszani tök jól megy max grafon minden de észrevettem hogy igy izél a kamera szal nem tuttam elmondani hogy rázó effektust tettek be vagy laggol a gamma. Ezért feltettem a frapet nézem hát kemény 32 a min fps em odáig is leesik átl 40 max 60.. egy 8800 GTS tõl? naneee...
Az összes usb helyem 2.0-ás az xp mégis csak 1-esnek véli nemtudom felrakni az alaplaphoz adott usb drivert mert kiírja hogy az sp2 miatt nem kell...
Biosban 2.0-nak van állítva...Nem használok hosszabbítót...
Akármit dugok a gépre lassú 1mb/s-el nyomul és így rendes fél óra nagyobb mennyiséget a telómra le/fel pakolni....
Fennvan minden alaplapcucc,be is vannak frissítve,microfoséknál meg nemtalálok semmi lényegretörõt csak azt hogy usb 2-höz pakoljam az sp1-et vagy frissebbet..Fullbefrissített sp2 van a gépen...
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
Z77A-GD65 | 3570K | Mugen 2 Rev.B | Vengeance LP White 8GB | HD7870-DC2TG-2GD5-V2 | Xonar DX | 830 128GB | WD7500AAKS | 2X HD154UI | TX650W | BX-500 | 32LF2510
kiirok dvdre avikat, mpeg-eket, és miután lejáccanám az asztali dvd lejátszón,a videok 80%nál ez a kiirás fogad:·"nem engedélyezett a lemez által"
ötlet?
tud divxet a lejatszo, meg minden nyalanksagot.
boldog karacsonyt!
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
(De ez saját vélemény)
Z77A-GD65 | 3570K | Mugen 2 Rev.B | Vengeance LP White 8GB | HD7870-DC2TG-2GD5-V2 | Xonar DX | 830 128GB | WD7500AAKS | 2X HD154UI | TX650W | BX-500 | 32LF2510
De nincs kizárva, hogy szar is a kártya.
egy srácnak is ien van pont az sg-n olvastam és az xpertvision-os is pont így néz ki😄
le fogom szedni de ha ezzel se jó akkor nemtom mi legyen
remélem a 8800gt-vel nem fog szarakodni!
ja az még elõfordulhat hogy a videókártya szarakszik azért mert használt??
Tudna valaki megbizhato CD/DVD iro programot a NERO-n kivul.
Koszi
Abit KN9 SLI nForce 570;AMD64 X2 6400+; GEIL ULTRA 800MHz 4-4-4-12 NVIDIA 8800GTX;DELL 22\" TFT
ezzel a verzióval is az nv4_disp meghibásodik ezt írja!
mit lehetne vele csinálni??
a gpu 48-52 fokig megy
a proci se melegszik túl
vadi új gép csak a videókártya régi!
szerencsére garanciás, szóval csere lesz remélem, még le kell beszélnem a bolttal. sõt, lehet rögtön egy jobbra cserélem.
köszönöm, aki tud még tippet - bár kétlem, hogy ezt itthon meg lehet csinálni - attól várom, köszi mégegyszer, csáó.
The Matrix has you...
eddig a 93.71 driverrel semmi gond nem volt!!!köszi
csak annyi hogy most cod2 közben újraindult a gép de semmit nem írt amikor bejött az xp!
köszi a segítséget
Van egy kis gondom a gépemmel. Most is csökkentett módban tudok csak írni.
Az történt, hogy egyszercsak megfagyott a gép játék közben. Ez nem új dolog, mondjuk mostanában szerencsére nem volt ilyen. Mindegy, restart.
Ekkor már gyanús volt, hogy valami nem jó. Az indulóképernyõn függõlegesen szaggatott zöld csíkok jelentek meg, szabályos közönként. Szép minta, de nekem nem tetszik😊)
Memória és perifériák tesztje után mikor be kellene adnia a winfos üdvözlõképernyõt, akkor viszont már vízszintes szürke csíkozású, késõbb vált kicsit sûrrûbb csíkozásra és kikapcsol a monitor. villog a képernyõ gombja, de persze fekete minden. A vinyó szörcsög mintha töltene, de semmi nem történik. valamikor újraindul és beadja az újabb töltés után, hogy nem sikerült indítani a windózt, akarom-e csökkentetten indítani, de néha ez sincs, csak áll a gép.
Próbáltam azt, hogy beraktam az XP-telepítõt, de mikor olvassa be, akkor azt írja ki, hogy general failer és különbözõ kódokat írogat, hogy mi nem stimmelt. persze ezeket nemtom mik, de gondolom, hogy a videókártyával van gondja.
jól sejtem, hogy a videókártya a ludas?
meg tudom oldani vhogy a problémát vagy cseréljem ki? itthon nincs még egy, a bolt ahol vettem az meg lehet, hogy a két ünnep között se lesz nyitva.
köszi elõre is a helpet.
The Matrix has you...
az megvan csak nincs serialom xD
elõre is köszi