Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.

A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
  • WaCkHaRee
    hölgyeim és uraim...ötleteket kérek, mert lassan az ideg szétb@sz.....
    adott egy NEC dvd-író. lett új gépem, kb ezzel egyidőben beszart úgymond az író. (nemtudom hogy kapcsolatba hozható-e a kettő, de valószínűleg igen). az a baja, hogy tud írni dvd-t, de olvasni nem. megírja, minden klappol, de a dvd-t nem olvassa vissza (más olvasó viszi). eleinte csak pár dvd-vel csinálta, de lassan már nem olvas egyet se. garanciális volt még...mondom visszaviszem, kicserélik, minden fasza. erre ma hívtak a boltból, hogy náluk tökéletesen működik. wtf? tettem fel a kérdést magamban. gondoltam viszek be pár "minta" dvd-t, ami itthon is szar volt, hátha ott vhogy máshogy írják vagy tököm tudja. erre berakom az adott dvd-t az itthoni olvasóba, erre nem olvassa ez se. egyiket se. abszolúte tanácstalan vagyok.
    szerintetek kapcsolatba hozható az új gép ezzel a problémával?
    egyik egy LG kombó (HL-DT-ST RW/DVD GCC4521B), másik meg ugye az NEC író (Optiarc DVD RW AD-7173A)
    segítségeteket előre is köszönöm