!!! SEGÍTSÉG !!! - általános segítségkérő topic
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit
Fákjúal!
MEgtaláltam a Biosban a szökséges oldalt ott az fsb meg a Memory multiplier (leforditva memoriaszorzó). Viszont észrevettem hogy pirosan villog egy felirat: Pc Voltage not optimized!. Megnéztem ott az elsõ adat szerint ez a voltage manualon van az összes többi auto-n.. Akkor most ezzel milegyen.. A szöveg nem biztos hogy ez ha szükséges szó szerint ujraiditom és megnézem ujra de a vége tuti: Voltage not optimized...
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Bemegyek a biosba, megkeresem elõször a CPU Frequency/FSB azt átirom 270 rõl 371 re, utána megkeresem a DRAm Frquency t átirom 742 re. Majd Save and exit ujraindul a gép orthost futtatom 9 es prioritásom és ha 5óráig fut és nem jelez hibát akkor jó?
PS3 ID: hdcsaba
Pentium Dual Core E6500 @ 4,01 GHz 1,34v,AC Freezer 7 Pro,4 GB DDR2,Asus P5QLD PRO,SAGA2 400W MSI HD4830 OC (700/2200) 512MB GDDR3,SAMSUNG 500GB F3,2xLG DVD RW H55L,Benq 19\' Windows 7 x64 RTM
mért nem tudok kb 1.7 giga feletti iso-t kicsomagolni
ntfs fájlrendszerem van mindig 100% -nál lemez olvasási hibát ir ki
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Vagy esetleg Total Commanderrel feldarabolod.
most akkor a memory freqvencyre 742 mhz et irjak be?
Emeld meg 371-re.
DRAM Frequency vagy valami hasonló legyen 800 MHz vagy az alatt.
Az óra se jár, de az aktuális idõt mutattja. (amikor beléptem a biosba).
Kivettem az elemet is, hogy hátha megjavul, de semmi.
Valaki tud segíteni?
Rakhatod egybõl 371 FSB-re és ha stabil, akkor emelhetsz rajta 10 Mhz-enként.
Ma szeretnék nekilátni meghuzni a processzoromat. Mondtátok hogy kérdezzem ph s forumon mit hogy ezt irták:
Igazság szerint le tudok neked írni számokat, azt megpróbálhatod belõni. Ezek tutira biztonságosak, nem száll el semmi, de igazság szerint magadnak tudod a legjobban megnézni a cumó végét. Egy a lényeg: Amíg nem emelsz drasztikusan feszt, addig nem füstöl el semmi! A mai procik hamarabb kapcsolják le magukat, minthogy elfüstöljenek
Tehát:
Procid gyári órajele 1.86 Ghz, ezt úgy éri el, hogy 266 az FSB, és a szorzó 7.
Átállítod az Fsb-t 371-re, ezáltal kijön a 2597 Mhz. Memória szorzója legyen 2, ezt biztosan viszi, hisza gyári érték alatt maradunk (371*2=742Mhz)
Lényegében ennyi... Azonban megjegyzem, hogy ez csak egy gyorstuning, te látod a legjobban majd, mit bír a rendszer! Ha van egy boot-képes beállításod, akkor még nincs vége, Orthos nevû programmal Blend tesztet futtass 9-es prioritáson, pár órán keresztül... Ha nem jelez hibát, akkor kész is vagy
Igazság szerint le tudok neked írni számokat, azt megpróbálhatod belõni. Ezek tutira biztonságosak, nem száll el semmi, de igazság szerint magadnak tudod a legjobban megnézni a cumó végét. Egy a lényeg: Amíg nem emelsz drasztikusan feszt, addig nem füstöl el semmi! A mai procik hamarabb kapcsolják le magukat, minthogy elfüstöljenek
Tehát:
Procid gyári órajele 1.86 Ghz, ezt úgy éri el, hogy 266 az FSB, és a szorzó 7.
Átállítod az Fsb-t 371-re, ezáltal kijön a 2597 Mhz. Memória szorzója legyen 2, ezt biztosan viszi, hisza gyári érték alatt maradunk (371*2=742Mhz)
Lényegében ennyi... Azonban megjegyzem, hogy ez csak egy gyorstuning, te látod a legjobban majd, mit bír a rendszer! Ha van egy boot-képes beállításod, akkor még nincs vége, Orthos nevû programmal Blend tesztet futtass 9-es prioritáson, pár órán keresztül... Ha nem jelez hibát, akkor kész is .
Szeretném megkérdezni hogy ezeket hol tudom bioson belül pontosan beállitani?
Másik kérdésem hogy aztmondták nekem szervizbe érdemesebb tuningnál kicsivel haladni egyre fel, de nekem itt azt irták hogy rakjam egybõl erre.... hogy legyen?
Nekem pont ilyen gondom volt.Majd egy hónapot szívtam azért mert mindíg a reck-röl akart be Boot-olni.Azon is volt egy szûz winfos.
Örülök hogy megoldódni látszik a problémád.<#integet2>#integet2>
Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:
Semmi hiba nem lép fel netezek játszok filmezek és néha néha csipog 2 picit azthiszem!
Nemtudja valaki mi lehet ez?
Next PC upgrade: 2022
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
-Jól be van dugva
-amint látjátok mûködik, mivel írok ektek... Szal mi lehet a gond?
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
De elméletileg, minden proginek fel kéne ismernie, hogy milyen betûtípusok vannak a windows/fonts mappában.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Vettem egy 7600 gt-t a már meglévõm mellé.
Elsõszámú kari (klék slot) most a régi, második pedig az uj (fekete slot).
SLI engedélyezve, minden beállitva, crysisnél, cod4-nél, PIROS csikok futkoznak és néha olyan 8 bites szinmélységû foltok jelennek meg, hõmérsékletek GPU1: 65°C, GPU2 83°C.
MI LEHET EZ????
(ui.: nyomtam eegy printscreent-, paintbe bemásolva tökéletes képeket kapok, nyoma sincs a csiknak!!!)
Nem tudjátok véletlen hogy lehet betütipust átvinni egyik progiból a másikba? (Office 2003as Wordbõl egy másik, üzleti progiba..)
Félre ne értsd nem akartalak zrikálni.
Nekem az alaplapom sata-s meg a rendszer vinyóm ,a reck-jeim meg mind IDE-s de mindet felismeri egyböl, ahogy beteszem.
Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit