Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
-
Kéne egy kis segítség.
Haverom átjött ma a gépével és gondoltuk lanozunk egyet. Később eszünkbe jutott hogy mi lenne ha neten játszanánk, nosza, osszuk meg. A probléma annyi, hogy nekem éppen átmeneti netem van, amit egy wifi antennával fogok be, ezzel kapcsolódok egy közeli hálózatra és használom a netet. ezt szerettük volna megosztani, de a haverom gépében nincs wifi, szóval ezt így ő nem tudja megcsinálni. Akartunk kérni a faterjától egy antennát neki is, de ő azt mondta hogy nincs, és próbáljuk meg ezt megosztani, mert meg lehet ám. De kérdem én, hogy? Valaki tudja, vagy egy program segítségével meg lehet?