!!! SEGÍTSÉG !!! - általános segítségkérő topic

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szted minek????

Egyébként a Nero télleg nem valami jó lemezkép írására...
Prince of Máté
1.Nero egy fos lemezkép írásra
2. IMGBURN = DVD Decrypter
3. DVD Decrypter a legjobb iso írásra

Met
ImgBurn-el írd a Dl-es lemezt

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

tommyg
írjál neroval, ne ilyen szarokkal

ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit

Prince of Máté
Help pls!
Valaki segítsen DL DVD írás ügyben!
DVD Decrypterrel akarom kiírni, és ez az abalak jön be az írás felénél:

Valaki segítsen mit állítsak be, mert már 2 lemezt is elbasztam...
Tudom hogy senki se ír, de valaki pls help!

tommyg
minekazneked?

ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit

Hi!

Tud valaki Ati Radeon 9550-es kártyához VideoBios frissítést?
FlyHigh
0.5mm bõven elég, tök sima a proci teteje meg a hûtõ talpa is. Egyenletes legyen, meg ha ezüst tartalmú zsírt használsz arra figyelj, hogy mellé ne menjen.

Thrash \'Till Death

gondolom az a vastagság 1mm körül legyen vagy még kevesebb ugye?

PS3 ID: hdcsaba

A hõátadó pasztát én bankkártyával szoktam szétkenni. De figyelj oda a megfelelõ vastagságra (akarom mondani vékonyságra)!

Enermax850w; ASUS Prime H770-PLUS D4; i9-14900; 128GB RAM; ASUS RX 6750; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx Win11Pro

Roger6
Köszi a segítséget. IDE kábeles vinyót nem ismer fel magától a gépem.

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Sziasztok lenne egy gyors kérdésem, hogy mennyi hûtõzsírt rakjak a procira? és mivel kennyem szét?

kaposi1
Mia fenének kellett ezért belemenned a Bios-ba.
Ahhoz hogy egy gép alapból lásson ill.ne lásson egy uj vinyót, nem kell a Bios-ba állítani semmit.

Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:

FlyHigh
Az miért lehet, hogy néha még a postolásig sem jut el a gépem bekapcsoláskor? Menüt behozza és ennyi, onnantol már csak a ki-be kapcsolás segít.

Thrash \'Till Death

Roger6
Tehát leállítottam a gépet, kivettem a vinyót, aztán visszaállítottam a BIOS-ban, hogy csak egy vinyó van. És ezután jelentkezett a probléma.

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Mi az hogy BIOS visszaállít? Úgy indul újra hogy még a plusz vinyó benne van, vagy már kivetted?

Roger6
Sziasztok! Lenne egy nem kis problémám, remélem tud valaki segíteni.

Szóval beraktam egy vinyót a gépembe, amirõl filmeket, játékokat másoltam az én meghajtómra, utána gép leállít, BIOS visszaállít. Azóta a gépem a Windows logónál (ahol menne a csík, hogy tölt) állandóan újra indul. Én még ilyet nem láttam. Be sem tölt a Windows, ahogy megjelenik az a szar, már is restartol. Mitõl lehet ez? Vírus nem lehet, mindenbõl a legújabb van fent.

Segítségeteket elõre is köszönöm!

Solten
Miért csodálkozol, MSI kártyámon is betojt a gyári cooler, garidõn belül.

Saor Alba

csak mondtam valamit biztos nem így van!
de még mindig nem forod a ventilátor!
kivettem a karit kifújtam a vezetéke rendben van!
lehet a protól bedöglött a ventilátor?
gyári hûtõ van rajta!
vagy csak egyszerûen eddig bírta a hûtõ?
de egyébként eddig minden karácsonkor körûl beszart a gépem!
és aszem most rendes bélcsere lesz!
tommyg
<#nevetes1><#nevetes1>

Senki se tud segíteni? 😞

lehet az a gondja mint nekem egyszerûen elment a hûtés a kariról !
mert nekem is pár napja látom a cod 4 játékban hogy néha elkezd kurvára szaggatni és az FPS 1en van ilyenkor kilépek a gameból és újra belépek! az jó de elõjön ismét!
ma vettem észre hogy a karin a ventillátor nem forog!
tommyg
sztem egyértelmû...itt az ideje karit cserélni

arsnl
Senki? Vagy még várni kell a nagy zsenikre? 😊

Solten
Nod az egyik best. Jó még a Kaspersky.

Saor Alba

tommyg
ideje lenne megismerkedni a válasz erre gombbal, feszekkel szerintem ne nagyon szórakozz ha nem vagy benne nagyon a szakmában(ez csak jó tanács)

bardocz
hát az eléggé jó vírusirtó
sziasztok! vmi jó virusírtót tudnátok ajánlani? most NOD32-t használok
1.57 volt elég nekii?
Met
tisztítsd ki

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

tommyg
nézd meg nincs-e elszakadva valahol a venti vezetéke, esetleg be van e dugva a helyére

hello!
nagy gond van nem forog a videókari hûtõventilátora!
mit tegyek! 88 fokos lett!
Az AGP apertúra az a memóriamennyiség, amennyit a GPU lefoglalhat magának a rendszermemóriából. Köze nincs a VGA saját memóriájához.

A sebességnél meg minden rendben van.

hello!
az AGP-s kariknál az
Mezõ Érték
AGP apertúra mérete 128 MB
Mezõ Érték
Támogatott AGP sebességek 1x, 2x, 4x, 8x
Mezõ Érték
Aktív AGP sebesség 8x

melyiken kell lenni a biosban csak a 8× vagy 4×es lehet állítani?
256 mb ramja van a karinak!
arsnl
Sziasztok,
Az alábbi problémám lenne: Tegnap játék közben elõjöttek zöld és lila pontok, majd az fps leccsökkent kb 1re és a monitor kibekapcsolt majd magátol ujra indult a rendszer. Az ujraindulás után a bios menüben fehér csikok voltak és ujra elõjõttek lila és zöld pöttyök. 1-2 percre kikapcsoltam és ujra jo volt. De ha játszok akkor kb 5 perc után elõjõn mindig ez a folyamat. Én videokártyára gondolok, hogy az ment szét. (6600GT, másfél éves kb). És az lenne a kérdésem, hogy vegyek egy újat vagy még lehet-e ezzel vmit kezdeni?
Elõre is kössz

Sziasztok
Úgy néz ki, hogy eltudom cserélni a 2,8 as northwood magos procimat, egy 3.0 Ghz-es prescott magos procira.
Szerintetek mennyivel lesz jobb a gépem teljesítménye? Mi a véleményetek a prescott magos procikról? (tudom hogy nem mai darabok, de nem akarok nagyobb összeget most a gépembe fektetni). Jah és egy ATI x1950gt vga-m van.
Most a 3dmark06 ban 600pontot ér el a proci.
Láttam teszteket hogy a prescott 900 pontot.... Ez a plusz teljesítmény játékokba is ki fog jönni?
Remélem tudtok segíteni.

Szia!
Tudna valaki feltenni egy linket a sony cdy 2500r használati utasításáról lehetõleg magyarul?
Köszi!
köszi az infót

LAP: MSI K9A2 CF-F CPU: X2 6000+ VGA: Sapphire 3870 DDR4, RAM: 4GB Samsung, HDD: Seagate 320GB SATA2. Várható bele egy CoolerMaster HyperTX2-es

davidka003
Szerintem február-március körül lentebb mennek az árak.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Sziasztok!!

olyan kérdésem lenne, hogy mikor érdemes gépet venni, mikor fognak lemenni az árak? karácsony után, vagy azért kell várni tavaszig, vagy nyárig

LAP: MSI K9A2 CF-F CPU: X2 6000+ VGA: Sapphire 3870 DDR4, RAM: 4GB Samsung, HDD: Seagate 320GB SATA2. Várható bele egy CoolerMaster HyperTX2-es

Hali!

Ennek pedig erõsen hardvertámogatás/hiba szaga van...Az ASRock nyûgös a videokártyákra, fõleg ezek az olcsó, VIA chipset-es hibrid(magánvélemény:fos) lapok. Nézd meg az XP alatt támogatott kártyák listáját és látni fogod, hogy csak egy Gecube X1650 Pro van benne, és azt is csak a 6.11-es catalyst alatt tesztelték (ha tesztelték). VGA Support List
Esetleg megpróbálhatod a 6.11-es catalyst-ot felpakolni, hátha...

Danus16
Hello

Volna egy "kis" problémám...
Nemrég lett meg az új gépem (nov. 20 körül), adatai FSP BS2 400W, GigaByte P35-DS3, E4500, GEIL ULTRA 2GB KIT, GeForce 8600GE (még annyit, hogy proci tuningolva 3033MHz-re és 1,375V-os feszen van, a ram pedig 825MHz-en)

Na az lenne a problematik, hogy vannk olyan game-k amik kékhalált okoznak...
Pl. feltettem UT3-at, elsõ indításnál ment meg midnen, másodszorra meg kékhalál. Aztán letiltatta a tuningot meg mindent... újrapróbálom, megin kékhalál.. azt letöröltem...(de az elsõ indításnál is már meg volt húzva a proci)
Aztán most feltettem Ghost Recon Advanced Warfighter 2-t, szintén eztcsinálja... viszont most nem tiltatta le a tuningot hála istennek...
Aztán még ott a BF2, ami meg elindul, fekete képernyõ és kilép sittysutty... bár igaz ez már a régi gépen is jelentkezett, nemtom lehet hogy a driver az oka, az viszont furcsak hogy az Radeon 9800SE volt, nem nvidia... na mind1...
A Fable meg hibaüziket küldözget, el se indul, bár sztem ez se a hardverhez kapcsolódik, csak úgy mondom...
Meg ha itt tartunk, BlackSite Area 51 meg olyat csinál, hogy foylamatosan balra-le húzza az egeret és hátrafele megy, bármit csinálok... és játszhatatlan... próbálkoztam ezer dologgal, átkonfigurálással, profiltörléssel, vagy 4reinstallal, 1.1-es és 1.2-es patchel, de semmi se hatott neki. Ráadásul ha kihúztam a billt és az egeret az USB-bõl akkoris csinálta...(vagy esetleg a kormány csinálta? lehet megpróbálom hogy kihúzom. cska má megin felkell telepíteni...)
Egyébként meg a többi megy, bár nemtom mi nem menne még... Gears of War, Test Drive Unlimited, CellFactor, CoD4, Lost Planet, Xpand Rally Xtreme, NFS ProStreet, TimeShift, CS:S, Crysis, BioShock, Jericho megy... meg az összes, amit próbáltam, bár talán naggyából ez az összes.
És már nemtom mi a halált csináljak. Egyébként UT3-at megpróbáltam azután, miután letiltatta a tuningot, szal alapfeszen alapórajelen, akkoris kékhalál....
Mi a jó fene van? Ha jóltom alaplapnak és procinak a legújabb drivere van fenn. Hangkarinak régebbi, de kétlem hogy ez lenne a baj. természetesen nforce-ból a legújabb.
Na szal ötlet? ne gyertek winreinstallal, mer ahogy említettem, még 1 hónapja sincs meg az új gép.

http://www.youtube.com/user/kilipeti

Pistike 007
És és és a lomtárat hogyan tudom elrejteni az asztalról?😄

Hello!

Segítséget szeretnék kérni. A lényeg hogy nemrég újjítottam a gépet. Van benne egy Asrock 4coreDualVSTA alap és hozzá egy radeon x1650pro vid kari.
Mostmár egyre gyakrabban jön elõ egy probléma amihez foghatót még nem láttam, leírni is nehéz szóval inkább mutatok képet:

A kép lehet kicsi de a lényeg hogy színes csíkok jönnek elõ rajta, egyre több aztán már szinte alig látszik a kép és végül pár kattintás után megfagy. ha újraindítom a gépet akkor pár percig vagy óráig megy de aztán ismét elõjön. Van amikor játétszom és így beugranak színek és mintha széttöredezne a kijelzõ, aztán a hang is meghal (búg és recseg mint állat) és végül lefagy az egész. De van amikor csak itthagyom a gépet windows asztallal és mire visszajövök vége...
A hibajelentés szerintem a vidkarira utal de akkor nemértem hogy a hang miért áll le néha...
Egyszer kinyomta a kék képernyõt is a következõkkel:
Problémát kövi fájl okozta: ati2dvag
Az illesztõprogi végtelen ciklusba került.
Technikai információ:
***STOP: 0x000000EA stb.

A gép többször újra lett rakva, teljes format után. Legutóbb tegnap de ma már indítottam újra párszor.
Ha valakinek van valami ötlete légyszi segítsen.
Solten
7 tûs s-video <#smile>

Saor Alba

Solten
<#zavart1>

Saor Alba

Pistike 007
Õ, XP prof, de már megcsináltam, köszi😄

Solten
Milyen az oprendszer?

Saor Alba

Pistike 007
Üdv! Hogyha van egy beépített SD kártyaolvasó a latopomban és újra lett telepítve a oprendszer akkor hogyan lehet életre kelteni?
Köszi!