!!! SEGÍTSÉG !!! - általános segítségkérő topic
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...
Ajánlott megoldás
A rendszer ismétlõdõ eszközt észlelt. Ez a hiba akkor fordul elõ, ha valamely eszközbusz-illesztõprogram helytelenül két azonos nevû gyermeket hoz létre (hibás eszközbusz-illesztõprogram), illetve ha egy adott sorozatszámú eszközt azt megelõzõen észlel a rendszer egy új helyen, hogy a régi helyrõl eltávolították volna.
Indítsa újra a számítógépet.
Az eszköz tulajdonságait összegzõ párbeszédpanel Általános lapjának Hibaelhárítás gombjára kattintva elindíthatja az eszközhöz tartozó hibaelhárító varázslót.
[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...
Mi lehet a baj? LG Super Multi DVD íróm USB-n keresztül csatlakoztatom a laptopomhoz. Az eszközkezelõben ezt a hibaüzenetet kapom :az illesztõprogarmot sikeresen betöltötte de nem találja az eszközt.(41 es hibakód)
Köszi!
Problémám van dvd írással, a segítsgéeteket kérném.
Adott egy PIONEER DVD-RW DVR-111D dvd író, és egy (verbatim)DVD+RW, és DVD-RW. És nem akarja megírni az újrairható dvd-t, mert mikor elkezdi az írást, akkor kiírja, hogy dvd írás hiba. Mindíg ezt csinálta, próbáltam azt, (googleba utánanéztem, és ez alapján), hogy az eszközkezelõben frissítettam az illesztõprogramját (gúgli által)megadott helyrõl. NA nekem ezután sem akarta írni. Aztán azt is olvastam, hogy másoknál akiknél ugyanez volt a gond, illesztõprogram frissítés, és windows reinstall után már megírta(na ezt nemtudom, én azt hiszem, hogy a frissített illesztõprogram format c után elveszik), nos nekem is volt win reinstall, de ezután sem írja.... 😞 😞"
- memória: 256 MB GDDR3 1200 MHz
- csatlakozók: Dual-DVI, TV kimenet
-GPU: Leadtek 8600 GT 256 Extreme PCIE 600MHz
-memória: 256 MB GDDR3 1200MHz
-SLI Multi GPU, HDTV TV-out támogatás
Core 2 Duo 4300-at meg nem veszek. Az az AMD proci tökéletes nekem. (1800MHz vs 2400MHz)
Proci hûtõt, meg csak azért írtam, mert amit kinéztam AMD az épp nem volt dobozos, de azóta találtam dobozost is ennyiért.
Igazából a cpu biztos, inkább a hozzá való alaplap a kérdés. HOgy megfelelõ e neki ez az Abit, vagy esetléeg mást hasonló árban.
thx
Ja. 😄
Z77A-GD65 | 3570K | Mugen 2 Rev.B | Vengeance LP White 8GB | HD7870-DC2TG-2GD5-V2 | Xonar DX | 830 128GB | WD7500AAKS | 2X HD154UI | TX650W | BX-500 | 32LF2510
De azt jól teszed, ha bios-t frissítesz: bios
Z77A-GD65 | 3570K | Mugen 2 Rev.B | Vengeance LP White 8GB | HD7870-DC2TG-2GD5-V2 | Xonar DX | 830 128GB | WD7500AAKS | 2X HD154UI | TX650W | BX-500 | 32LF2510
Tegnap megjött öcsém videokártyája egy 8800GT.
Gépébe beraktam, elindítom és nekiáll sípolni. Egy hosszút és három rövidet. Alaplapja ASUS M2V. Kártyát kipróbáltam a gépembe, nálam elindult. Van neki 2 giga ramja, egyenként kipróbálva, úgy se indult.
Tápomat is áttettük azzal se indult.
Volt vkinek vmi hasonló gondja?
Mindenesetre ma egy BIOS frissitést megpróbálok nála, hátha rendbe jön.
éy procihûtõt ne vegyél
továbbá egy asus p5b lapot vegyél 21k-ba
jah és majdnem elfelejtettem egy hasznéált de grais core2duo 4300-t gyári hûtûvel is kapsz 19k-ból
"Sziasztok!
Gépfejlesztésre adtam a fejem, de a keret nem túl nagy. Mindössze 80.000 Ft áll a rendelkezésemre. Ebbõl szeretnék valami jót kihozni. Jelenleg a következõ ajánlatot kaptam (Kérlek titeket, nálam okosabbakat, hogy amennyiben valamelyik alkatrészt lecserélnétek, és ez ugyanúgy beleférne az árba, azt jelezzétek. Ebbõl a pénzbõl szeretném a legjobbat kihozni!)
A gép:
Abit AN-52 alaplap: 18.058 Ft
AMD X2 4600 AM2 A64 socket 940 processzor: 17.880 Ft
Artic Cooling Alpine 64 processzorhûtõ: 2476 Ft
Geil 2GB/800 MHz Ultra DDR-2 -KIT memória: 15.156 Ft
Leadtek 8600GT 256 Extreme PCIE videókártya: 27.449 Ft
Összesen: 81.018 Ft
Ha valamelyik alkatrész helyett másikat tennétek a konfigurációba, kérlek jelezzétek. (Ha lehet indokoljátok meg). Köszönöm a segítséget!"
elöre is köszi a helpet
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Köszi a választ elõre is!
azt tudom hogy a ram, hdd az hardver 😄
nincs semmi adathordozó benne.
Hajrá Magyarország!
Nincs CD-ben, vagy floppy-ban valami? USB-ben pendrive?
Az lenne a gondom, hogy most raktam a gépembe 256 MB ramot és egy 80 GB-os vincsesztert, az eddigi 256 mb ram és 40 gb vincseszter mellé.
(a vinyó berakásánál belenéztem a biosba is, de aztán mindent visszaállítottam úgy, ahogy volt)
mióta ezeket beraktam, indulásnál miután mindent ellenõrzött, egy pillanatra kiírja hogy érvénytelen boot.ini meg még valamit, de ez kb. 1-2 másodperc, aztán elindul a gép. Nincs semmi valódi probléma, csak ez kicsit zavaró.
Ilyenkor mi a teendõ? Vagy nem kell ezzel semmit csinálni?
A gépben a 40 gb winchester a master, a 80-as van slave-re állítva.
Segítségeteket elõre is köszönöm.
Hajrá Magyarország!
Gépfejlesztésre adtam a fejem, de a keret nem túl nagy. Mindössze 80.000 Ft áll a rendelkezésemre. Ebbõl szeretnék valami jót kihozni. Jelenleg a következõ ajánlatot kaptam (Kérlek titeket, nálam okosabbakat, hogy amennyiben valamelyik alkatrészt lecserélnétek, és ez ugyanúgy beleférne az árba, azt jelezzétek. Ebbõl a pénzbõl szeretném a legjobbat kihozni!)
A gép:
Abit AN-52 alaplap: 18.058 Ft
AMD X2 4600 AM2 A64 socket 940 processzor: 17.880 Ft
Artic Cooling Alpine 64 processzorhûtõ: 2476 Ft
Geil 2GB/800 MHz Ultra DDR-2 -KIT memória: 15.156 Ft
Leadtek 8600GT 256 Extreme PCIE videókártya: 27.449 Ft
Összesen: 81.018 Ft
Ha valamelyik alkatrész helyett másikat tennétek a konfigurációba, kérlek jelezzétek. (Ha lehet indokoljátok meg). Köszönöm a segítséget!
Ezt már én is próbáltam, ki - be raktam vga-t, de ugyan az a helyzet.
A vga kártyát meg tudom nézni majd havernál, hogy valóban halott-e.
Most a gépben, ideiglenesen 1 régi, mezei pci-os kártya van bent (hogy lássak vmit a monitoron).
A kérdés, hogy a BIOS-ban a max 4x agp (AGP Data rate), csak a PCI kártya miatt van (eddig 8x os volt de most ez a lehetõség "eltûnt")?
Vagy történt vmi az alaplappal és nem kezeli a 8x agp-t ezért jelez hibát a 6600 gt-nél?
bár én még körbekérdezek oylanokat is akiknek volt van 😊 ilyen egerük😛
Sziasztok megtudná nekem valaki azt mondani hogy mit csináljak??
Arrol lenne szó hogy elszállt az eggyik ram-om de volt othon tartalékba egy 128Mb-os 333mhz-es ramom, azzal eltudtam inditani ideiglenesen a WinXP-t elmentem vettem egy 1Gb-os ramot betettem a gépbe és egyszerüen nem akarja betölteni az Xp-t gondoltam hogy nem birja az alaplap kölcsönkértem egy 512-es 333-as ramot és azzal se akar semmit kezdeni a gép van mikor a képernyöt se inditja el de amint visszateszem a 128-as régi ramomat rendesen betölt mindent csak baromi lassu dehát ennyi vel nem is várhatnék mást.Egyszoval bármijen más ramot teszek bele a gépbe a 128-ason kivül nem csinál semmit a gépem.Pedig jó ramok mert le lettek tesztelve.Nagyon örülnék ha tudnátok segiteni mert megõrülök hogy 40 perc mire feláll a gépem pedig 1.5 gb ram itt fekszik mellettem és nemtudom miért nem tettszik neki.
Razer BoomSlang 2100DPI-s görgõs egér 4k-ba teljesen újonnan érdemes-e a megvásárlásra?
Köszi elõre is (Usb-s egér de átalaító is van hozzá ps/2-re akár)
szal akkor hülyeség ? 😊
szeretnék vmi szaki segítségét kérni...
Nem hiszem h lehetséges, de lehet olyan h leöntik a billentyûzetet cukros piával és az alaplapban megsérül vmi és nem ismer fel utána semmilyen billentyûzetet ??
Asus P5B,E1200@3,2ghz,2*1gb Kingmax 1066mhz@cl4 HD2900 pro@900/2500mhz,Toshiba 60GB,Maxtor 160GB,Samsung 500GB,Vista Ultimate, Logitech Z2300,Acer 22\",Sok hűtő:)
Furcsa problémával küzdök.
Gép bekapcsoláskor sípol, monitoron kép nincs.
Ha hagyom tovább boot-olni a gépet egy kis idõ múlva betölti a windowst.
Ezt a bekapcsolt hangszórókból hallom. Kép továbbra sincs.
A sipolás - min hibakód - videókártya problémára utal.
Ezt majd kipróbálom hogy tényleg rossz-e (egy másik gépen, havernál)...
Ami érdekes hogy 1 régi PCI-os videókártyával bekapcsoltam a gépet és
a BIOS-ban az Agp data rate opciónál 1x, 2x és 4x lehetõségek láthatók,
a 8x sehol nincs. Eddig volt!
Alaplap: AsrockAM2NF3, vga: 6600 GT AGP.
A vga kártya hibáját bitzosra veszem (bár még kiderülhet hogy jó), de
létezhet az hogy egy PCI-os kártya ennyire megzavarja a BIOS-t?
T.
Asus P5B,E1200@3,2ghz,2*1gb Kingmax 1066mhz@cl4 HD2900 pro@900/2500mhz,Toshiba 60GB,Maxtor 160GB,Samsung 500GB,Vista Ultimate, Logitech Z2300,Acer 22\",Sok hűtő:)