Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
-
Csaba #37816 Gépfejlesztés után vagyok. Az új alaplapomon (Asus p5k) 1 IDE csatlakozás van. Erre lett kötve 2db winyó (Samsung 250GB és a régi Maxtor 40GB). A gondom az, hogy néha, miközben próbálnék installálni valamit, egyszerűen megfagy a gépem. Csak a reset segít.
A winyó ledje pár másodpercig egyfolytában világít, aztán pár másodpercig kialszik, megint világít,és ezt csinálja a végtelenségig, közben semmit sem másol.
Ha kiiktattam a 40Gb-osat, akkor utána sikerült installálni a programot.
A 2 winyó zavarja egymást? Amúgy sima másolásoknál (pl. total commanderben) semmi gond nem volt, és a legtöbb program simán telepíthető. Ezért nem értem, mi a gond?
Aztán ma akartam töredezettségmentesíteni, és a régi Maxtort gond nélkül megcsinálta, de a Samsungnál ugyanúgy behalt, több programmal sem ment. Az sem segített, hogy ideiglenesen kiiktattam a régi Maxtort.
Valaki látott már ilyet? Kábel gond lenne? De akkor hogy lehet, hogy az esetek 95%-ában gond nélkül megy a másolás?
A régi gépemen külön volt a 2 winyó, és semmi gond nem volt velük.
Létezik, hogy 1 kábelen néha nem szeretik egymást?