!!! SEGÍTSÉG !!! - általános segítségkérő topic
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
jöszi
Ilyent még nem láttam! 😉
Ujra a kérdésem,hátha van most valaki aki tudja a választ! 😉 :
Pár napja csinálja a gép hogy egy idõ után lefagy teljessen!Játék közben nem csinálja,csak ha böngészek vagy msn vagy akármi.Simán megáll a kép se az egér se alt+ctr+del se ctrl+shift+esc semmi! Resetelnem kell olyankor! Antiviruskeresõk,kémprogramkeresõk lefutottak!
Memóriatesztelõ szintén! Feladatkezelõt futattam lefagyásik,semmi extra nem volt ami mondjuk felvitte volna a memóriát vagy a cput maxra! Everestet másik alkalommal,alul kis ikonokban néztem a hõmérsékletet lefagyáskor ugyanúgy nem volt szélsõséges érték a képernyõn,mint feladatkezelõkor!
van egy oldal amit mozzillával nem tudok betölteni, ezért IEvel nyomom. be is tölti a flashes oldalon a képeket.nyomok egy printscreent és nem lehet beilleszteni SEMMIT a paintbe.ráadásul a másolás +beillesztés is meghal egyidejüleg.én ezt nem értem. pl most az oldal címét se tudtam ide másolni másolás+beillsztéssel. egyszerüen miután bejön az oldal meggajdul:-C
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
azért idepötyögtem az oldalcimet ,légyszi nézd meg hogy tudsz e innen printscreenezni.
köszi
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...
Thrash \'Till Death
A kérdés, hogy egyforma ramok e?
[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...
Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB
szerintetek az normális hogy az alaplapon hõmérséklete alapból kb 70-80 fok között vAN?
Iveco Stralis Polska----------kró³ Marek
Thrash \'Till Death
kivettem a gépbõl az elemet azt most mindig f1 et kell nyomni hogy továbblépjen mikor a bios setupot lehet választani ezt hogy tudom kikapcsolni? köszi
az ügyfélszolgálaton nincs akkora hangzavar, max tegye a füléhez
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB
Thrash \'Till Death
Van egy Gigabyte p35-ds3 alaplapom, hogy van most dualba a ram? Két egyforma színû slottba dugom õket? Az elõzõ alaplapom kiírta, hogy dual channel mod, ha így raktam.
Thrash \'Till Death
Nero wave Editorral szeretnék magnókazettát digitalizálni.
A problémám hogy a felvétel elején és a végén amikor elindítom ill. leállítom, egy pattanás hallatszik. Hogy lehetne ezt elkerülni.
Hiába próbálom vágni a végét, akkor a vágás végén van a pattanás.
Tud valaki valami megoldást?
Elõre is köszi.<#worship>#worship>
Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:
Egy TFT monitornál az 5ms-os válaszidõ kb. mennyire jó vagy rossz? Ha egy hétköznapi képcsöves CRT-rõl akarok átnyargalni egy 5ms-os TFT monitorra, akkor zavarónak fogom találni?
Egyébként szerintem viszi a 2.1-es hangszórókat hiszen csak egy zöld színû csati van a hanszórón és a hangok elosztását többnyire a beépített "erõsítõ" végzi el.
Enermax850w; ASUS Prime H770-PLUS D4; i9-14900; 128GB RAM; ASUS RX 6750; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx Win11Pro
"Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel." - Bertrand Russel "Mi értelme a tükröt vádolni, ha nem tetszik, amit látsz?" - Gogol
Vki tudna válaszolni a lentebb feltett kérdésemre?
Elég sürgõs lenne.
Avance AC97-es integrált hangkártyáról lenne szó.
"Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel." - Bertrand Russel "Mi értelme a tükröt vádolni, ha nem tetszik, amit látsz?" - Gogol
nah mind1 akkor marad ez.
köszi😊
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

Ilyen elég érdekes, zümmögõ-sípoló hangot ad. Nagyon magas frekvenciájút, olyan, mintha a fejem sípolna belülrõl. De a router adja, ahogy kihúzom elhallgat. Akinek esetleg ilyen van, el tudná mondani, hogy neki ad -e ilyen hangot?
Meg igazából a gond az, hogy ha vissza viszem 3 napos cserére, nem biztos, hogy kicserélik. Egyrészt mert teljesen jól mûködik, másrészt kételkedem, hogy a MediaMarktban(11k volt, máshol sokkal több, kénytelen voltam ott venni) majd hallani lehet abban a nagy hangzavarban.
Bár elég halk, a gépem sokkal hangosabb nála, de elég zavaró a magas frekvencia miatt. Mondjuk egy kicsit lázas vagyok, lehet csak azért zavar most ennyire.
Egyébként meg elvileg ha a net megszakadt nem kellene törlõdnie ezeknek ha más progival szeded sztem... Hirtelen nem tudok 1ébként ötletet wes haver 😄
púúúúú
az internet és mikor újra csatlakozok az internetre a windows xp valami hiba miatt törölte azt a kapcsolatot ahonnét töltöttem (total commander,flashget) igy most azt se tudom mi volt a jelszó ?? Nincs valami olyan progi ami megmutassa az összes olyan jelszót amit eddig beirtunk ??
Egy olyan problémám lenne, hogy A NEC2510a dvd-íróm nem akarja megírni a Philips 4.7gb 16X dvd-t. Már szinte az összes fellelhetõ firmware-t feltettem (2.16,2.19,1.42GUI,stb...) De egyikkel sem írja meg, azt írja, hogy illegális lemez. Esetleg nincs olyan program amivel mindenképpen elkezdi az írást?
Elõre is köszi a segítséget!
Aztán kijelölheted csak a képet,és másolás vagy kivágás,azután Fájl-Új és megintcsak szerkeszt beillesztés!Én igy szoktam! 😉
Valaki adhatna egy tippet a #31243 kérdésemre! Köszi elõre is!
Elég zavaró újraindítgatni a gépet! 😞
ilyen flashes oldalakrol hogy lehet kepet letölteni?
ugyebar itt nincs olyan hogy jobbklikk->kep mentese maskent,hanem zoom ,play, loop,settings,print,about flash player.nekem csak a kép(ek) kéne(nek)😄
5let?
köszi
Lenne egy elég láma kérdésem:
P4-es alaplapba integrált hangkártya tud kezelni 2.1-es hangrendszert?
Azt szeretném kérdezni, ami igazából a problémám is, hogy létezik Vista-ra Rasppoe protokoll,ami kompatibilis, mert csak ezzel tudom beállítani a netet. Vagy van más mód rá? Inviteles vagyok, a cd-n kapott driver ez a raspppoe.
Köszönöm
Lenne egy nagy próblémám!
Pár napja csinálja a gép hogy egy idõ után lefagy teljessen!Játék közben nem csinálja,csak ha böngészek vagy msn vagy akármi.Simán megáll a kép se az egér se alt+ctr+del se ctrl+shift+esc semmi! Resetelnem kell olyankor! Antiviruskeresõk,kémprogramkeresõk lefutottak!
Memóriatesztelõ szintén! Feladatkezelõt futattam lefagyásik,semmi extra nem volt ami mondjuk felvitte volna a memóriát vagy a cput maxra! Everestet másik alkalommal,alul kis ikonokban néztem a hõmérsékletet lefagyáskor ugyanúgy nem volt szélsõséges érték a képernyõn,mint feladatkezelõkor!
Kösz elõre is a tippeket!
2-3 hete jelentkezett a probléma. havernak ráírtam az egyik dvd-rw-re egy oprendszert de úgy hogy nem pipáltam be a neronál hogy többmenetes dvd írása. utána le akartam törölni a dvd-rõl az adatokat de az újraírható dvd-t úgy ismerte fel mintha egy síma egyszerírható dvd lenne. gondoltam valamit tököl a windows meg már az összehullás szélén állat. újraraktam a windows-t és másikdvd-rw-vel is ugyanezt csinálja igaz ott sem pipáltam be hogy töbmenetes dvd írása. most mi lehet a gond??? tönkrement a dvd íróm? típusa NEC ND-3540A(alcohol 120%-al is ezt csinálja)
AMD Athlon X2 4800+ 3.00 GHZ, ASUS M2N-SLI, 2x2Gb DDR800 Kingmax, MSI GeForce 8800GTS 320Mb, Samsung 250Gb, Windows 7 x64
Ha a cápa a tenyeredből eszik,a lábadból is fog.
- Levegõ szállítás: 36.80 CFM (2400 RPM-es fordulaton) "
LÁL 😄DD
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
A segitségeteket szeretném mégpedig az alaplapomnak nincs meg a CD-je/VIA 82C5868/pipc-ISA HID ha minden igaz ez a sorszáma hol lehetezt letölteni?
Köszi elöre is a segitséget!!!!!!!!!!!!
PEGASO ez a legjobb spanyol gyártmányu kamion de az a baj hogy sehol nincs ilyen ahol lelehet tölteni a pttm-be!ja DAF,SCANIA ezek elismert haszongépjármüvek..!
2-3K-ért AC Freezer 7 pro-t kapsz..