Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
-
Szevasztok! Lenne egy olyan problémám, hogy a kb 1,5 éves XEROX LCD-mbe rendszeresen beég a kép. Ami kb 15 percnél tovább van rajta, az ottamarad halványan, szürke vagy zöld képnél látszanak a legjobban. Utána ez néhány óra alatt eltűnik, de akkor is elég idegesítő, hogy ha most egy sötétebb képet néznék a monitoron, akkor látom az ikonjaimat, programok menüsorát vagy mint most, az SG logóját. Mi a fenétől lehet ez? Egyszer bementem a boltba, ahol vettem, de a kedves nagyon hozzáértő szakember úgy beszélt, mintha én lennék a hülye, meg majdnem elmesélte, hogy ő hogy állítja be a monitorjait és hogy milyen jó, stb, szóval ott nem sokat tudtam meg. Ti nem tudjátok ennek lehetséges okát és esetleg valami megoldást, hogy ez megszűnjön? Bár nem hinném, hogy ez orvosolható valamivel.