!!! SEGÍTSÉG !!! - általános segítségkérő topic
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Esetleg vki, aki ennél jobban ért hozzá? Fontos lenne! Köszi!
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
@NeoMaN:Köszi a tippet,megpróbálom.
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Nem volt régóta szétszedve, így "belerohadt" a paszta. Csavargasd - ne húzd!!! - és szépen le fog jönni.
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Olyan kérdésem lenne,hogy van egy 250Gbos(235Gb) vinyom! 3 részre bontva 100(c)-100(d)-35(e) ! Az En volt a Vista,de már nemkell! Ugyebár volt egy OPrendszer választo menü, azt szeretném eltüntetni..!!! Hogy lehet?? Kitörötlem a particiot, ugy nem látta az XP...Megformáztam (Xp telepitöbe) nem látta... Felraktam rá az XPt akkor jovolt, de akkor 2 XP kötül kell választani...Nemkell az Ere Xp, és Oprendszerválaszto se kell!!! Ezt hogy tudnám megcsinálni??? Szoval a Cn lévö XPvel formáznám meg v. akármi..Ugy h. ne kelljen válsztgatni meg ilyenek..???
u.i: Nagyjábol értehõ volt???:S Ha nem bocsi 😊
Köszi elöre is!
Honda - The Power of Dreams
ASUS M4A88TD-M USB3 AMD 880G AMD Athlon II X2 255 2x2Gb Kingston hyper X Blue 1600MHz ASUS 9800GT 512Mb FSP hexa 500W
Van egy canon ip4300 nyomtatóm.Vettem hozzá utángyártott festékpatront s mikor a csippeket leszedtem egy kicsit összekavartam õket.
Honnan tudom, hogy megyik színhez melyik csip tartozik.
Köszi elõre is a segítséget
<#wow2>#wow2>
ASUS M4A88TD-M USB3 AMD 880G AMD Athlon II X2 255 2x2Gb Kingston hyper X Blue 1600MHz ASUS 9800GT 512Mb FSP hexa 500W
LoLL
Intel Celeron 1,7Ghz, 768MB Ram, 7600GS 256MB
Van egy kis gondom a gépemmel, tudtok segíteni.
Haver múlt héten áthozott egy vinyót, hogy másoljak neki rá. A vinyót felismeri a gép, elindítom a másolást, megy is, aztán egy rövid idõ múlva megfagy a rendszer, és csak az újraindítás segít. Többször is megpróbáltam, mindig ez lett a vége. Tegnap egy másik merevlemezt hozott, elkezdtem másolni, és ugyanezt csinálja. Leformáztam a vinyót, hátha segít, de semmi...
Nemtudjátok mi lehet a gond?
Ha vkinek ugyanilyen lejátszója van v, csak tud nekem segíteni, kérem, írjon!!! Elõre is köszi!
Sztetek melyik CPU jobb játékra?
Core 2 Duo E6850 or Core 2 Quad Q6600???????????,,
A választ elõre is THX!!
Üdv.: Baba
Intel Celeron 1,7Ghz, 768MB Ram, 7600GS 256MB
megnyugodtam..mostmár ezt is tudom😄
mégegyszer kösz!!!
A LEHETETLEN NEM LÉTEZIK!
Átalakítót venni semmí értelme, azt leszámítva, hogy a kereskedõ ezzel is megvág téged.
Fejlesztés. Gondolom, több erõforrást igényelnek az új lapok, amit jobb, ha több szálon kap meg a lap.
Nálad inkább a táp minõsége és teljesítménye lehet probléma.
[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...
"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"
Állítsd át listázásra, vagy használj valami normális filekezelõt exloper helyett. 😊
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
Lenne egy problémám: HL-DT-ST DVDRAM GSA-4082B ehez az LG DVD íróhoz nem találok drivert sehol,csak fizetõs váltazotatot!(a guglit használtam ámbár lehet hogy vak vagyok...) HELP!!!!
A tudás olyan, mint a körömlakk. Az alkohol lemossa!!!
Lenne egy problémám ez pedig az lenne,hogy bemásoltam egy játékot a total commander-ba C/dokument and settings/név/dokumentumok ide kell be másolni de töröltem és azota nem tudom be másolni mert eltünik valahova hogyan lehetne ezt orvosolni, vagy esetleg a winyomat kéne törölni de azt,hogy lehet,hogy ne keljen ujra törölnöm-telepitenem az xp-t?Ja és még annyi,hogy a helyi lemez /C/ tulajdonságainál ki kell mind a két négyzetett pipálnom????????A segitséget elöre is köszönöm
PEGASO ez a legjobb spanyol gyártmányu kamion de az a baj hogy sehol nincs ilyen ahol lelehet tölteni a pttm-be!ja DAF,SCANIA ezek elismert haszongépjármüvek..!
Tegnap miközben képeket retusáltam (elég nagy méretû képek, erõsen memória / swapfile igényes dologra kell gondolni) egyszercsak nagyon belassult a gép, aztán újraindult. Ezt eljátszotta egymás után 3-4x: elindítom a programot, fut egy darabig, rebootol a gép. Aztán már a windows magától is összeomlott indítás után néhány percel. Az egyetlen dolog amivel életre tudtam kelteni a gépet, az safe mode + rendszervisszaállítás volt.
A stabli rendszeren elkezdtem menteni a menthetõt, és mikor azokat a képeket akarom másolni ahol a hiba elõször jelentkezett, a gép mindig ujraindul.
Lefuttattam scandisket / töredezettségmentesítõt / vírusirtót a meghajtón, de egyik sem talált hibát.
Mi okozhatja ezt a jelenséget? :S
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
Olyan gondom van, hogy vettem egy Samsung 320GB SATA2-es merevlemezt, és megpróbáltam rá telepíteni egy Windows-t. Amikor a formázásra került sor, akkor leállt a csík 8%-nál és a vinyó úgy 5mp-enként halk kattanó hangot ad. Ez akkor azt jelenti, hogy hibás??? A vinyók ilyet normális esetben nem csinálnak. Kérlek válaszoljatok minél hamarabb, mert netrõl rendeltem és fontos, hogy minél elõbb jelezzem ha cserére szorulok.
Egyébként van mellette egy 120 gigás szintén Samsung PATA vinyó, azon van a jelenlegi rendszerem. Ha rajta hagyom az újat, akkor ha a régirõl bootolom a win-t, akkor is kattog, pedig nem is arról megy.
Elõre is köszi a választ!
kb 20asért lehet kapni 2x 1gb 1066Mhz ramot?
Ha igen milyet?
Ha nem akkor 800Mhz-böl milyet érdemes venni?Asus P5KC-be?
Htx
MSI Z77A-GD65 I5 3570K 4G DDR3 RAM Gigabyte HD4870 512MB
azt fel lehet tenni de javasolt a paszta, mivel az tölti ki a "réseket" a borda és a proci között
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
ha igen mi a tapasztalat a kiirt ár után még mennyit kell fizetni a szállításért és mennyi idõ alatt lehet megkapni?
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Véleményem szerint ez a gém sm3-as és még talán SSE2-3 kell neki ami a te procidba illetve VGA-dban nincs meg ezért nem megy.
Vagy raksz a karira egy 8-as ventit vagy vidd vissza (én a másodikat választanám)
Illetve más drivereket próbáltál, elsõkörbe azt is megnézheted, hátha csak valami driver akadás miatt van ez...
[V]ariable Valve [T]iming and Lift [E]lectronic [C]ontrol
A Crysis Demóról beszélek. Az teljesen eredeti.<#felkialtas>#felkialtas><#felkialtas>#felkialtas><#felkialtas>#felkialtas>
A Full játék még ki sem jött, akkor nem tudom, milyen warezrõl beszélsz.
AMD Athlon II X4 QuadCore (4x3 Ghz), Geforce GTX 750 - 1 GB, 6 GB Kingston RAM
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
elõre is köszi a segítséget