Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.

A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
  • adamlightos
    Sziasztok!

Az lenne a problémám, hogy tegnap feltettem egy új hálózati kártya drivert, újraindítottam a gépet, de az a Windows betöltésekor már nem volt hajlandó tovább mozdulni. Csak csökkentett módban lehetett belépni, akkor töröltem is minden fent lévő drivert mondván hogy majd felteszem amit az alaplap telepítő cd-jén kaptam. Újraindításkor már be lehetett lépni a windowsba, bár hálózati kapcsolatok ugyebár eltűntek, a telepítéskor végigment az install csík de olyan mintha nem fejezte volna be a telepítést. KB fél óra múlva is csak vegetált, leállítottam de újraindításkor a gép kilépni sem akart a windows leáll képernyőnél megakad és kezdődik minden előről, belépni csak csökkentett módban lehet stb.
    Nagyon jó lenne ha valaki tudná mit kell tennem, a hálókártyám egy M2V alaplapba integrált Attansic L1 Gigabit Ethernet 10/100/1000 kártya.