!!! SEGÍTSÉG !!! - általános segítségkérő topic
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit
Vagy ha ismersz moderátort, akkor írj neki privátot. De sztem az elõzõ célravezetõbb lenne.
púúúúú
Eddig nem ment A graw 2 mondom jó nem elég a vga... De most mást vettem észre!!! ÁÁÁ---> Cod 2 dx7 50-80 fps, dx9 el 20-30...áááá wtf??? :@@@@@@@@@...régi celeronommal 2,8 ghz es volt és 125 fix fps ami felment 250 re is néha, ill dx 9 en 46-50 fps...ÉS most nem csak az fps kevés hanem kurvára szaggat minden...ááá :@@@. Windows reinstal volt...
Változás a cfg-mben
Intel celeron 2,8 ghz > intel core2duo e6320 @ 2030 mhz
1,5 gb ddr1 ram 400mhz (3*512mb)> 1 gb ddr2 ram 800 mhz
Gigaybte 8 gnxp alaplap 915g >Gigabyte s3 965p alaplap rev3.3
Deer 400 w os táp> asus 450 w true power
2 pioneer (111d)> maradt
VGA: galaxy nvidia geforce 7600 gst (500/700 gddr3 1,2 ns mem gyárila ilyen nem huzott..)
Creativ sound blaster live! 24 bit hangkari..az is maradt a gépben.
SZerintetek ez igy rendes vagy vmi hibás a gépben?? Mert ha rendes vmit nagyon elbaszott az intel... Másrészt a windows installl amikor gyujti a fájlokat és utána ujraindul megkezdve a telepitést, nos az ujraindulás elõtt a fájlok gyüjtésénél 3 fájl t nemtud beolvasni..valami gm.dls egy .sys fájlt meg ienek... Annak köze lehet ehhez....mert nekem nem jelez semmit a windows soha hogy nem talál egy dll-t vagy vmi ilyen hibaüzenetet. Másrészrõl láttátok mit produklt a gép amikor belinkeltem a graw os képet...vlt fenn alap cd s és legujabb driver is nem oldotta meg... ideges vagyoooook :@@@" Hozzá kell ehhez tnni hogy tegnap elõtt rendesen ment minden elõször az életben, 333 fps el kiakadt a cod, mondjuk nem néztem meg meddig menne el mert a 333 fps is jó... 440 re tippelek amugy mások gépe alapján...de most megint elbszódott...megint 30 fps...megint szaggat..és nem csak cod 2...
Najó mostmár télleg meg kéne csinálni a gépemet.
Szal komolyra forditva a szót...
Mibõl induljak ki: Hardware/software hiba?
Köszi
?
Gigabyte 965P-DS3|| Intel C2D E8400|| 2*1GB 800MHz Geil Black Dragon|| MSI HD 4770 512MB GDDR5 || Chieftec 450w|| 320GB Seagate|| Pioneer DVR-112D|| XDL Happy 5B X-FIRE: braveheart1991
Nagy fõzöcskézés mellett Nekem erre nem volt idõm 😄
Gigabyte 965P-DS3|| Intel C2D E8400|| 2*1GB 800MHz Geil Black Dragon|| MSI HD 4770 512MB GDDR5 || Chieftec 450w|| 320GB Seagate|| Pioneer DVR-112D|| XDL Happy 5B X-FIRE: braveheart1991
púúúúú
púúúúú
Srácok, légyszi mondja meg Nekem valaki, hogy milyen kiterjesztés a *.daa
TES IV - Oblivion van meg ilyenben...
2 darab 2 gigás fájl, part 1 és part 2...
Daemon nem nyitja meg, még all files browse-n sem.
Köszi elõre is.
A géphez kapott lemezrõl installáltam a drivekat hogy mit azt nem tudom<#vigyor2>#vigyor2> de jó lett a gép!
Mégegyszer köszönöm mindenkinek
Tényleg, nem is te kárdezted 😄
Bocs. Szóval akkor a képen van a megoldás. 😄
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
Ott van a képen, hogy hova rakd a jumpert.Be van karikázva, meg ki is van nagyítva.Na oda rakod a jumpert, és Sata I lesz.
Ez a táp egyébként annyira vacak ?
PSN ID: Lord_Mortanius
UDMA-t "sima" Ata-s vinyók használnak.
[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...
Hogyan lehet át-jumper-olni az SATAII-es winchestert SATA-sra, mert nincsen rajta semmien rajr ami megmutatná. Ez miatt nem tudom formázni, mert a BIOS és a vista Felügyeleti eszközök-Számítógép kezelés-Lemezkezelés felismeri!
Elõre is köszi!
Bocsi ha ilyen egyértelmû a dolog, de én nem értek annyira hozzá!
Köszi
(bár nekem freezer 7 pro van a procin, és windowsban csak 2.6Ghz-en megy...)
[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...
Nem húzod véletlenül ?
Nemrégiben lett összeállítva az új gépem:
mercury 450 w
asus p5ld2-se/c s775 intel
club3d gf 7900 gs (cgnx-gs796) 256mb pcie
hûtõ, cpu spire coolflow (s775)
intel p4 s775 541 (3.2 GHz/800fsb/1mb)
ram ddr-II 667 MHz 1 gb kingston
win xp
A problémám az, hogy a legváratlanabb pillanatokban újraindul a gép. Ez már a második gondom a géppel.
Meg kell említeni az elsõ hibát is evvel a konfiggal, ez a kék halál volt. Ez úgy oldódott meg hogy kicseréltem az egyik vinyót.
Most nem kékhalálról van szó (automatikus újraindulásnál ki van véve a pipa), hanem újraindulás.
Ez a hiba elõfordult internetnél, játéknál, de például akkor is amikor néztem a gép tulajdonságait a vezérlõpultban. Tehát bármikor.
Megfigyeltem, hogyha egyszer újraindult, akkor utána folyamatosan újraindul már a bootolásnál, legalábbis a bekapcsolást követõ 5 percen belül.
Én azt is furcsának tartom, hogy valamikor napokig megy és semmi baja. Pl multkor 3 napig semmi, pedig volt böngészés, letöltés, videólejátszás, egész nap játék; mindez sokszor párhuzamosan. Majd a 4. nap az ember megnyugodna, hogy zsír a gép aztán hirtelen puff, sötét képernyõ, újraindul a gép.
Másik rammal is csinálta ez a dolgot. Akkor a 400 GB Sata II vinyót kiszedtem akkor is ez volt.
Legfrissebb alaplapi, hangkártya, videókártya driverek fennt.
Hõmérsékletek annyira nem vészesek.
A kérdésem, hogy hol lehet a hiba? Én tanácstalan vagyok.
A válaszokat elõre is köszönöm.
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
így stabilabb lenne mint xp-t az xp-re elv nél
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______