!!! SEGÍTSÉG !!! - általános segítségkérő topic
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tud valaki egy külsõ rack-et amibe belemegy egy 3,5 vinyó (SATA 500gb)
és tud csatlakozni usb2.0 és IEEE1394-en a géphez (e-sata nem kell<#vigyor2>#vigyor2>, olyanom nincs).
Lehetõleg bolt is kellene BP.-en ahol megvehetem.
köszi
A problémám a következõ (nem egyszerû):
1. Vadi új minden alkatrész
2. Az alaplap, a memória és a vga kari a tesztek szerint hibátlan ( a memet és az alaplapot együtt vizsgálta a szervíz )
3. Gép összerak, majd bekapcs...nincs kép, csak megállás nélkül kb. 1 sec. sípolás és 2 sec. csend, ez ismétlõdik míg ki nem kapcsolom.
Utánnanéztem a hibauzeneteknek mindent átnéztem ötször ( gondolom ismerõs a szitu ) de persze semmi.
Mi LEHET A PROBLÉMA?
Vigyem vissza még a tápot és procit? Az egész configot nem vállalják mert nem õk rakták össze?
Ötletek? Elõre is köszönöm
Wlanos routerrel megosztod a netet, oszt' jóvan'.
[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...
Sziasztok!
Bp-re jövök suliba, ide hozom magammal a laptopom, a gépem marad itthon.
Mindkét gépre szeretnék netet a következõ feltételekkel:
-Az egyik kb 2-4 Mbit/s-es legyen korlátlan letöltéssel
-A laptopra valamilyen vezeték nélküli net legyen
-Együtt max 10e forintért.
Amire én gondoltam:
-Laptophoz veszek t-mobile-os netkártyát 5 Gb max letöltéssel és 1,8-3,6 Mbit/s letöltési sebességgel, havi 5600-ért.
-Itthoni géphez Externet 4 Mbit/s korlátlan net, havi 5300-ért.
Én erre gondoltam, ha valakinek van valami jó ötlete, légyszi segítsen!
Köszi!
[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...
Annak a lapnak azok a kis pöckei amik feszítik a lapot az azért van, hogy ott tartsák rendesen azt a fedõt..
Nyugodtam feszítsd meg, semmi baja nem lesz...Tedd be a csavart a lyukba és toljad a gép végefelé.
3. a lényeg az, hogy nem tudom az alaplapot normálisan vissza rakni, mert nem lehet már hova igazítani, itt van két kép! ezen a képen látszik, hogy följebb már nem tudom tolni attól a kis laptól ami a gép hátulján van! ezen meg látszik, hogy elvan csúszva az egész alaplap, 3 csavart tudtam visszacsavarni a 6-ból!
Amit kaptál alaplaphoz "jumperelési" matricát, ott le van írva, megnézed, hogy mi hol van , megkeresed a megfelelõ csatlakozóz és rádugod ahova kell.
A lapod kézikönyvében szépen le van írva, hogy mit hova kell dugni.
Álatlában a színes a +...
A 3-ast nem értem...
egy kis gépösszeszerelési problémám akadt! tegnap szétszedtem a gépet, alaposan kiporoltam mindent, most rakom össze, de vannak kis fekete végû kábelek, amiket nem tudom milyen sorrendben kell visszadugdosni (reset gomb, power gomb, ledek), meg van egy kis nem tudom mi, amit szintén nem tudom hogy hova dugjam!
csináltam pár képet (minõségért elnézést)
1. kábeles kép
2. itt van ez a nem tudom mi, van egy + meg egy - része, gyanítom valami kis hangszóró lehet! csak nem tudom hova kell dugni, bár ha nem létfontosságú, akkor nem raknám vissza!
3. még 1 probléma, az alaplapot nem tudom normálisan visszacsavarozni, mert a gép hátulján van egy kis fém lap, ami jelöli a mikrofont, meg ilyeneket, és amibe belekell dugni az alaplap "cuccait"! most ha az a kis fémlap fent van, akkor elcsúszik az egész alaplap, így nem tudom normálisan felcsavarozni, de ha nincs rajta, akkor meg jó! kérdés, meg van a trükkje a visszarakásnak, vagy szar az egész? mert följebb kéne kicsivel tolni, de nem tudom, mert a rózsaszín, zöld, kék bemeneti nyílások vagy mik már ütköznek a fém lappal így is!
Mark\"Rent-boy\"Renton:Choose Life.Choose a job.Choose a career.Choose a family.Choose a fucking big television,choose washing machines,cars,compact disc players and electrical tin openers.
ECS a790gxm-a alaplap.Phenom 2 710 proci,2giga geil ultra DDR2 800mhz ram,asus 4870,160giga vinyo,
És mi az, hogy S3-as lap? Melyik abból a pár tucatból?
Akinek van gigabyte s3 alaplapja? Az én cd m nem fogja fel az xpress installban az usb divert ahogy a lanét se csak 0 kb ot ir ki és ha rákattintok nincs semmi. Szal a lanét megtaláltam a cd n a marwell mappában azonban az usbéjét nem. Légyszives irjátok meg a cd-n hol találom meg az installt mert a hivatalos gigabyte honlapon sincs fenn és a google on se találom (csak más alaplapokra...). Ha nincs rajta a a cd-n akkor esetleg felvehetne olyan vki msn ra aki megvan és akkor átküldhetné
msn címem: [email protected]
ha adsl modemed van, próbálkozz meg a reset-tel rajta, az általában bevállik
Azt irja a gép alul a hálózatnál , hogy nincs kapcsolat vagy korlátozott, kihuztam a routert és megprobáltam simán a modem-re kötni a gépet, de akkor is irta. tehát nem a router tulmelegedése a gond, a modem-et is kihuztam vártam, vele, de lehülés után is kint volt a hiba.
miért lehet ez?
légyszi segitseteh !
válaszotok elõre is köszi!!!
Persze a bordát ne vedd le, csak a ventit szedd ki a keretbõl. Ha tudod.
Ha nem, akkor az is elég, ha csak fújod rá a kraftot...
AMD Athlon X2 4800+ 3.00 GHZ, ASUS M2N-SLI, 2x2Gb DDR800 Kingmax, MSI GeForce 8800GTS 320Mb, Samsung 250Gb, Windows 7 x64
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
A gépem nem akar kikapcsolni 😊
Értem ezt úgy, hogy xp, vagy vistában kattintok a leállításra, a gép kikapcsol, de 1 mp-en belül újraindul. Hiába nyomom folyamatosan a kikapcsológombot, leáll, de azonnal újra is indul.
Azt szeretném kérdezni, hogy egy Radeon 9000 Pro videókártya túlmelegedne ventillátor nélkül? Elég régóta van a gépemben és már nagyon zajos a ventillátor. Nincs nagyon megdolgoztatva a kártya, fõként csak internetezés, filmnézés megy rajta, néha a bnõm sims2-t nyom de az nem túl hw igényes 😊
Szal arra gondoltam, hogy lehúzom a ventillátor tápkábelét, és akkor csendben lenne a cucc, mert néha idegesítõen kávédaráló hangja van, csak azt nem tudom, hogy mennyire van belekalkulálva a gpu hûtésébe a ventillátor, szal elegendõ-e csak a hûtõborda neki.
CMOS Checksum Bad - ez akkor szokott lenni, ha a bios resetelt és minden alapra áll vissza...
USB DEvice... - ez nemtom mi.
System will Shut Down... - ez meg vírus...
AMD Athlon X2 4800+ 3.00 GHZ, ASUS M2N-SLI, 2x2Gb DDR800 Kingmax, MSI GeForce 8800GTS 320Mb, Samsung 250Gb, Windows 7 x64
CMOS Checksum Bad - ha gond van vele, akkor Win egyáltalán hogy jött be?
USB Device Over Current Status Detected
System will Shut Down After 15 Seconds - De ezek szerint már winben volt a haverod...
púúúúú
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
púúúúú
másik problémám!
haver gépe ezt írja:
CMOS Checksum Bad
USB Device Over Current Status Detected
System will Shut Down After 15 Seconds
ezzel lehet valamitcsinálni?