!!! SEGÍTSÉG !!! - általános segítségkérő topic

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

haha én ilyet vettem...Nokia 6680...legjobb<#eljen><#gun>imádom

Prince of Máté
ja, bõven

Barny
a nokia 5300nal is jobb nem?

Pentium Dual Core E6500 @ 4,01 GHz 1,34v,AC Freezer 7 Pro,4 GB DDR2,Asus P5QLD PRO,SAGA2 400W MSI HD4830 OC (700/2200) 512MB GDDR3,SAMSUNG 500GB F3,2xLG DVD RW H55L,Benq 19\' Windows 7 x64 RTM

Barny
tudom nemigazen tartozik ide,de megkerdeznem,hogy ti a helyemben melyik telefont vettetek volna,Nokia 7610 vagy 5200,7610 vettem,jol dontottem?

Pentium Dual Core E6500 @ 4,01 GHz 1,34v,AC Freezer 7 Pro,4 GB DDR2,Asus P5QLD PRO,SAGA2 400W MSI HD4830 OC (700/2200) 512MB GDDR3,SAMSUNG 500GB F3,2xLG DVD RW H55L,Benq 19\' Windows 7 x64 RTM

Bandi 18
Hát én azt tudom mondani neked hogy hívj egy hozzáértõ embert aki meg tudja csinálni és azt az 5 gigás vinyót meg szedd ki és csak a 120-at használd 😊

A biosban nem akartam nyúlkálni, az az igazság hogy ahhoz annyira nem értek. A kábelt megnéztem igen, kicsit lifegett a kisebbik fajta, de vissza is dugtam rendesen kikapcsolt állapotban, ám semmi nem változott.
passatgt
kicsúszott a kábel amikor belerúgtál...

Bandi 18
Hello, Bios felismeri? Megnézted hogy a kábel nem csúszott-s ki véletlenül?

Sziasztok! Olyan gondom van, hogy van a gépemben egy 5 gigás és egy 120 gigás winchester, az 5 gigás vmi régi (ATA-s), azon csak XP van, a 120 gigás vmi márkásabb fajta (SATA-s), azon van a Vista és minden más. Körülbelül egy órája kiléptem Vistából és átjöttem XPbe, hogy vmit megnézzek, és akkor már feltünt, hogy csak az XP meghajtóját látja (az 5 gigás vinyót). Újraindítottam a gépet, és már bootolásnál Vistát nem akarta behozni, magyarán eltünt a másik winchester! Nem nyúltam egyáltalán a géphez, két dolog amit csináltam (ami esetleg befolyásolhat valamit): 1) Pár órája (7-8, tehát nem most) belerúgtam a gépbe véletlen 1 nagyobbat, de utána még ment minden. 2) A Vistánál reseteltem mielõtt XPt elindítottam, mert kifagyott valamitõl, és a boot menünél behozta hogy normál módú indítást akarok-e Vistánál, ekkor jutott eszembe hogy nekem most XP kell, és ekkor nyomtam egy CTRL+ALT+DEL-t. Nagyon megköszönnék bármifajta segítséget, mert azon a winchesteren van mindenem!!
Met
szerintem menj át a PH-ra, van ilyen mennyit adnál a gépemért topic, ott megmondják hamar, vagy nézzél apróhirdetéseket

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

???
biomage
Hali

Ma kezdödött ez az egész, Egyszercsak a windows RPC hibával leállt 😞, ujra inditotam a gépet, lefuttatam a Spybot nevü progit, mert valami különleges virusra gondoltam, amikor a feléhez ért resetelt a gép, áramtalanitotam a gépet és amikor visza kapcsoltam, nem csinált semmit, mindha meghalt volna a cpu, kitisztitotam a gépet, és jó lett az elöbb futatam megint a spybot progit, a következö volt, a CPU kihasználtság 60 volt max és a hömérséglete a cpunak az everestben max 63C volt, ez normális hö? ja ezt az egész problémát a sok por miatt volt?

Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8

Tudna valaki nekem segiteni, mert el szeretném adni a monitorom csak nem tudom mennyit kérhetek érte?
Samsung SyncMaster 1200 NF
Samsung SyncMaster 1200 NF. Sorry
czky
<#alien>

Z77A-GD65 | 3570K | Mugen 2 Rev.B | Vengeance LP White 8GB | HD7870-DC2TG-2GD5-V2 | Xonar DX | 830 128GB | WD7500AAKS | 2X HD154UI | TX650W | BX-500 | 32LF2510

Met
azt még véletlenül se írd le, hogy milyen monitor<#lama>

Tudna valaki nekem segiteni, mert el szeretném adni a monitorom csak nem tudom mennyit kérhetek érte?
Hali mki.nek
Hát, ha grav ozol akkor jó megvenni mert graw 2 ben van +1 pálya amit csak a karival lehet elérni.
De az a baj, hogy csak a havok kal megy.-.-

w77d
szerintetek érdemes megvenni az Ageia PhysiX kártyáját?? tényleg gyorsul tõle sok játék??

Met
elindítod, kiválasztod a data recovery-t és ott a format recovery-t, kiválasztod, hogy mirõl mentsen és hova aztán le scanneli a meghajtót és kilistázza mit talált

nem ismeretlen csk max te nem ismered😄 a 6600 gt-k között még ez az egyik legjobba amugy a hütõje tökéletesen müxik leszedtem a gépházat miközbe 3dmarkkal izzasztottam a kártyát és nem tapasztaltam komolyabb melegedést...esetleg lehet belsõ gond h poros vagy vmi kábel rossz helyen vagy ilyesmi?
csgery
Jaj, és eltudnád magyarázni, hogy ez konkrétan hogyan is mûxik??
kissadamvikt
akkor lehet h azért mert az is ilyen ismeretlen márka nem hallotam még róla😄 de lehet h teljesen más a baja sztem vegyél rá vmi izmosabb hûtõt!

AMD Athlon X2 4800+ 3.00 GHZ, ASUS M2N-SLI, 2x2Gb DDR800 Kingmax, MSI GeForce 8800GTS 320Mb, Samsung 250Gb, Windows 7 x64

nem inno3d ezt én is hallottam ezért nem azt vettem meg,nekem gainward a márkája
kissadamvikt
én úgytudom h a inno3d 6600gt sorozat hibás aszem ha neked ilyened van lehet h azért. nekem egy gf4 em volt ilyen az is inno3d-s volt...

AMD Athlon X2 4800+ 3.00 GHZ, ASUS M2N-SLI, 2x2Gb DDR800 Kingmax, MSI GeForce 8800GTS 320Mb, Samsung 250Gb, Windows 7 x64

csá all!már az agyamra megy a gépem és senki nem tudott eddig segiteni...gondoltam hátha van itt vmi géniusz😄na most az a gondom h karácsonykor kaptam egy 6600gt videokarit szép volt mindien fasza,aztán 1 hét elkezdtek a játékok csikozodni meg tiszta bug lett az egész...az ujratelepités megoldotta a gondot...utána rá 2 hétre ismét elöjött a gond...elvittem a boltba h nézzék meg és azt mondták h a videokártyámnak nincs gondja ami sejthetõ valszeg az alaplap gondja...na már most akkor mér csak 1 vagy 2 esetleg 4 nap után szarik be?...addig tökéletesen müködik sõt utána is megy csak játszani nem tudok igy és rohadtul idegesit...gépem adatai ha kellenének:amd sempron 3100+,msi k8 alaplap,1 giga samsung brand memó,160 gigás vinyó meg ugy e a 6600gt 128as ha vki tud segiccsen plz mer már megõrülök tõle!<#felkialtas><#worship><#confused>
csgery
KÖszi😄 megnnézem, hátha tudok valamit tenni 😄
Met
Ontrack Easy Recovery elvileg formázás után vissza tudja, hozni az adatokat

csgery
Mindenhogy megnéztem, kihúztam az olvasót, a vinyót összevissza jumpereltem, átvittem bátyámhoz, ott is azt írja ki, h (felismeri a gép, meg a sajátgépben is ott van), rákattintok, és mondja, h nincs megformázva, megformázza most? úgyh most ottratok, h éppen formázgatom, és meglátom mi lesz... cask a sok filmet, és zenét sajnálom😞
Met
Arról, hogy a kártyaolvasó kavar e be könnyen meg tudsz gyõzõdni, Húzd le az egészet és nézd meg, hogy úgy felismeri e a vinyót.
Ha úgy sem jó akkor rossz a vinyó, vagy nincs leformázva/particiónálva, vagy linuxal lett leformázva, vagy rosszul van jumperelve vagy ilyesmi 😊

csgery
#28943 LÉcci válaszoljon vki!!!
Bandi 18
Dosboxba beírod hogy ipconfig/all, vagy a hálózati kapcsolatoknál a kapcsolat állapotánál is oda van írva

kissadamvikt
szasztok!

hogy tudom azt megnézni h a szerver milyen ipcímet osztott ki nekem???

yas
Vedd ki az automatikus újraindítást (vezérlõpult - rendszer - speciális fül - indítás és helyreállítás, beállítások gomb - rendszerhibán bellül az automatikus újrainditásnál a pipát vedd ki).
Legközelebb nem fog újraindulni. A megjelelõ "kék halál" ablakba le fogja írni, hogy mi a probléma.

Küldönc
CRYSIS
Ha jót akarsz akkor a samsungot felejtsd el sürgõsen 😄. Sokan visszaviszik a boltba, sok a hibás. Válasz WD vagy Seagate közül, de ha kicsit olcsóbb kell akkor jó a Maxtor is, nekem régóta jól müxik. 😊

Darth Sith
jah és továbbá annyi, hogy amióta ez a jelenség van, azóta folyamatosan ég a HDD led a gépház elején. Még valaki, valami ötlet? PLS!!

Nem a lényeg, hanem a fontos!

nekem ugyan ezt csinálta(ha hiszed, ha nem) Windows Live Messengerrel, mert volt megosztási mappám 😄.. én sem hittem volna hogy ez a hiba okozója.. bár nnálad más lesz, mert nekem csak akkor ha már betöltötte a winfost..

Steam: ktomi22 | LoL EUW: ktomi22 | Xbox Live: ktomi22x

Hali mindenkinek!
Egy kis segítség kellene. A gépem egyre furcsább dolgokat produkál. Az egy dolog hogy idõnként lefagy, de állandóan újraindul. Csak míg az xp-t betölti 5x gondolja úgy hogy újraindul, de ugyanezt megteszi ha csak szimplán netezek vagy játszok. A memória jó benne, leteszteltük, a hõmérsékletekkel nincs gond. Szerintetek mi lehet a hiba? Sávhibás vinyó? Vagy egy vírus? (bár mindig frissített írtóm van) Egyáltalán hardveres irányba induljak? Vagy valami progi bolondította meg?
Köszi elõre is a segítséget, leköteleztek vele :-)

csgery
Hello mindenki!! Idegesítõ problémával állok szemben!
Adott egy 80 as Western Digital vinyó. Ezt ugye bekötöm a gépbe. De! Van mellette egy 20 gb ois vinyó, egy DVD író, a minap vett kártyaolvasó. A probléma az, hogy a 80GB os vinyó nem akar menni. Az eszközkezelõben kiirja, h WDC blablabla, a Total Commanderben megjelennik, h E meghajtó (eddig D volt), és ha rákattintok, akkor kiírja, hogy nincs ilyen meghajtó. Szvsz a kártyaolvasó teker be. Van benne négy kártyafolgalat, az eszköszkezelõben 3 at letiltottam, csak az SD kártyásat hagytam meg, mert nekem olyan van. Mit tudnék ezzel tenin? Szedjem ki? LÉcci segítsetek, minden építõ típusú hozzászólást várok!😄
Szia! Nekem ugyan ez a gondom, csak laptop és nekem meg a vinyómat nem látja szerencsétlen...wáááá, szal op.rendszer nuku, xp újra húzás nuku , mert a gép szerint nincs mire..
Elméletileg van, sajátgép/c:/WINDOWS/temp.Itt keresgélj.

Darth Sith
a táppal nincs gond, mert a DVDk mûködnek, ha megnyomom kidobja a tálcát, behúzza, fel is pörög, ergo beolvassa, de a gép semmi jelét nem adja neki hogy látná õket. De ez a vinyó lehet hogy jó, kipróbálom, köszi!

nagyon fontos lenne, légyszi segítsen vki !

notepadba írt dokumentum, ami még nem lett elmentve, és fagyás miatt újraindult a gépem van e vhol tempfájlba, vagy vhogy elõ lehet még szedni ?

nagyon fontos lenne !

Bandi 18
Próbáltad már a vinyót rákötni arra a kábelre?. Mert lehet hogy a lapon romlott el az IDE vezérlõ vagy a másodlagos IDE csatorna

Szedd ki velekid gépébõl a DVD t vagy csak cseréld ki a tápcsatikat.

Darth Sith
naja, csak kiszerelni, elvinni szervízbe egy félnapos meló. Ki akarok elõtte mindent próbálni amit lehet, mielõtt szerelni kellene. Ötlet?

Uhh..jókérdés...
PedÍg meg kéne próbálni 1 másik lappal.

Darth Sith
a #28920-as kérdésre tud valaki vmi megoldást?

Azért jó ez.