Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
-
DJviolin #35818 Sziasztok!
Anyám a 100 forintosban vett egy 25 csomagos Phillips írható dvd csomagot. Rendesen kiirogattam mindet, és már csak kb. 5 vagy 6 maradt a tégely alján. Eddig is láttam olyat, hogy a tetején meg volt folyva a festék, de az utolsó 5 lemez alja is már össze volt karcolva. Beszédes volt a Nero Infó amely szerint a dvd-t egy bizonyos SKC Co. Ltd. gyártotta. No Comment.
Egy lemeznél adathibát tapasztaltam. Vagyishogy el lehetne érni a fájlt, ha felpörgetné a dvd-t. De nem teszi. A kérdésem az lenne, hogy létezik-e olyan program, amely beépül mondjuk a tálcára, és gombnyomásra lehetne ki/be kapcsolgatni a dvd meghajtó felpörgetését amikor van bent lemez. Így le tudnám menteni a fontosabb fájlokat. Sérül akkor a meghajtó vagy a cd, ha mondjuk 5-10 percig folyamatosan pörgetem a lemezt? Azért gondolom hogy szoftveresen is meg lehetne oldani, mert a Neró InfoTool-ja is ezt teszi a lemez sebesség ellenőrzése előtt. Fontos lenne a segítségetek!
Üdv:
DJviolin