!!! SEGÍTSÉG !!! - általános segítségkérő topic

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hello mindenki, van egy új gondom: "nem érhetõ el aktív keverõ/nem található audio eszköz" minden bekapcs után ez a helyzet, eddig nem volt ilyen.
Hardver hozzáadás és szól minden, de legközelebbre megint "elfelejti" Mit kellene tennem? (P4, xpsp2, int.hang, REALTEC 97)
Ha valakine van ötlete, köszönöm!!!
Falconer
Ezek jól szellözö házra vannak tervezve. Ha nincs megfelelö légáram akkor fagynak simán általában.

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

Banyapapa
ennyire melegednek a passziv 7xxx VGA-k?

Mert barátomnak is van egy 7300gt,és benyomja gépet reggel,oké minden,játék stb,de kikapcsolja,és gép többet else indul.
venti felpörög,leáll,fel-le,fel-le.
VGA-t berakja hütöbe,pár perc,és ujra oké minden😄
nyitott házzal is csinálja,de kiprobáltuk más vga-t,és az simán ment ugy ahogy kell.

csak az másik egy kölcsönkártya volt.

Lehet h azért van mert passzív hûtésû?
Most néztem meg a BF2-õt is...hát az is lefagy ugyan úgy...se kép se hang...
czky
Ez inkább vga problémának tûnik. Gondolom a tápcsatit rákötötted a kártyára!
Lehet, hogy túlmelegszik a kártya.?
Más játékkal is ezt csinálja?

Z77A-GD65 | 3570K | Mugen 2 Rev.B | Vengeance LP White 8GB | HD7870-DC2TG-2GD5-V2 | Xonar DX | 830 128GB | WD7500AAKS | 2X HD154UI | TX650W | BX-500 | 32LF2510

Barny
ugye pcx16,lehet nem tamogatja az alaplap a pontos tipust

Pentium Dual Core E6500 @ 4,01 GHz 1,34v,AC Freezer 7 Pro,4 GB DDR2,Asus P5QLD PRO,SAGA2 400W MSI HD4830 OC (700/2200) 512MB GDDR3,SAMSUNG 500GB F3,2xLG DVD RW H55L,Benq 19\' Windows 7 x64 RTM

Sziasztok, a következõ lenne a problémám. Aminap beszereztem eegy MSI nx7600gt td256Z vga-t. Beszereltem, felraktam a gyári drivert, ekkor kiírta hogy nincs digitálisan aláírva adriver. Folytattam a telepíítést.
Semmi gond nem is volt, mígnem elkezdtem jáccani az AOE3-al. A játék el is indult probléma mentesen, de egy idõ mulva egyszerûen lefagy! Se kép, se hang . Nem reagál semmire, csak resetelni tudom a gépet. Akárhányszor játszottam vele, mindig lefagy amióta az új vga-m van bent. A régi kártyámmal (6600gt) probléma mentesen ment.
A configom: CPU: Athlon 64 3000+
Alaplap: Gigabyte GA-k8ns-939,
nForce 3 chipset, 1gb (2*512)kingmax 400-as dr-ram,
2 hdd-40-es maxtor ill. 1 80-as maxtor, 2 pioneer optikai meghajtó, ill. 360-as chieftec táp.
Köszönöm szépen, újra mindenkinek, ezek:
•Couponica
•couponsandoffers
•websearch
nem voltak ott, de találtam egy oda nem illõ dolgot, és megoldódott, úgyhogy köszönöm szépen, nagyon sokat segítettetek <#worship>
NeoMaN
Törölje a Couponica program alábbi mappáit a Windows Intézõben:
•C:\Program Files\Couponica
•C:\Program Files\Websearch

És törd el annak a kezét aki telepítette.
😄

NeoMaN
A problémának az Msconfig használatával történõ megoldásához kövesse az alábbi lépéseket:
1.Kattintson a Start menü Futtatás parancsára, írja be az msconfig parancsot a Megnyitás mezõbe, majd kattintson az OK gombra.
2.Törölje a jelet az Automatikus indítás lapon az alábbi jelölõnégyzetekbõl:
•Couponica
•couponsandoffers
•websearch
3.A Rendszerkonfigurációs segédprogram párbeszédpaneljének bezárásához kattintson ismét az OK gombra.
4.Indítsa újra a számítógépet.

A probléma, még mindig fent áll, amikor elindul a rendszer egybõl bejön ez az ablak <#conf> lefuttattam ezt a keresõt, mégsem jó :S tegnap kaptam vissza a gépet, elõször semmi gond nem volt, de mostmár minden indításnál kiírja :S
Passz. Én elsõ körben lefutattnék egy Spy/Bot keresõt ...
Kezdetnek az ingyenes SpyBot is megteszi ...

http://spybot.com/hu/download/index.html
Persze nem árt frissíteni, de telepítéskor ezt meg szokta csinálni magától is.

Met
nincs

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Sziasztok(újra)! Van még egy problémám, (eddig is volt, csak azt hittem nem olyan lényeges) szóval, mikor elindul az XP, ez az ablak jelenik meg:
WJView Error
Hiba: A következõ nem futtatható: Main: A rendszer nem találja a megadott fájlt.
Ez miért van? Lehet valamit kezdeni vele? Tényleg nem értek a géphez, de gondolom, erre már rájöttetek! <#lookaround>
sziasztok!! Valaki tudja hogy, van-e a 3D Studio Max 9-hez magyarosítás??

Valaki segítsen!!
csgery
Szvíesen😊<#puszis>
Nagyon szépen köszönöm mindenkinek a segítséget! <#worship><#worship><#szeret> Megoldódott a problémám nem volt feltelepítve, az nvidia-s driver :S ! Köszönöm mégegyszer!
csgery
Igen ,az a videókártya driverek hiánya miatt van.
Nos, a videókártyád drivere itt van😊
MIvel az alaplapod nevét nem tudom, ezért abban nem tudok segíteni😊
Õszintén szólva, fogalmam sincs, mikor hazahoztuk, a hangkártyát(vagy valami ilyesmit), is nekem kellett feltelepíteni, mert nem volt rajta hang. Valahol megtudnám nézni,hogy ezek fent vannak e, avagy sem?
Banyapapa
driverek fennt vannak? (alaplap,meg nvidia)

A videókártyám fajtája ez: PCIE 7600GS 256Mb Asus Silent. És egyszerûen szörnyû, az elõzõ gépemen nem volt ilyen, vagyis, ezen a gépen, csak még felújítás elõtt, és nagyon zavaró, nem lehetne valahogy változtatni rajta?<#confused>
Barny
valaki tudna nekem talalni,mondani olyat,hogy tudnam feljebb tolni vcore-t anelkul,hogy hozzanyulnek a prcihoz,mert a biosban elyen nincs.help???????????!!!!!!!!!!!!

Pentium Dual Core E6500 @ 4,01 GHz 1,34v,AC Freezer 7 Pro,4 GB DDR2,Asus P5QLD PRO,SAGA2 400W MSI HD4830 OC (700/2200) 512MB GDDR3,SAMSUNG 500GB F3,2xLG DVD RW H55L,Benq 19\' Windows 7 x64 RTM

Barny
mi az a vddr mod az asrock 775dual vsta-nal???

Ugye véletlenül sem integrált VGA van a gépedben? Attól is lehet ilyen ...

Sziasztok! Most lett felújítva a gépem, és van egy (számomra) elég nagy problémám! Nos, a helyzet ez: amikor görgetek(egérrel) bárhol pl.: firefox, vagy akár total commander, a görgetett felület, mintha hullámozna és nem csak a itt van probléma, hanem, ha a görgetõsávot használom, ugyanez megfigyelhetõ, és évekig tart, míg valamit megtalálok. Lehet,hogy a probléma könnyen megoldható, de én nem értek hozzá, kérlek titeket,hogy segítsetek. Elõre is nagyon szépen köszönöm! <#worship>
Kérem a sûrû elnézéseket az elõzõ hozzászólásomért!!!!!!!!Nem mégsem ez az a kulcs...nekem összehullott tõle a rendszerem..mégegyszer sorry!....rosszul emlékeztem....mindjárt megnézem melyik az valójában!

Magyarország az a hely ahol 10 Millió miniszterelnök és 3 Millió vezetési oktató van!!! Az X-ek a nevemnél már jóval azelőtt ott voltak, hogy az emo hullám elérte volna kicsiny országunkat...

Futtatás-regedit-:

HKEY_CURRENT_USER/SYSTEM/ControlSet001/Services/CDrom/Autorun kulcsot változtasd meg 1-rõl nullára.....ez a kulcs a cd automatikus indításáért felelõs...teljesen fölösleges és csak lassítja a rendszert...és a problémára is megoldás lehet!

Magyarország az a hely ahol 10 Millió miniszterelnök és 3 Millió vezetési oktató van!!! Az X-ek a nevemnél már jóval azelőtt ott voltak, hogy az emo hullám elérte volna kicsiny országunkat...

csgery
Azt lefelejtettem róla, hogya BIOS-ban állítsd be, mirõl bootoljon elõször. Mert ha az égetõ van az 1. helyen, akkor mindíg arról akar bootolni... én is így jártam anni disk failure, míg be nem állítottam a BIOS-ban😊
csgery
Próbáld meg átjumperelni slave-re, ha esetleg master-on van. Ha most sem master-en van, akko nemtom😊
csgery
Csökkentett módba próbáld meg a firmware-t frissíteni!
Bocsi, ha belekontárkodom, de én is segítséget szeretnék kérni:
Lg dvd író, a betett bármilyen dvd, cd, után ujrainditja a gépet, azaz csak félig, mert nem töltõdik be addig a Windows, amig ki nem veszem a lemezt!
Szerintetek?
Minden építõ gondolatot szívesen veszek!
Köszi
Hali!! A kérdésem az lenne ha van egy olyan procim aminek az fsb1333mhz de az alaplap csak 1033mhz tud akkor mûködik -e a dolog úgy hogy a proci csak 1033mhz-en megy vagy egyáltalán nem mûködik??!!
Hi!
PLS HELP!! Adott egy pioneer dvr-110d dvd író. Beraktam a gépembe de nagyon lassan olvasott, ezért aztán frissítettem a firmware-t. De frissítés közben ezt irja: Failed to move to the normal mode. Azóta ha bekapcsolom a gépem a dvdíró ledje nem világít még ki sem tudom nyitni, semmire nem reagál, a windows se ismeri fel. Mit tegyek?

csgery
Szivesen!
A felállás: 2 USB van és az alatt még 2 (ezek nicnsenek össze függésbe). egyikbe van a billenytyûzet a felette lévõbe az egér. azért fura a dolog, mert eddig nem volt ilyen, de mióta új az egér azóta ezvan. De lehet majd beáll vagy nem is tudom de a bios rendben van. most másik USB-be raktam az egeret majd meglátjuk mi lesz várok pár alaklmat... Azért köszi mindent!
csgery
Nos, akkor ajánlom a következõket: a BIOS-ban a (chipkészlet menü, vagy ilyesmi) állítsd be a USB mouse support, vagy ehhez hasonló firkálmányokat Enabled-re! Ha adtak hozzá telepítõ lemezt, akkor rakd újra. Nekem is van 6 USB, de ha 3 nál több dolgot raksz bele, akkor kiütik egymást, és csak 1 vmi mûködik, legyen az az egér, vagy a PDA...😄
HÁt hátúl 4 elöl 2. plusz USB nincs benne csak amit gyárilag van benne.
DJ YAYO
Még 1 kérdésem lenne!
"Vista Ultimate 64bit"
Szerintetek 40 000-ért pénzkidobás és inkább 1 "Home Premium" lenne jobb csak 20 000-ért?
mert a laptophoz 1 "dos"-t adnának és akkor már 1 normális vistát!
Csak még azt nem tudom milyet!

DJ YAYO
Köszönöm!!!
<#hamm>

Köszönöm a segítségedet.

Peetboy
Sziasztok!

Kérdésem: Miért van az,hogy amikor bekapcsolom a gépet, néha összefolynak a betük a monitoron. Ezután többször ki-be kapcsolgatom a gépet, amire végre normális képet ad.
Nekem van 1 sejtésem, de megvárom a ti válaszotokat.

AMD Athlon II X4 QuadCore (4x3 Ghz), Geforce GTX 750 - 1 GB, 6 GB Kingston RAM

csgery
Hány USB csatid van a gépen? MErt elõfordul, hogy a lapkakészlet mondjuk 4 et támogat... (az alaplap). Vagy éppen összeakad mással, ahogy néha nekem is szokott.
Sziasztok!
Lenne egy kérdés: MIért van az, hogy minden 2. gép bekapcsoláskor nem ismeri fel az egeret a gép. ki kell húzni aztán meg vissza dugni és úgy már jó. De elötte is amikor elöszõr raktam be akkor felismerte stb... Van pár USB csatlakozó kiprobáltam mindet de így is van, hogy néha nem ismeri fel. (logitech g3)
csgery
Igen. egy cikk
Barny
VIA DualGFX Express,van ilyenem,azt jelenti,hogy az agp-t esa a pcx16-ot egyszerre tudom hasznalni?

Sziasztok!
Van egy Samsung dvd íróm. Ha dvd filmet írok ki vele nero 7tel, 4xes írási sebességen(és ha máshogy is) részben hibás lesz a dvd. Ezalatt azt értem hogy a gépem tökéletesen, minden hiba nélkül lejátsza, az asztali dvd lejátszón viszont szaggat. Firmware frissités megtörtént. Mi lehet a gond?köszi

csgery
Ezen minen mostani cucc menni fog😊 SOk embernek még az otthoni PC je sem ilyen ütõs😄 (pl nekem😞 ) ... 😄
Falconer
firmware-t frissítettél?

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

Légyszi segítsetek!

Vettem egy dvd írót (LG - de mindegy)
Sokáig használtam és jó is volt.

De most kb 1-2 hete valami miatt nem ír. Nem látják az író progik. A Néró csak image drive-ot lát. (Más progi is)
Ellenben használni tudom. A Commander látja, olvasni tud róla. A nevét is helyesen látja.

Hol itt a bibi?
Windows-t már újra raktam. Nem lett jobb.
Kábeleket megmozgattam. Átdugdosta. Nem lett jobb.

Semmi sem lehetetlen!