Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.

A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
  • Laox
    Szia!

Köszönöm, de ebből nem sokat értettem. SATA-s winchesterek vannak benne, igen. Csak simán az alaplapra vannak kötve azzal a piros kábellel, mert én csináltam. A jumperelést még anno a szervizesek készítették, szóval az valszeg jó. A winyók nem halottak, mert most is erről a gépről írok, látja mind a kettőt.

Az a problémám, hogy amikor beteszem a telepítőlemezt, a telepítésnél nem látja a winyókat. Régen úgy volt, hogy a szervizes emberke adott nekem egy floppy-t, amin rajta volt pár fájl, ilyenkor beraktam, beolvasta és már látta is a winyókat. Mostanra (így 4 év múltán) már elveszett ez a floppy.

Nagyon megköszönném, ha adnál egy linket, ahonnan letölthetem ezt a szoftvert és leírnád, hogy melyik fájlokat másoljam ki a floppy-ra (vagy cd-re, teljesen mindegy).