!!! SEGÍTSÉG !!! - általános segítségkérő topic
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...
\"They\'re falling one by one!\" MSN hack: http://www.hacktools.atw.hu/msn.php
nem frissíteni akarom hanem felrakni amikor felraktam a szûzúj xp-t és az eszközkezelõben kis sárga felkiáltójelek vannak mindenütt.
😄
újra akarom rakni az xp-t de sehol sem találom a hálókártyám driverét. Tudom hogy a google a barátom, és találtam is néhány oldalt ahonna letölthetném, de nem indul el a letöltés. Próbáltam firefox-szal és iexplorerrel is, de nem. nincs velük gond mert másokat letöltenek.
driver link 1driver link 2
több használhatót nem találtam 😞 igen próbáltam a cég honlapján letölteni a drivert, de egyáltalán nem tudom melyik az, csak számok vannak semmi verziószám vagy ilyesmi, nem tudom beazonosítani melyik az enyém. 😞
ha valaki segítene hát qrwa hálás lennék...
Mi a baja?
Gigabyte 965P-DS3,Intel Core 2 Duo E6420 2,16ghz, 2x1024gb Geil Value DDR2 800Mhz,Sapphire Ultimate Ati X1950 Pro 256Mb,FSP BlueStorm II 400W
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
Teljesítmény szempontjából melyik kártyát lenne érdemes megvenni?
Asus GeForce 8800GTS 640MB
InnoVision (Inno3D) GeForce 8800GTS 640MB
A kártya ugyanaz, csak a gyártó más. Az InnoVision miért olcsóbb 10.000 FT-tal? Melyiket lenne érdemes megvenni? Most csak a teljesítmény számít!
Elõre is köszi!
\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"
és még jó árba is vannak mer durván 8/db. Sztetek?
3GP4 (s478-as), 1 giga rammal
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
Hogy érted hogy nem lesz stabil ramod? Ha berakod benn van beszámolja az 512 mellé és kész 😊 A dual channel-re kell odafigyelni, mert ha van ilyen opció a lapodban akkor 512-eset vegyél, és még fontos az is hogy a lapod támogatja-e az 1 gigás modult.
mas tipped nincs esetleg ?
P4 Dual Core procim van 3 GHz-vel es 1 GB rammal !!!
Na most azt szeretnem elerni hogy a dvd konvertalasok , avibol DVD-re ne orakig tortenjen hanem egy kicsit roviduljon 30 perce vagy meg rovidebb idore !
Mit kellene vennem a gepbe ?
Gigabyte 965P-DS3,Intel Core 2 Duo E6420 2,16ghz, 2x1024gb Geil Value DDR2 800Mhz,Sapphire Ultimate Ati X1950 Pro 256Mb,FSP BlueStorm II 400W
Eddig mindent leszedett :
Bérbe vehet? reklámfelület...
Régebben gyorsabb volt a gépem, valami lelassítja, format c: sem segített 😉 Vírusom nincs,bár néha meg szoktam fázni is 😉
két kérdésem lenne. az elsõ: van egy file, amit törölni szeretnék, de nem engedi, mert "egy másik program használja". A poén az, hogy már nem használja semmilyen program, mert eltávolítottam. Nincs erre valami szoftver, ami törölné?
a másik: valamelyik nap vihar volt és a villám levágta az áramot. mikor másnap bekapcsoltam a gépem, egy buborékban a következõt láttam: "A fájl vagy könyvtár (C:\Documents and Settings\patrik\Application Data\Azureus\tracker.config) sérült és olvashatatlan. Futtassa le a chkdsk segédprogramot." Lefuttattam, semmi. a probléma továbbra is fenn áll. 😞 Tud valaki segíteni?
[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...
szal szerintem lehet h a ram is hibás :-/
tuti h jól van belerakva,mert gondoltam arra is hogy nem jól illeszkedik bele a slotba...
most du kipróbáltam,az új 512 ramom mellé betettem 2*256/400as hynixet,és tökéletesen mûködött.
nagyon idegesítõ,mert szinte minden alkalmazást bezár,hibaüzenettel,meg van mikor újra indul.
http://wer.microsoft.com/Responses/Response.aspx/10/en/5.1.2600.2.00010100.2.0?SGD=b718319b-91c8-43ff-8dd3-7f47f6118f8e
ezt a linket írta a hibaüzenethez,de ez nekem nem sokat segített... 😞
norberto azt nemértem,hogyha 3 slot van az alaplapon,akkor miért szaraxik 3 memóriával? :S egyébként bios frissítés segíthetne ezen,vagy köze sincs hozzá? lécci segítsetek :$ 😊
Illetve, ha nincs fix IP beállítva, az is szokott gond lenni, mert keresi a hálózatot, illetve szeretne IP-t kapni.
ez nem olyan nagy probléma, inkább csak kellemetlenség, arról van szó, hogy bakapcsolom a gépet, szépen bejön minden, de a windowsba belépés után egy-két percig nem hajlandó elindulni a nagyobb programok, mert kell neki ennyi idõ hogy tán bemelegedjen. a kis idõ elteltével betölti a programokat, és mehet minden tovább. lehet ezzel csinálni valamit, vagy utánanézni, hogy ez mért van?
Olyan problémám van hogy vettem egy 512/400-as samsung memóriát a gépbe a
256/400 kingston,és a 256/400 samsung mellé, de valami nem teccik neki és folyton újra indul, viszont ha kiveszem akkor tökéletes és akkor is tökéletes ha csak a samsung ramok vannak bent. Hogyan tudnám megoldani hogy tökéletesen fusson mind a 4 memóriával?! epox 8k9a7i alaplapom van,
remélem valaki tud adni egy-két tippet, elõre is köszi!
ki-be kapcsolom,es kapcsolodik. Aztan elolrol kezdi...
Probaljam torolni es ujratelepiteni?
Most visszaraktam a regi gepet,1,5 oraja egyszer sem szakadt meg a net...
Valaki talalkozott mar ILYENNEL??? Kicsit idegesito...😞
A problémám az lenne, hogy a monitorom elkezdett olyat csinálni, hogy egy pillanatig normális a kép, utána besötétedik, de a kép látszik, csak nagggyon sötét. Ez vajon miért lehet? Ha újraindítom, akkor ugyanez, egy pillanatra oké, aztán megint tök sötét. A drivert újratelepítettem, a vezetékeket ellenõriztem. Egyébként ACER AL1711-es monitor.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!