!!! SEGÍTSÉG !!! - általános segítségkérő topic

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

The Norberto
JAJAxD
JAG1
Talán ha felcsattognál az alapalapod gyártójának honlapjára, nagyobb siekrrel járnál, mint, hogy itt bûvészkedsz...

[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...

SimaSuna
felrakod everest..megnézed hálókarid tipusát..most amivel böngészed gugli..bepötyögöd a hálókarid tipusát..driver download...enter..vár..keres...leszed..átmásol telepít örül 😊
jól megaszondtam... remélem azért érthetõ

\"They\'re falling one by one!\" MSN hack: http://www.hacktools.atw.hu/msn.php

az everest le tudja tölteni nekem konkrétan a driver telepítõfájlját? mert amit leírtál így nagyon jól hangzik, de hogyan frissítsem a hálókártyám driverét amikor még nincs fent a driver, azaz nem tudok kapcsolódni az internetre?
nem frissíteni akarom hanem felrakni amikor felraktam a szûzúj xp-t és az eszközkezelõben kis sárga felkiáltójelek vannak mindenütt.

SimaSuna
everest progit felrakod..elindítod..számítógép..összegzés..hálókártyádra katt..illesztõ prg fissítése..download..telepít..közben hozol 1 hideg sört..finish..restart..örül
😄
segítsetek légyszi nagy bajban vagyok 😞
újra akarom rakni az xp-t de sehol sem találom a hálókártyám driverét. Tudom hogy a google a barátom, és találtam is néhány oldalt ahonna letölthetném, de nem indul el a letöltés. Próbáltam firefox-szal és iexplorerrel is, de nem. nincs velük gond mert másokat letöltenek.
driver link 1driver link 2
több használhatót nem találtam 😞 igen próbáltam a cég honlapján letölteni a drivert, de egyáltalán nem tudom melyik az, csak számok vannak semmi verziószám vagy ilyesmi, nem tudom beazonosítani melyik az enyém. 😞

ha valaki segítene hát qrwa hálás lennék...

Fred10
Sziaztok! Egy új problémát vettem észre a csodálatos gépemen.Márpedig azt hogy a 320gigás winyóm a windows szerint csak 120!!!!!!!!!!😮😮😮
Mi a baja?

Gigabyte 965P-DS3,Intel Core 2 Duo E6420 2,16ghz, 2x1024gb Geil Value DDR2 800Mhz,Sapphire Ultimate Ati X1950 Pro 256Mb,FSP BlueStorm II 400W

Eagle16
Mindkettõ egyforma teljesítményû, plussz 10 ezret csak az Asus név miatt fizetsz...

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Csuhai G
Sziasztok!
Teljesítmény szempontjából melyik kártyát lenne érdemes megvenni?
Asus GeForce 8800GTS 640MB
InnoVision (Inno3D) GeForce 8800GTS 640MB

A kártya ugyanaz, csak a gyártó más. Az InnoVision miért olcsóbb 10.000 FT-tal? Melyiket lenne érdemes megvenni? Most csak a teljesítmény számít!

Elõre is köszi!

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

Hmm... Kinéztem kettõ ilyet: DDR2 1024MB 667MHz CORSAIR ValueSelect
és még jó árba is vannak mer durván 8/db. Sztetek?
Bandi 18
Hát én úgy tudom hogy a plusz ram az max 5-10%-ot gyorsít.A töltési idõk lesznek valamivel kevesebbek

Értem! És meglehet majd érezni azt az plusz 512õt?
Bandi 18
Hát én ebben esetben az 512-re voksolnék, vagy 2x1024-re a dual channel miatt. De más szakik véleményét is várom. De olyan felállás is lehet hogy veszel most 1024-et és beteszed azonos színû foglalatba (ugyanabba mint amibe az 512-es van) és majd késõbb bõvíted még.

MSI 945P Neo3! Ilyen alaplapom van! Akkor melyik legyen? 😊
Met
szerintem én is azzal konvertáltam és olyan 45 perc alatt végzett
3GP4 (s478-as), 1 giga rammal

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Bandi 18
Hello

Hogy érted hogy nem lesz stabil ramod? Ha berakod benn van beszámolja az 512 mellé és kész 😊 A dual channel-re kell odafigyelni, mert ha van ilyen opció a lapodban akkor 512-eset vegyél, és még fontos az is hogy a lapod támogatja-e az 1 gigás modult.

Sziasztok! Egy olyan kérdésem lennem, hogy most van egy DDR2-es 512ramom gépembe... Namost ez elég kcisinek bizonyul, és azon tûnõdök, hogy mit vegyek 1024est vagy még egy 512est és akkor meglesz az 1gigaram... Azért gondolkozok rajta, mert a 2 között nincs nagy árdifferencia, viszont attól tartok ha vesezek egy 1gigásat akkor nem lesz stabil ramom... nektek mi a véleményetek?
vso convertxtoDVD-vel konvertalok ! Aham , akkor racsesztem mivel dual-os a ram reszem es kell hogy vegyek 2x1 RAM-ot ...
mas tipped nincs esetleg ?

Met
még egy giga ram nem ártana bele😊
de mivel konvertálsz?

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Udv !
P4 Dual Core procim van 3 GHz-vel es 1 GB rammal !!!

Na most azt szeretnem elerni hogy a dvd konvertalasok , avibol DVD-re ne orakig tortenjen hanem egy kicsit roviduljon 30 perce vagy meg rovidebb idore !
Mit kellene vennem a gepbe ?

The Norberto
Magától ujraindul??? Nekem ijet akor csinált amikor meghalt a vinyó. vagy a buszkábel volt roszz(legutóbb mind a 2 egyszerrexD)
Fred10
hát sajnos ez se segített pedig most már elég sokáig bírta a gép.Tegnap 1órát játszottam vele és nem volt semmi baja ma meg kb 30perc után esett szét.Holnap viszem Hardware vizsgálatra szervízbe remélem találnak valamit.

Gigabyte 965P-DS3,Intel Core 2 Duo E6420 2,16ghz, 2x1024gb Geil Value DDR2 800Mhz,Sapphire Ultimate Ati X1950 Pro 256Mb,FSP BlueStorm II 400W

barret
En volkov commandert szoktam hasznalni.
Eddig mindent leszedett :

Bérbe vehet? reklámfelület...

köszi

Hedgehunter
Ha nem jon fel a buborek minden bekapcsolasnal akkor hagyd ott es majd eltunik mikor formazod a gepet, vagy lepjel be csokkentett modban es probald meg akkor torolni....
Hedgehunter
Ha format c sem segitett akkor nincs... Vannak alkalmazasok amik a hatterben is futnak akkor is amikor nincs rajuk szukseg megnezheted oket mizu veluk a gepeden...
fullazz
Van olyan progi amivel le tudom tesztelni az egész gépet?
Régebben gyorsabb volt a gépem, valami lelassítja, format c: sem segített 😉 Vírusom nincs,bár néha meg szoktam fázni is 😉

The Norberto
Nem a 3 memó a gond hanem hogy márka nem ugyan az meg azon hogy "menyimemo lehet benne" azon azt értetem hogy mondjuk öszesen 1.5 giga vag 1 giga lehe mert a fölött nem jó de a márkakülöbségre szavazok!!
hello

két kérdésem lenne. az elsõ: van egy file, amit törölni szeretnék, de nem engedi, mert "egy másik program használja". A poén az, hogy már nem használja semmilyen program, mert eltávolítottam. Nincs erre valami szoftver, ami törölné?
a másik: valamelyik nap vihar volt és a villám levágta az áramot. mikor másnap bekapcsoltam a gépem, egy buborékban a következõt láttam: "A fájl vagy könyvtár (C:\Documents and Settings\patrik\Application Data\Azureus\tracker.config) sérült és olvashatatlan. Futtassa le a chkdsk segédprogramot." Lefuttattam, semmi. a probléma továbbra is fenn áll. 😞 Tud valaki segíteni?

JAG1
A késleltetést beállítotad?

[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...

hmm,az a fura,hogy ahogy indul a gép,elkezd pittyegni...
szal szerintem lehet h a ram is hibás :-/
tuti h jól van belerakva,mert gondoltam arra is hogy nem jól illeszkedik bele a slotba...

most du kipróbáltam,az új 512 ramom mellé betettem 2*256/400as hynixet,és tökéletesen mûködött.
nagyon idegesítõ,mert szinte minden alkalmazást bezár,hibaüzenettel,meg van mikor újra indul.

http://wer.microsoft.com/Responses/Response.aspx/10/en/5.1.2600.2.00010100.2.0?SGD=b718319b-91c8-43ff-8dd3-7f47f6118f8e

ezt a linket írta a hibaüzenethez,de ez nekem nem sokat segített... 😞

norberto azt nemértem,hogyha 3 slot van az alaplapon,akkor miért szaraxik 3 memóriával? :S egyébként bios frissítés segíthetne ezen,vagy köze sincs hozzá? lécci segítsetek :$ 😊
The Norberto
Minden deszkának megvan az hogy menyi memo lehet benne. És ezen kívül a nem egyforma memoriák nem menek 1üt. tehát syerintem is cseréld le 2x512 re.
HY!az a problémám h 1 idõ után kapok 1 hiba üzit h a win32 service hibát észlelt ezért leáll.Ha nem kattolok rá a mégse gombra ako még lehet h meg marad a netem 1 percig vagy 10ig.De amint rákattolok megszakad a netem de azt jelzi h még fent vagyok.És csak ha restartolom a gépet akkor lesz újra netem.próbáltam újra csatlakozni nem jó.Kijelentkezni nem jó.Nem tom mi lehet a gond.Ha vki tudna segíteni azt nagyon megköszönném!😊
JAG1
Regclenaer progival írts ki minden progit az inditópultból, ami nem szüséges.
Illetve, ha nincs fix IP beállítva, az is szokott gond lenni, mert keresi a hálózatot, illetve szeretne IP-t kapni.

JAG1
Állíts be fix késleltetés a biosba és elvileg menni fog....

hello mindenki!

ez nem olyan nagy probléma, inkább csak kellemetlenség, arról van szó, hogy bakapcsolom a gépet, szépen bejön minden, de a windowsba belépés után egy-két percig nem hajlandó elindulni a nagyobb programok, mert kell neki ennyi idõ hogy tán bemelegedjen. a kis idõ elteltével betölti a programokat, és mehet minden tovább. lehet ezzel csinálni valamit, vagy utánanézni, hogy ez mért van?
tugyiti
sehogy,cseréltesd ki a kingstont samsungra(bár én a samsungokat cseréltetnémki de gondolom költségkímélõ megoldás kell) az se ártana ha 2*512 samsungra tudnád megoldani ha a deszka ennyire válogatós
akarom mondani, hogy mind a 3 memoval fusson 😛
Sziasztok!

Olyan problémám van hogy vettem egy 512/400-as samsung memóriát a gépbe a
256/400 kingston,és a 256/400 samsung mellé, de valami nem teccik neki és folyton újra indul, viszont ha kiveszem akkor tökéletes és akkor is tökéletes ha csak a samsung ramok vannak bent. Hogyan tudnám megoldani hogy tökéletesen fusson mind a 4 memóriával?! epox 8k9a7i alaplapom van,
remélem valaki tud adni egy-két tippet, elõre is köszi!
w77d
szerintem keress újabb drivert neki, hátha megoldja

barret
Vagy vegyek egy routert es az megoldja?

barret
Annyira megszakad,hogy a kabelmodem eldobja a halozatot...
ki-be kapcsolom,es kapcsolodik. Aztan elolrol kezdi...

barret
Uj alaplapom van,es automatan rakta fel a vezerlot...
Probaljam torolni es ujratelepiteni?

w77d
az új alaplapok esetén szokott ilyet csinálni, ha nincs megfelelõen felrakva az ethernet vezérlõ

barret
Miota uj gepem van,folyamatosan szakadozik a netem...(kabelnet)
Most visszaraktam a regi gepet,1,5 oraja egyszer sem szakadt meg a net...
Valaki talalkozott mar ILYENNEL??? Kicsit idegesito...😞

Sziasztok!

A problémám az lenne, hogy a monitorom elkezdett olyat csinálni, hogy egy pillanatig normális a kép, utána besötétedik, de a kép látszik, csak nagggyon sötét. Ez vajon miért lehet? Ha újraindítom, akkor ugyanez, egy pillanatra oké, aztán megint tök sötét. A drivert újratelepítettem, a vezetékeket ellenõriztem. Egyébként ACER AL1711-es monitor.

Shep
Szerintem ez nem ide való, de gamecopyworld pl.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Hali oldalt tutok mondani ahol crack van gamek hez?

JAG1
Rakd újra az XP-t, friss driverekkel.
Régóta szenvedsz vele, ennyit még megér.