Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
-
Rekesz #35166 Sziasztok! Ez most tényleg nagy gond: ma telepítettem a nod32-t,a gép kikapcsolás előtt mindig kiír egy hibaüzenetet: "A meghajtó nincs kész. Lehet, hogy a meghajtó nyitva van. Ellenőrizze, hogy az A: meghajtóban van-e lemez és a meghajtó ajtaja zárva van-e." Ez még nem zavarna, de az MP4-emmel is ezzel párhuzamosan jelentkeznek a gondok. Először is letörlődött szinte az összes adat, amikor zenét próbálok rakni rá, csak úgy kilép...és amikor vissza akarok lépni, abszolút nem jelenít meg semmit! Lehet összefüggés a dolgok között? Sztem kell lennie vminek, mert eddig nem volt vele ilyen problémám... Kérlek, segítsetek,mert én már megőrülök! :'( írhattok e-mailt is: [email protected]