Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.

A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
  • Blasta
    Szevasztok!
    Régóta szívok a Hugom gépével, de mostmár kezdem feladni!

Egy ECS K7S5A Pro (DDR/SD) alaplapja van, 1200-as Athlon TB-bel. (A proci még az enyém volt anno)
    A hiba:
    Kékhalál. Mindenféle hibákkal elszállt az XP. Főleg Office alkalmazásokban. Word, Excel, Outlook. Ha állt a gép, vagy 3Dmark ment rajta, nem történt semmi gond.

Sokat teszteltem, amit tudtam kicseréltem (táp, vga, mindenféle ram, és most kiserélték az alaplapot is)

Lapcsere után:

Régen SD-vel ment, most 400-as Samsung DDR van benne.
    Memtest a következőt teszi: A DDR-rel "csak" 360 hibát talál. SD ramokkal az 5. tesztsorozathoz érve mint a stopperóra számolja hibákat. 48000-nél leállítottam.
    Ergo a DDR rammal a legjobb a helyzet, de nem tökéletes.

Kipróbáltam többféle SD-vel és ma még kipróbálom másik DDR-rel is, de nem hinném, hogy ezzel lesz a gond...

A régi hibát a lapcsere óta nem sikerült még generálnom, de basszus word-ben kéne dolgoznom egész nap, hogy kiderüljön valami... :-D

Egyedül a proci nem volt még cserélve. Szerintetek elképzelhető, hogy a proci a bűnös?????

Előre is köszi a segítséget!