64011
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
-
#2225 Másik kérdés.
A procim nagyon nem akar tuningolva stabilan menni. (2500 barton)
Soltek SL75FRN Golden Flame lapom van, amit több helyen is nagyon tuningbarátnak ítéltek meg.
De még 2800+ -on sem stabil a procim benne. Igaz csak 333-as ramjaim vannak, de legalább kingstone.
Mi lehet az oka, hogy nem tudom hajtani? Core fesz-t meddig emeljem, hogy stabil legyen?
Mondjuk egy csomó embernek fesz. emelés nélkül beton stabil...
-
#2224 Hát az lesz. Kicserélem ideiglenesen az én 2500-asomat erre az 1200-esre (nagy érvágás :-DDDD) aztán meglássuk.
Hát akkor ennyi volt egyelőre. Megpróbálom baszogatni, de a nyakam rá, hogy akkor fog hibázni amikor hazaviszem és Hugi örül neki mint az állat, majd leül tanulni és BÁNNNNNNG... :-) -
#2223 ha procihiba megéri.
bár másik lapban is érdemes lenne kipróbálni...
valami nforce-osban.
és akkor azt cserélni, pár hónap múlva pedig belevarrni egy 2500@3200-es bartont. -
#2222 (nincs rá semmi lóvé, szal azért kell a legolcsóbb) -
#2221 Szóval úgy tünik DDR rammal BÁRMILYEN RAM BEÁLLÍTÁSSAL hibázik a memtest.
De még mindig jobb a helyzet mint SD-vel. Az XP még nem hibázott, de szerintem fog.
A CPU-n kívül nem tudok másra tippelni.
Szerintetek megérné bele venni egy 1400-es Duron-t? (1200-es TB helyett)...
Ez a legkisebb AMD-s proci amit látok nagykerben. -
#2220 Most egy 266-ossal tesztelem.
Meglássuk. Bár nem hiszem, hogy ez lenne a gáz... -
#2219 ha teleírod a lemezt, akkor egymenetesben írd. Ha nem írod tele, akkor többmenetesben és ne zárd le, késöbb majd írhatsz rá még adatot. Nem asztali DVD lejátszó AVI-t nem játszik le... (eltekintve néhány kivételtől pl. KISS) -
#2218 bios frissités? lehet nem szereti a ddr400 at elvégre 266os lapról van szó. -
blazini #2217 És azt még meg tudnád mondani hogy nero-val hogy kell kiírni dvd-re mert rákérdez hogy többmenetesre csinálja vagy ne? meg ha avit írok ki azt is lejátsza a nem sz.gépi DVD lejátszó? -
#2216 DVD2AVI
WWW.DOOM9.HU -
#2215 Itt nézz körbe szerintem -
#2214 Időzítéseket a leglassabbra vettem.
Már a harmadik táp van benne.
Közben végigment a teszt.
A DDR-rel ugyan ott kijelezte a hibát.
TEST 5: (BLOCK MOVE).
Most 352 hibát talált... -
blazini #2213 Hi!
Valaki tudna abban segíteni hogy régebben láttam olyan progit ami AVI-ból DVD-t csinál valaki nemtudná megmondani a nevét és hogy honnan lehet letölteni?
THX!!! -
#2212 és a ram időzítéseket vedd lejjebb a biosban -
#2211 lehet,
táp? -
#2210 Szevasztok!
Régóta szívok a Hugom gépével, de mostmár kezdem feladni!
Egy ECS K7S5A Pro (DDR/SD) alaplapja van, 1200-as Athlon TB-bel. (A proci még az enyém volt anno)
A hiba:
Kékhalál. Mindenféle hibákkal elszállt az XP. Főleg Office alkalmazásokban. Word, Excel, Outlook. Ha állt a gép, vagy 3Dmark ment rajta, nem történt semmi gond.
Sokat teszteltem, amit tudtam kicseréltem (táp, vga, mindenféle ram, és most kiserélték az alaplapot is)
Lapcsere után:
Régen SD-vel ment, most 400-as Samsung DDR van benne.
Memtest a következőt teszi: A DDR-rel "csak" 360 hibát talál. SD ramokkal az 5. tesztsorozathoz érve mint a stopperóra számolja hibákat. 48000-nél leállítottam.
Ergo a DDR rammal a legjobb a helyzet, de nem tökéletes.
Kipróbáltam többféle SD-vel és ma még kipróbálom másik DDR-rel is, de nem hinném, hogy ezzel lesz a gond...
A régi hibát a lapcsere óta nem sikerült még generálnom, de basszus word-ben kéne dolgoznom egész nap, hogy kiderüljön valami... :-D
Egyedül a proci nem volt még cserélve. Szerintetek elképzelhető, hogy a proci a bűnös?????
Előre is köszi a segítséget! -
#2206 nForce_3.13_WinXP2K_WHQL_international.exe -
#2205 Igaz!Egy csomó szemét van forgalomba.De azt hogy melyik kiskerbe van ne kérdezd mert ezt nemigazán lehet megmondani.A hynix eknél még úgyahogy a szitázáson látszott de ezeken nem.Eccerű a képlet.Ami hamisítvány az egy kicsit húzósabb beállításoktól tönkremegy és ilyenkor gari mert nemfogja sokáig bírni. -
#2204 Szerintem az nforce chipset driverrel lessz a gond.Melyik van fönn a gépeden? -
#2203 itt segítek ha tudok, de levelezni nem fogok ezért.
amúgy nézd meg az mportalt. -
#2201 www.mportal.hu -
#2200 azok csinyáták, aki kiszáltak a MoHAA csapatból.
Persze minden számít netes gaménél -
Gyors folyamatos mozgás bekapcsolt Vsync-el is, jó egér a célzáshoz, jó moncsi ahhoz, hogy láss.
Ja, és PICMIP 5
:) -
#2198 VGA+Monitor+Egér+CPU+RAM... Mert hiába van akár egy R9800XT-d, ha alatta nincsen megfelelő proci és RAM. Nemde?
Legfontosabb az egér, mert he nem kényelmes, és nehézkes mozgatni, akkor még ha űberkirály géped van, és minden szakít 100+FPS-el, akkor sem tudsz gyorsan reagálni és pontosan lőni. -
#2197 CoD az II. VH, de nem a MoHAA folytatása mint ahogyan itt NeoMaN emlegeti, hanem az EA-től kivált csapat MoHAA motorjára épülő játéka. Kicsit szebb mint a MoHAA, meg van benne pár apró újítás, de lényegében tényleg kb MoHAA. -
#2196 a VGA, a monitor, és az egér számít...
:)
Aki régóta nyomja az tudja.
Mióta játszol LAN-on ill. neten?
Call of duty az a Medal folytatása.
Ollie! Má épp írni akartam, hogy mingyá jön egy UT-s, azt beajánlja...
:)
-
#2194 Call of Duty is jó! -
#2193 UT2003 -
#2192 Q3, Wolfi, Battlefield, Medal of Honor
nálam az első kettő az első kettő :)
legújabb peccsek persze mindenhez kellenek
és használj: the all seeing eye -t szerverkereséshez.
-
#2190 ehehe, szerintem az aknakereső -
#2188 Megosztani azt kell amit meg akarsz osztani. :)
amelyikbe bejön a net.
-
Ben C #2187 OK, majd megpróbálom.
igaz hogy a samsung ramok 7/10 arányban hamisítottak?
a mistralban is hamisítottak vannak? -
Conflict #2186 Ben C:
F1-et prószáld -
#2185 van ahol F valamit kell lenyomni (F2, F8, ...) -
Ben C #2184 HJEEELPÖ!!
Nem tok belépni a BIOS-ba!!nyomkodom a del gombot bekapcsoláskor, nofing! simán elindul az XP asztat szasz. -
#2183 Szasztok!
A következő kérdésem van:
ADSL megosztása: Egyik gépbe jön a vonal, ebben a gépben van egy másik hálókari, és azon keresztűl megy a másik gépbe a vonal. Melyik hálókari tulajdonságainál kell engedélyezni, az internetmegosztást? (amelyikbe jön a net, vagy amelyik össze van kötve a másik géppel?) Ez biztos láma kérdés, de akkósem tudom. A másik:
Hogy tudom lekorlátozni a második gép netsávszélességét? Tehát monnyuk csak 30k/sec lehessen neki, a többi maradjon nekem. Viszont a LAN maradjon 100MBites.
WinXP mindkettő.
Valaki?
-
#2182 ekem is van némi problémám aminek az okát szeretném megtudni, de mindenek előtt leírom a gépem paramétereit. ABIT NF7 v2.0, 512 Samsung PC 3200 (400 MHz), AMD XP 1800@3000, ATI RADEON 9500@9700, 40GB Maxtor, 160GB SAMSUNG. Na akkor a gond az az lenne, hogy mostanában egyre ritkábban ismeri fel az XP a vinyókat, pontosabban, inaktív, vagy nem foglalt vinyónak jelöli. Az én 2 előbb említett vinyóm működik normálisa, csak akkor jön a gond ha egy idegen winchestwrt szeretnék bekötni. PQ magic-el is néztem, de a helyzet itt is ugyan az. Jobb egérrel a PQ-n belül az említett partícióra kattintva, csak a CREATE és a PROPERITIES opciók aktívak, esetleg még az UNDELETE. Természetesen kipróbáltam mindkét IDE-n, mindenféle jumperolási lehetőséggel és semmi, a winchester továbbra is inaktív. Mi lehet a gond?
-
Conflict #2181 Met:
Nekem is volt/van hasonló szitum szintén Quantum vinyóval.
Néhe "bekattog" olykor a rendszer is lefagy.
Maint lesz pénz, cserélem lefele...
(1 db 7.5-es és 1db 40 Gb-os) -
#2179 Valszeg halálán van a vinyó.Esetleg egy lowformat ha elindul egyáltalán de ne reménykedj. -
#2178 hat szerintem a vinyonak annyi, nekem is volt regen egy ilyen kattogasom -
#2177 jól van minden jumperelve?