Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
-
Sharinghan #2049 Heelo! December elején tuningoltam a gépet most így néz ki :Athlon XP 2500+ ,Abit NF7 alaplap, 512mbDDR(400MHZ), Maxtor 30GB HDD és egy RADEON 9800 PRO! Namost a problem a következő! Eleinte nagyon jól futottak a játékok max-on (MAX AA és Anizotóp filter) 3d mark 2001-ben 16000 pontot kaptam! A dolog kb 1 hete történt amikor felraktam a MAFIA c. játékot! Faszán ment ez is max-beállításokkal de furcsa mód kb 5 percenként iszonyúan beszaggatott! Ez a beszaggatás kb 30 másodpercig tart! Ezek után a minap éppen a 3d mark 2001-el feszítettem havernak! (deffault)! Kiírja az eredmény és majd leborulok a székről 2130 vagy valami ilyesmi! Elkezdtem keresni a probléma forrását és a VGA kártya tulajdonságainál lekapcsoltam a VSYNC-et! Ezután érdekes mód megkaptam a 3d mark-ban az elvárt 16000 pontomat ,de a játékoknál azóta is változatlan a helyzet és már nem csak a MAFIA-nal van ez ,hanem az összesnél! Windows XP-t használok (magyar PRO) és Catalyst 3.10-es drivert! Kérlek segítsetek, már nem tudok mit csinálni!!