64011
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.

A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
  • Met
    Ha lejjebb veszed a garfikát akkor is beszaggat?
  • Sharinghan
    Most volt nemrég újra rakva a win! és Omega driver van felrakva! Ku***ra idegesít már! Ba***m a kukába az egészet!
  • BBking
    Telepítsd újra a wint,vagy tedd fel a 3.7-es Cat-tot,vagy Omegat.Jónak kell lennie,nálam sem 1*fordult ez elő,bár nem értem miért csinálta-friss rendszer volt.
  • Sharinghan
    Hello! Még mindíg nem oldódott meg a problémám! Pedig az összes drivert újra raktam! Catalyst helyett Omegát raktam fel! A gép se melegszik túl!(a grafikonok legalább is ezt mutatják)! Van még más ötletetek ?????? Segítsetek lécci!
  • fm
    nincs linux
  • NeoMaN
    nemtom
    sztem 10.000 PC-sből 1nek van linux
  • NeoMaN
    csinálhatsz vele egy win testet (sok minden más mellett, speed disk, stb..). végignézi - rendberakja a wint (registryt, hivatkozásokat, hibás bejegyzéseket, activeX buziságokat stb..). nálam szűz rencceren 23 hibát talál.
    Nem kamuzik, tényleg érezhetően gyorsabb a boot, progiindítás stb ha hetente átnézeted vele a gépet.
    Nézz át a programok beszerzése-0day FTP topicba. ott megkérdezheted honnan lehet leszedni.
    Benne van amúgy a norton systemworks-ben is.
  • fm
    az office-nál lesz a bibi sztem. ba*akodik..a led meg jó,semmi baja. :) norton utilities mire jó pontosan? és hol lehet meglelni? ;)
  • NeoMaN
    ja, és office uninstall....
    egy próbát megérne.
  • NeoMaN
    az nem lehet, hogy csak a led szaródott el?
    :)
  • NeoMaN
    processzorhasználat mekkora? offline is csinálja?
    Javsok egy Norton Utilitest feltenni, windoctort futtatni...
  • Russ!an
    Látod? Megmondtam! :)
  • Ymdar
  • fm
    hibernáció,rendszervisszaáll. letiltva. a winyó ledje meg folamatosan világít!
  • NeoMaN
    hőkiegyenlítés (vinyó a hőtágulás miatt kalibrálja magát), indexelés (office, win stb.), hibernációs készenlét?, rendszervisszaállítás?....
  • Russ!an
    Ott más a gond. A fügét meg sztem neked mutatta, csak rosszul értemeztétek :)
  • Russ!an
    :) DVD-t?
    Mé szerinted hányszorosan írhatja meg max?
  • Borg
    Olyan lemezre írd, amit az asztali lejátszód támogat, ennyi.
  • Lsire
    Helló

Segítségeteket kérném. MP3-kat akarok DVD-re irni, egy album egy könyvtár. Mire kell ügyelni, úgyanis asztali lejátszóba is szeretném hallgatni. Kérem segítsen aki tud.
    Elöre is köszi.
  • fm
    utánanézek,mert zavar. nem is hagyja abba..
  • fm
    miért tölt folyamatosan a winyó,miután áll a gép 10 percig?? winxp
  • NeoMaN
    túlmelegszik...
    szvsz
  • Shep
    F_L akkor tehát ha a convert c: stb. stb. -vel csinálom az NTFS-re alakítást, akkor minden marad úgy ahogy volt.
  • BBking
    Ezt nekem is csinálta már.Rakd újra a videokártya drivert,én az omegat használom,biztosan segítenie kell,nálam ugyan ez volt.
  • Gerry
    Alaplapi driverekből mi van fent (ver)? SW IDE vezérlőt feltetted, vagy csak software-es WinXP-s van telepítve?
  • Sharinghan
    Érdekes, de nem!
  • Borg
    Valamit nagyon elállítgathattál a driverben... max AA azért még ezt a kártyát is megfogja...
    Amikor akadozni kezd, akkor nem ketyereg a winyo?
  • Sharinghan
    Heelo! December elején tuningoltam a gépet most így néz ki :Athlon XP 2500+ ,Abit NF7 alaplap, 512mbDDR(400MHZ), Maxtor 30GB HDD és egy RADEON 9800 PRO! Namost a problem a következő! Eleinte nagyon jól futottak a játékok max-on (MAX AA és Anizotóp filter) 3d mark 2001-ben 16000 pontot kaptam! A dolog kb 1 hete történt amikor felraktam a MAFIA c. játékot! Faszán ment ez is max-beállításokkal de furcsa mód kb 5 percenként iszonyúan beszaggatott! Ez a beszaggatás kb 30 másodpercig tart! Ezek után a minap éppen a 3d mark 2001-el feszítettem havernak! (deffault)! Kiírja az eredmény és majd leborulok a székről 2130 vagy valami ilyesmi! Elkezdtem keresni a probléma forrását és a VGA kártya tulajdonságainál lekapcsoltam a VSYNC-et! Ezután érdekes mód megkaptam a 3d mark-ban az elvárt 16000 pontomat ,de a játékoknál azóta is változatlan a helyzet és már nem csak a MAFIA-nal van ez ,hanem az összesnél! Windows XP-t használok (magyar PRO) és Catalyst 3.10-es drivert! Kérlek segítsetek, már nem tudok mit csinálni!!
  • Shep
    sejtettem, hogy ezt mondod :)
  • Shep
    ok thx, erre akár mérget is vennél? :)
  • Shep
    Adott egy gép rajta winxp home edition, ha fat32-ről átkonvertálom NTFS-re a filerendszert, akkor elvileg, ugye minden rajtalévő adat megmarad? A már rajtalévő progikat excel, word újra kell installálni, vagy minden további nélkül futni fognak?
  • Gerry
    Igen, XP-ben is van lemezellenőrző, de a Norton Utilities is tartalmaz erre a célra való software-t.
  • NeoMaN
    Erre való....sajátgép, jobklikk a meghajtón, tulajdonságok, eszközök
    Asszem....
  • NeoMaN
    XP scandiskje sztem elég XP kompatibilis.
  • Gerry
    Ez teCCik!
  • Gerry
    Scandisk (komolyan), ha az talál, akkor tuti rossz, max le lehet teljesen gyalulni valami zerofill progiva, és újra megformázni, de akkor az már bizonytalan lesz, és nem tennék rá fontos adatot...
  • ollie
    DE :)
    Bár egy kicsit már hosszura nyúlik ez a beta teszt... lassan 9 év :))
  • NeoMaN
    Pedig a windows az mindig béta állapotban leledzik szvsz....
    Nem?
  • Gerry
    De, beta van, de mint ahogyan oprendszerből, service pack-ból sem használok bétát, nem én vagyok a bétateszter, jó nekem a hivatalos SP1+Windows Update frissítések kombináció, majd ha végleges lesz az SP2 akkor feltolom, addig nem.

Longhorn beta-t már telepítettem, de azt a normál rendszeremtől függetelenül külün wiyóra a kiváncsiság miatt, de az "éles" rendszeremre nem rakok béta SP-t, és másnak sem javaslom.
  • NeoMaN
    eZ AZ NEM?