Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
-
Zoli (1:16 PM) :
Szasztok! Segítség kéne!
Húgom gépéről lenne szó. Szenvedek vele már egy ideje de nincs megoldás. Most meg főleg gáz vizsgaidőszak van.
Szal: A gép resetel. A konfig: ECS k7s5a pro alaplap (SD/DDR támogatás), 256/400 Samsung DDR ram (volt már benne több féle SD is, azzal is hibázott), 1200 Athlon Tunderbird (az én régi procim, nálam tökéletes volt), egy régi TNT2 pro (szintén volt már cserélve GF MX400-ra, de semmi változás), 10 GB quantum, alaplapi hang/háló.
Szal resetel.
Cserélve voltak:
-VGA
-RAM (ahogy írtam, mindenféle)
-Táp
-bill
-egér
Egyedül a HDD nem volt még cserélve. De most megteszem mindjárt ezt is.
Viszont kikapcsoltam a "Hiba esetén restart" pipát a rendszertulajdonságokban és egyből dobott egy kék halált a következő üzenettel:
"Page_fault_in_nonpaged_area"
Nemrég derült ki, hogy lényegében CSAK OFFICE ALATT hibázik a gép, tehát ha netezik a Hugi vagy csak áll magában órák hosszat, nem történik semmi.
Word-ben 3-nál több oldal kijelölésénél, vagy outlook-ban levelezésnél lépett fel a hiba.
XP magyar SP1-el és magyar Off 2k van rajta.
Várom a tanácsokat srácok és lassan kifogyok az ötletekből... :-)
Elre is köszi!