Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
-
jango fett #1936 Sziasztok egy kis segitség kellene hátha tud valaki segiteni.A helyzet a következö kb 1 órája behalt az itthoni számitogépem éppen játszotam és egyik percröl a másikra elmet a kép nics kapcsolat a monito r és a gép között ddarbokra szedtem de nem éget meg sem a vga kártya sem a proci ujra összeraktam bekapcsol és után nics kép a biosba sem tudok belépni a házon a piros led folyamatosan ég de nem bout-l be an valakinek tippje elég jó cucokból raktam össze alaplap asus p4t533c 2.8 p4 proci asus tit4600 vga minde müködik szerintem lehet hogy a vinchester elöre is köszi a segitséget bocsi ha kicsit hosszu voltam. Jango