Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.

A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
  • cSuwwi
    Hali. Kis segítség kéne. 733-as PIII, 256 SD 133-as Rammal, Acorp 6PMA alaplap, vettem bele egy karácsonyra, egy 512MB-os 133-as SD Ramot pluszba. Windows XP SP1-el van a gép, újra lett telepítve. Indulás után kb. 15-20 perccel, egyszerűen újraindul magától. Kivettem belőle a 256MB-ost, de így sem lett jobb. Ha magában van a 256-os, akkor nincs baj. (Tehát a Rammal van a baj, szvsz.)
    Másik, van egy Abit VL6-os alaplapom is, abba is beleraktam az 512-es Ramot, de csak 256MB-nak ismerte fel. Mi lehet itt a baj? Bios frissítés segíthet az Abiton? Vagy szar a Ram? Vigyem vissza, de akkor meg hülyének nézhetnek, mert induláskor a teszten kiírja az 512MB-ot, tehát elvileg jó. Akkor akad valamivel? Már gőzöm sincs, mit csináljak. HELP! Thx.