Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
-
steweee #1571 hasonló esetem volt már nekem is, pedig egy kicsit értek is a géphez, tesóm mérnök és rendszergazda, és a haverom a szerelő abban a boltban ahol vásárolni szoktam.volt már olyan hogy fagyogatott a gép, vagy látszólat minden ok nélkül resetszerűen újraindult.minden teszt jónak mutatta az alkatrészeket, de mégis a memóriára gyanakodtunk - hasonlóan kizárásos alapon másik gépből csere és úgy jó volt - visszavittem kicseréltetni, lefutta egy tesztet, még egyet majd visszaadja hogy nincs semmi baja.mondom neki hogy van, nézze meg vmi mással.erre elkezdett egy windowst telepíteni egy komplett gépre, mondván hogy ha az felmegy, akkor a mem jó.na nem ment fent 2X kísérletre sem, úgyhogy csere, de érdekes módon a legalaposabb tesztek is jónak látták! voltak még paranormális jelenségeim tavaly abit kt7, csere abit kg7, az is ok nélkül fagyott vagy resetelt, már hülyének néztek a boltban hogy havonta hordom hozzájuk tesztre, aztán ráfizettem vettem egy MSI 746 ultrát, az összes többi alkatrész ua, azóta egyszer nem fagyott le csak úgy, pedig 8 hónapja.többet abitot nem veszek!mindenki dícséri, de én nagyon szívtam vele.