64011
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
-
#1610 vettünk egy "új" pc-t
a gép:
350mhz(nem nagy durranás de legaláb diablo2, halflife ra jó)
1mb-os video kártya( pci os ugyhogy le cserélem 4mb-re+voodoo1 es gyorsito)
64mbram
3.1gb wincsi
de ezt irja ki amikor indul:
"Alert! cover was previously removed"
Ez mi?
elindul az üzenet után de nem ártana tudni hogy mi ez.
előre is thx -
#1608 ha mindenképpen kell egy, akkor tmpgenc-et használj -
#1607 Avi-t nem fog lejátszani neked az asztali lejátszó, bár van néhány amelyik tud divx-et, de rohadt drágák. Ha meg átkonvertálod vcd vagy svcd-re, akkor meg nagyon romlik a minőség. Szerintem nem éri meg, nézd meg a filmet inkább a monitoron. -
#1606 Szerintem szedd le az összes gámát, töröld le a temp file heygeket, pucold ki a registryt, majd defrag és megint felteheted a játékokat. -
#1605 Akkor mit használjak hozzá? Mit ajánlasz? -
Tovi #1604 konvertáld át vcd formátumra, és dos compatibilis módban ird fel cd-re (8+3, no Joilet, stb)
De ha lehet, akkor ne a neróval konvertáld, az nem igazán arra való -
#1603 Na helló mindenkinek, kellene egy kis segítség.Szóval nekem az a problémám, hogy a monitorom, bizonyos játékoknál töltés közben vagy után egyszerűen kikapcsol (legutóbb a XIII játéknál).Tehát ráklikkelek elkezed tölteni és klatty, elmegy a kép.A hang azért megy alatta, tehát valószínűleg valami olyan grafikai varázslatot csinál amit a monitor nem tud valamiért kijelezni.A monitorom egy Belinea 17"-os a vid. kártya pedig egy régi gef2mx.Érdekes módon az utóbbi 1-2 napban 3 ilyen játékkal is találkoztam, amelyik ezt a monitor kikapcsolási trükköt csinálja.
Plíz help! -
#1602 Srácok nero-val miben kell felírni egy avi filet a CD-re, hogy az asztali DVD lejátszó lejátsza? -
#1601 Császtok!
Tudom, hogy ez nem hardver téma, de azért leírom problémámat:
Na szóval, az lenne a gondom, hogy Win98Se-nél a net betárcsáz, de, ha beírom a címsorba az adott honlapot (akármilyet), rogtön kiírja, hogy a "Távoli kiszolgáló nem található".
A másik, hogy:
Pl.: Elindítok, valami netes progit (Precision Time), és rögtön kiírja:
"Esock error, WSAstartup... blabla.
Ezt okozhatja valamilyen fájlok hiánya, vagy csak valami rosszul van konfigurálva?
Aki tud, minnél hamarabb segítsen!
Előre is THX!!! -
#1600 helló
van egy Epox viakt266a 8khal socketa ddr atx alaplapom,amire rá van intregnálva a hangkártya, de nem tudom milyen tipusú, és nem tudok életett lehelni bele.
ez ügyben kellene a segítség, gyártmány, driver letőltési lehetőségek.
előre is köszi. -
gator #1599 Nem tudjatok melyik az a progi amelyik ha irok cd-t akkor teljes mertekben levedeti a cd-t?
-
#1598 pl. scroll hibás a fifa2003(40-50 fps,de mégis mintha minden 2.frame-et kihagyná) halo akad minden felbontásban, t3 demo szintén..viszont cod simán megy fullban. + a win betöltés is hosszabb lett. XP telepítés 1 hónapja volt, nem akarom újra, de eddig sp1 nélkül nyomtam, aztán tettem fel. próbáltam directX reinstall-t,vga kártya cserét(8500LE),hang cserét stb.. de a fifa "SCROLL" hibája nem múlik.. -
#1597 az h agyom installált az annyira nem...defrag hiánya az már lehet...azt jo ha lenyomod
gyökérnek...háát ez mit takar?? -
#1596 SEGÍTSÉÉG!
a következő dolgok közül melyik mennyire lassítja a rendszert:
-agyon installált
-töredezettségmentesítés hiánya
-40gb-ból átlag 1gb szabad (winXP)
agyon installáltnak mikor mondható a gép? fenn van sok progi:office,adobe,kazaa,icq,mirc,nav2003,tömörítők, kb10 JÁTÉK,winamp,filmlejátszók, gif animator,html szerk.,NERO stb..
plz hlp,mert gyökérnek érzem a rendszert..
(1870Mhz,NF-7,512(dual,340),gef3ti,winXP SP1...) thx!! -
#1594 Ez pont fordiva szokott lenni.
Meg van osztva a 98-as gépen a vinyó?
-
#1592 melyik a legjobb/legkevésbé problémás detonátor? gef3ti-hez kellene..köszi -
#1591 ezt miből gondolod? -
#1590 IDT Winchip vagy CyrixDXMedia
-
#1589 semmi
:)
XP fel, alaplap driver, vga driver, DX NEM!! aztán rögtön FIFA install.
Akkor is akad? ugyehogynem...
:)
Ha mégis akkor szervíz
-
#1588 Lehet AMD is, valami extrém tuningal, pár másodpercig amíg szét nem ég:))) -
#1587 directx 9.0b bocsi,kicsit szétszórt vagyok -
#1586 mos directXb van.. -
#1585 melyik directX a legjobb? nekem vmiért baszakszik a gépem,akad pl. a t3,meg a fifa...mi a kül. a directXa ill. b. között? thx -
Borg #1584 Nem sok lehetőség van 3,5Ghz-hez... (P4) -
#1583 Talán, milyen proci vagy valami? -
#1581 Szerintem azt hiszi, hogy a tesztprogira mondtad, hogy nem az. -
#1580 hova felülre?
és mi van az enbenccsel? -
#1579 Ollie:
klikkelj má felülre!
AMD N-Bench 3...
:) -
#1578 az nem az -
#1577 Sandra ill. Aida network bencsmárk... -
#1575 A névjegy lapon van egy termék szám az nem az?
Mondjuk nekem az Office2000 nem kér kódot telepítés közben:) -
#1574 még egy elégedett abit felhasználó :D -
#1573 gyanítom, hogy a windows registryben lesz eltelmetve, de ne számíts rá, hogy könnyen kioperálod, valszeg kódolva lesz. -
steweee #1572 ja és ne felejtsem el mondani, hogy a kábel ha csak egy kicsit is gyűrött lehet rá gyanakodni. velem most volt ez.mindent körbeteszteltünk, de csak lefagyott néha.eszembe jutott hogy esetleg a kábel miatt, de igencsak hihetetlennek tűnt, hogy ha tökéletesen műxik órák hosszat üzem közben, akkor hogy tud lefagyni míg áll a gép én meg alszok.és ez volt a gyakoribb.kábelteszt, (nem a megszokott szerelőnél)monja hogy jó.mondom köszi, de inkább veszek két újat az a biztos.meg is sértődött, hogy nem bízok benne.2e Ft mínusz, azóta tökéletesen műxik.lekgözelebb ha arra járok odaadom neki a két kábelt ingyen, használja egészséggel! -
steweee #1571 hasonló esetem volt már nekem is, pedig egy kicsit értek is a géphez, tesóm mérnök és rendszergazda, és a haverom a szerelő abban a boltban ahol vásárolni szoktam.volt már olyan hogy fagyogatott a gép, vagy látszólat minden ok nélkül resetszerűen újraindult.minden teszt jónak mutatta az alkatrészeket, de mégis a memóriára gyanakodtunk - hasonlóan kizárásos alapon másik gépből csere és úgy jó volt - visszavittem kicseréltetni, lefutta egy tesztet, még egyet majd visszaadja hogy nincs semmi baja.mondom neki hogy van, nézze meg vmi mással.erre elkezdett egy windowst telepíteni egy komplett gépre, mondván hogy ha az felmegy, akkor a mem jó.na nem ment fent 2X kísérletre sem, úgyhogy csere, de érdekes módon a legalaposabb tesztek is jónak látták! voltak még paranormális jelenségeim tavaly abit kt7, csere abit kg7, az is ok nélkül fagyott vagy resetelt, már hülyének néztek a boltban hogy havonta hordom hozzájuk tesztre, aztán ráfizettem vettem egy MSI 746 ultrát, az összes többi alkatrész ua, azóta egyszer nem fagyott le csak úgy, pedig 8 hónapja.többet abitot nem veszek!mindenki dícséri, de én nagyon szívtam vele. -
#1566 A p2p (vagyis a dc nél passive mód, talán segít) (talán nem) -
#1563 Szétszedtem a gépet elemeire, így a ramot is kivettem, de utána is szar volt. -
#1562 Sztem csak simán beporosodott a cuccos. Miko kivetted, kihúztad a koszt is a slotból.... -
#1561 megpróbáltad ezek után visszatenni a "szar" ramot hogy megy-e? egyébként fogalmam sincs. ez kb olyan,mint mikor 233mmx-em volt,2*32 mb rammal és el kezdett baszakodni. ram cserélgetés összevissza,míg végül a 2*32 mb ramot a gép 96mb-nak látta ... persze sajnos csak rövid ideig -
#1560 Hali. Lenne egy érdekes kérdésem (persze ez csak nézőpont kérdése). Szóval van egy 400-as Celeronom 500 Mhz-re húzva, 256 SD 133-as Rammal, Abit VL6-os alaplapban. A gépem kb. fél évig nem ment (mivel katona voltam, sajnos), majd amikor hazajöttem és nekiálltam a gépnek megint, a Win98 kb. 10 percenként kifagyott. Gondoltam szarakszik a vinyó (egy 1.2-es Seagate-en volt az oprendszer). Reinstall (közben 2x is kifagyott). Reinstall egy másik vinyóra (2.1-es Quantum Fireball), szintén fagyás telepítés közben, és a futtatás közben is. Mindként vinyó ki, a gépben lévő 40Gb-os Quantum Fireballon csináltam egy 5Gb-os particiót, majd ismét install. És ismét fagyás. Format. Megpróbáltam az XP telepítését. Teljesen váratlanul egyszercsak egy kék képernyő telepítés közben, hogy valami hibát észlelt, ezért leállítja a telepítést (5 perccel a vége előtt, természetesen). Aztán kezdte előről. (A gépházat és a kezemet egy kicsit pépessé vertem már az idegességtől). Az XP nagy nehezen felment, de megint fagyás, vagy ami még rosszabb, időnként csak úgy újraindult magától...
Közben bios reset egy párszor, gép szétszed-összerak. Semmi. Majd gondolva egy merészet, kicseréltem a tesóm gépében lévő 256 Ramot ez enyémre (ugyanaz, csak az övé márkás, asszem samsung). És csodák csodájára minden megjavult! Gondoltam neki lesz ezután szar a gépe, de semmi. Neki is faszán megy. Az ő gépében valamilyen Acorp alaplap van.
Kérdem én, mi a búbánatos fene ez? (Bocs, hogy hosszú lett.)