Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.

A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
  • CSOCSO
    nah gyorsan leírom remélem van annyi időm. van egy 60 giga maxtor vincsim.. nem valami régi..kb 2-3 éves lehet.. teleptettem a max payne-2t..szal nem nyultam bele bottolos közben stb,,,
    egyszercsak elsötétült minden és ujrainudlt a gép.. telepítés közepette de a win már nem tudott elindulni...
    2 particio van... c.. és d.. a C a rendszer éd a D a tárhely ahol fontos dolgok vannak..
    betettem xp cd-t majd aszonta a gép hogy mind a két particio nincs megformázva..
    át tettem az öcsém gépébe.. ott megtalálta a két particiot.. látta hogy mind a kettő ntfs.. de az egyikre angol nemtom milyen szövegett nyomott a másikra meg hogy nincs megformázva...
    gyönyörű..ujraindításnál a gép scandiskelte a c-met.. ezekután a C-m láthatóvá vált az öcsém gépébe de a d-m még mindíg forműzatlan volt... ..visszatettem a gépembe a vincsimet hátha elindula windows.. de ugyanugy nem indul el.. bejön az xp töltési képe.. majd felvillan egy kék képecske majd ujraindul.. zal kérdésem hogyan lehetne levarázsolni a d ről minden filet???
    megoldhato hogy a c ről leveszem a rendszert..felteszek ujat (tahát nem nyulok a d hez) és artititon magiccal leveszem rola a fileokat? vagy akármi?? igan aszondja nem particionált.. e elvileg ezt csak ő látja igy és minden file ott van a helyén..esetleg egyesíteni a két particiot vagy mittom én.. mi megoldható?? PLS!!! VÁLASZOKAT MAILBEN!!! PLSPLSPLS!! mailben!!? ok?? köszike!!! csum mindenkinek!!
    [email protected]
    hja és HELP!!!