64011
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
-
#1383 na közben leesett!
nekem is volt eccer ilyen gondom. letörlődött az ntldr nevű file. én csak telepítettem egyet (így pótolódott a file) és jó lett. lehet, hogy van egyszerűbb módja is, de nekem ez bejött. -
#1382 mijjaza' getdataback???
amugy d mint particio megvan.. csak azt mondja hogy nincs megformázva...na most ha sérül az állomány akkor csak nemtűnik el rola minden adat fél pillanat alatt csak gondolom valami file hibásodott amiben tárolva volt az hogy a d particio egy ntfs rendszerű particio volt..gondolom hoyg az sérült és minden file ott van.... nem tettem még fel win-t.. az az igazság nem merek még hozzányulni...talán egy ismerős akinek ez a szakmája tud valamit kezdeni vele igy is.. hanem megy akkor majd teszünk feluj win-t -
#1380 most akkor felküldted a win-t?
a getdataback nem "csak" a törölt file-okat hozza vissza?
meg ha nem látja a d-t akkor szvsz nem is tud visszahozni semmit. De inkább ne legyen igazam. -
#1379 Ja igen igazad van látom nem 231 hanem 234! Köszi! Megpróbálom. Majd beszámolok. -
#1378 ja, csak a bios közben újabb lett, figyelj a verziószámra -
#1377 Üdv.
Biost szeretnék frissíteni az alaplapom RAID vezérlőjében.A vezérlő HPT372 egy abit lapon. A hivatalos oldalról leszedett meghajtóprogramhoz van bios is a következő infóval:
4. BIOS Update
===============
To update BIOS for onboard HPT370/370A/372 controller, please refer to your
mainboard manual or contact the hardware vendor for updating BIOS.
To update BIOS for HPT370/370A/372 adapter, you can use HighPoint BIOS loading
utility.
* Notes for BIOS update from v2.0.xxxx on adapters with auto-load enabled
If your HPT370/370A adapter has auto-load feature enabled, PCI configuration
header may change after you update BIOS. This will cause Windows 2000/XP
unable to boot from the controller. To avoid this problem, you must use load
utility v2.1.12.22 or later and specify the following parameters to update
BIOS:
load bios372.231 /e 408=1800003,42c=51103
A bios könyvtárba ez a két fájl van: bios372.234 - load.exe
Tehát ezt az utolsó sort kell dosba bepötyögnöm? -
#1375 RAW=nyers
vagy nincs rajta semmi, vagy nem ismeri a windows a formátumát és csak azétz írja, hogy raw -
#1374 jobb GeforceFXeken is
Van olyan, hogyjobb
FX??
-
#1373 kötet=partíció -
#1372 1. Csak ha be van építve a hőmérő dióda a vidkariba. Úgy tudom, hogy ilyen csak az FX-ekben (talán csak 5600-tól felfele) és a 9800-akban van, viszont a driver ki is jelzi (mind az ATI, mind az nVidia). -
#1371 talán az lenne a legjob de nemtom mé nm látja a d-t...aszondja nincs megformázva.. szvsz ezt csak ő látja így.. és ott van minden.. csak vhogy le kéne menteni:(
csak nincs kedvem megánként ezreket fizetni -
Styrex #1370 Sziasztok
Van nálam egy CD amit az Xp nem tud olvasni.
A formátuma RAW. Ez mi a fene?
Kösz -
#1369 szerintem azért nem írtak , mert nem tudják.
Nem mintha én tudnám.Mondjuk én a Te helyedben felraknék 1 xp-t a c-re ahogy írtad is. -
#1368 legalább annyit reagálhattatok volna hogy így jártam törödjek bele vagy valami... -
#1365 Segítség!
Tuningoltam a procit 1 picit, 2600+ os darabról van szó, szóval az FSB -t (abit nf7-s rev2.0) feltettem 200-ra, minden mást hagytam úgy ahogy volt...
restart, minden oké, kiírja hogy 2300MHz, (gyárilag 1900)
de a biosba nem tudtam belépni, és nem is ment tovább...
Kikaptam az elemet az első ijedségre, de nem lett semmi baj, minden megy tovább ahogy rég...
Hogy tudnám tuningolni?
Mi volt a gond?
Túl sok a 200Mhz?
Adjak még feszt neki?
alapon 40 fok körül van a hőmérséklete...mennyinél gáz?
-
Borg #1363 Pl a Tyan Tachion RADEON kártyáin, meg a jobb GeforceFXeken is lehet mérni a GPU hőmérsékletet. -
#1362 Leválasztja a kötetet? (I/N)
Help me plííízzz!!!!!! -
#1361 A kötethez megnyitott összes LÍRÓ (?) érvénytelen lesz...
Mi a tosz az a líró?
Mit tegyek?
Mi az a kötet? -
#1360 Most azt írja hogy a convert nem futtatható, csak leválasztás után -
#1359 Ez biztos?
Mert nem csinál semmit...
1.megmyitom
2.beütöm
3.nem csinál semmit / kiírja hogy rossz bla bla... -
#1357 helyesbitek: CDRWIN. -
#1356 cdr win is ilyen! -
#1355 *.bin és *.cue nem jó neked?
Ha igen akkor CloneCD. -
#1353 1. Hőmérővel :)
2." Kötet konvertálása NTFS formátumúra a parancssorból
Nyissa meg a Parancssor ablakot.
Írja be a parancssorba a következő parancsot:
convert meghajtóbetűjel: /fs:ntfs
A convert D: /fs:ntfs parancs például a D: meghajtót NTFS formátumúra formázza.
Megjegyzés
A parancssor ablakának megnyitásához kattintson a Start gombra, mutasson a Programok, majd a Kellékek pontra, végül kattintson a Parancssor parancsra.
Ezzel a paranccsal FAT- vagy FAT32-kötetek konvertálhatók NTFS formátumúra. "
-
#1352 Nahh, de nekem is lenne 1-2 kérdésem...
1.kérdés: Szóval nem tudjátok, hogy van -e olyan progi, vagy v.mi mód hogy a videókártya hőmérsékletet meg lehet mérni?
2.kérdés: van rá mód hogy a vinyót adatvesztés nélkül NTFS-be "konvertáljam"? XP alól kell asszem kiadni v.mi parancsot, csak nem tom pontossan mit is...
SEgítsetek plííízzz!!!!!!!!! -
#1351 Nem...
Miért kéne?
-
Horvim #1350 Hali!
Kérdésem lenne. A BIOS frissítés után Win98-at újra kell telepíteni? -
#1349 Köszönöm!!!
Akkor asszem tippem helyes volt a vírusgyilokkal!!!
Köszi mégegyszer! -
Roll #1347 Nekem is volt hasonló, Pc-cillin és a winamp játszotta ugyanezt. De megoldottam, van egy olyan beállítás ahol ki lehet jelölni olyan könyvtárakat amit ne ellenőrizzen. -
#1346 nah gyorsan leírom remélem van annyi időm. van egy 60 giga maxtor vincsim.. nem valami régi..kb 2-3 éves lehet.. teleptettem a max payne-2t..szal nem nyultam bele bottolos közben stb,,,
egyszercsak elsötétült minden és ujrainudlt a gép.. telepítés közepette de a win már nem tudott elindulni...
2 particio van... c.. és d.. a C a rendszer éd a D a tárhely ahol fontos dolgok vannak..
betettem xp cd-t majd aszonta a gép hogy mind a két particio nincs megformázva..
át tettem az öcsém gépébe.. ott megtalálta a két particiot.. látta hogy mind a kettő ntfs.. de az egyikre angol nemtom milyen szövegett nyomott a másikra meg hogy nincs megformázva...
gyönyörű..ujraindításnál a gép scandiskelte a c-met.. ezekután a C-m láthatóvá vált az öcsém gépébe de a d-m még mindíg forműzatlan volt... ..visszatettem a gépembe a vincsimet hátha elindula windows.. de ugyanugy nem indul el.. bejön az xp töltési képe.. majd felvillan egy kék képecske majd ujraindul.. zal kérdésem hogyan lehetne levarázsolni a d ről minden filet???
megoldhato hogy a c ről leveszem a rendszert..felteszek ujat (tahát nem nyulok a d hez) és artititon magiccal leveszem rola a fileokat? vagy akármi?? igan aszondja nem particionált.. e elvileg ezt csak ő látja igy és minden file ott van a helyén..esetleg egyesíteni a két particiot vagy mittom én.. mi megoldható?? PLS!!! VÁLASZOKAT MAILBEN!!! PLSPLSPLS!! mailben!!? ok?? köszike!!! csum mindenkinek!!
[email protected]
hja és HELP!!! -
#1344 Nemtom hol kérdezhetném meg, de nagyon érdekel a válasz!
Ha elindítom a total commandert akkor a gép "megáll" egy-két mp-re és utánna indul csak el a TC. Ez lehet a virusölő miatt??? (állandó figyelésen van). De csak egyszer!!! Utánna, ha megnyitom meginn, nincs probléma!
(98SE 1 napos, 2Ghz Cerka, 256Ddr, 40Gb Maxtor) -
#1343 Cserélj BIOS-t az alaplapon. http://www.abit.com.tw
A procituning addig jó, amíg a hőmérséklet nem túl magas, vagy nem fagy le a gép! -
#1341 Hát persze! -
#1340 különbözö fordulatszámu merevlemezeket lehet rakni egy alaplapra??? -
#1339 Van valakinek ötlete mitől lehet az, hogy az isdn intracom netmodon a link led folyamatosan világít ha a gép ki van kapcsolva akkor is, mostanáig azonban ha leléptem a netről a led elaludt, mitől lehet ez? -
#1338 A Chieftec tápokra élettartam gari van, szóval olyan könnyen nem hiszem, hogy elszállna első indításra. Ettől függetlenül lehet gyártási hibás. -
#1336 Rosszul fogalmaztam. Azért gyártatták, hogy ők hozzák forgalomba... -
#1334 Tőlem gyártathatnak maguknak bármit, csak ne adják el. -
#1333 nem. A felfújható gumimatracot... -
#1332 Az órát?